Lady_Goddess - Dominant Female (Mistress)

126
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » Lady_Goddess - Dominant Female (Mistress)
Lady_Goddess  - Mistress Budapest
31 years old, Dominant Female, 174 cm, 66 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 6 days ago
Registration time: 2015. 10. 29.
VIP
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (21 Rate)
Üdvözöllek Lady Goddess világában! Meg akarod valósítani az álmaid? Lépj a budoáromba és válj olyan férfivé, aki bármire képes!

Domina terápia
Kifinomult domináns Úrnő vagyok közel tíz éves terápiás tapasztalattal. Erőm és hatalmam belülről fakad, amit azonnal érezni fogsz, amikor találkozol velem. Ha játszom veled, szenvedni fogsz az én örömömre, neked pedig semmihez sem hasonlítható élményben lesz részed. A fájdalom és az alárendeltség kéjes érzése olyan világba kalauzol majd, ahol azelőtt még sosem jártál. Szolgaként fogsz térdelni előttem és vakon teljesíteni minden parancsom. Mert az Úrnőd vagyok. A lelkedet, a lényedet a lényegedet akarom. Azt akarom, hogy megmutasd nekem azt az arcod, amit a világ elől elrejtesz. Amit nem fed maszk. Ami sebezhető. Amíg nem nézel szembe legbelső titkos vágyaiddal, képtelen leszel lerombolni a benned lévő gátakat, falakat. Úgy fogok játszani rajtad, akár egy hangszeren. De a tested, sőt az elméd is csupán egy eszköz. A hegedű tokja. Ahogy az uralmam alá hajtalak, a hangszer tokja kinyílik. Én pedig kiveszem a hegedűt és játszani kezdek rajta. Ha megengeded. Minden ezen múlik. Hogy meddig engedsz magadba.
Kizárólag szexmentesen (vállalt szolgáltatások részletes listáját lent megtalálod) segítek feloldani a benned lévő gátakat. Ahogy az uralmam alá vonlak és fegyelemre tanítalak, te is meg tanulod uralni a tested és az elméd.
Szakterület:
Önbecsülési problémák, énkép- és nemi identitás zavarok
Párkapcsolati problémák
Addiktológiai problémák, maszturbáció - szexfüggőség
Depresszió
Aszexuális viselkedés, merevedési zavarok

Magamról
Én is évekig működtem együtt a mentorommal, így pontosan tudom, hogy mit jelent az alázat, az odaadás fogalma. Tudom, hogy mit várhatok el, meddig mehetek el. Hosszú évek óta foglalkozom alternatív élmény - mozgás - és táncterápiával, tantrával és szexológiával. Igazán domináns jellem vagyok. Elvárom tőled, hogy tudd hol a helyed. Hogy tisztelettel, alázattal közelíts felém, hogy vakon teljesítsd minden parancsom, és ha kiérdemled, elviseld a büntetést. Elvárom, hogy alávesd magad az akaratomnak, mert csak így érünk el eredményt. Fenyíteni, gyötörni, kínozni foglak. A gondolataidba költözöm, hogy fejlődj és átlépd a saját határaid. Ahogy fejet hajtasz előttem, idomulsz, változol majd. Tudatosan fogom tágítani a tested és az elméd határait. És ha szót fogadsz és eredményt produkálsz, meg foglak jutalmazni.


Ízelítő a terápiás eszközökből
Dominancia, az Úrnőhöz való közeledés szabályai, magatartásszabályozás, alárendelődés
Alázás, meztelenre vetkőztetés a felöltözött Úrnő jelenlétében
Láb fétis, lábimádat, csókolgatás, talpnyalás, taposás, rugdosás
Cipő, csizma, harisnya fétis
Csiklandozás
Szembekötés, szájbetömés, légzés kontroll, arcra ülés, fojtogatás
Nevelés, testi fenyítés, pálcázás, paskolás, hajtépés
Pofozás, fenekelés, verés
Megalázó helyzetek kikényszerítése
Intellektuális játékok, feladatok


Amit nem vállalok
A szex semmilyen formája, de ha a terápia számodra úgy teljes élmény, hogy szexuálisan is kielégülsz, akkor ezt tiszteletben tartom és lehetőséget biztosítok rá, hogy megéld.
Mosdatlan, ápolatlan, beteg partner fogadása.
Tudatmosósító szer (drog, alkohol, gyógyszer) hatása alatt álló partner fogadása


A terápián való részvétel feltétele
A domina terápia egy kölcsönös megegyezésen alapuló együttműködés és szigorúan munkakapcsolat!
A tiszteletdíj a helyszínen előre fizetendő.
A terápiát egyszer van lehetőséged lemondani előző nap 12:00-ig. Ellenkező esetben a tiszteletdíjat ugyanúgy ki kell fizetni. Abból adok neked, ami számomra a legdrágább. Az időmből. Ezt kérlek, hogy minden körülmények között tartsd tiszteletben!


Ajándék
Minden nő szereti, ha megajándékozzák. Ez alól egy Istennő sem kivétel. A tiszteletdíjon felül az alábbi ajándékokat fogadom el:
Parfüm (DKNY Classic)
Csokoládé, marcipán
Ékszer (ezüst, fehérarany)
Harisnya, fehérnemű 40-42/ L méret


Lady Goddess
Domina terapeuta

Partner

Singles
Fetisist Female, Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain Male, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch Male, Switch TV or TS

Contact information

Phone: Registered Members Only
Email: Registered Members Only

Spoken languages

Hungarian