LadyWisdom - Dominant Female (Mistress)

67
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » LadyWisdom - Dominant Female (Mistress)
LadyWisdom  - Mistress Miskolc - Debrecen
37 years old, Dominant Female
Residency: Hungary, Hajdú-Bihar, Miskolc - Debrecen
Last login: 32 minutes ago
Registration time: 2012. 05. 24. 15:09
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.16 Point(s) (19 Rate)
Szolganőt keresek Miskolc vagy Debrecen környékéről. Kezdő is lehetsz, nem okoz problémát. Az sem, ha eddig csak fantáziáltál róla, és maszturbáltál mások szavaira. Diszkréciót adok, és várok. A többit csak privátban!

-

Hogy mire vágyom? Talán mindenre. Talán semmire.
Élvezem, hogy NŐ vagyok, élvezem, hogy szeszélyes lehetek.
Élvezem a kreativitást. Élvezem a lélek és a test játékát.
Élvezem a testem nyújtotta örömöket, élvezem a lelkem nyújtotta kiegyensúlyozottságot. És ha mindez nem elég, valóságfetisiszta vagyok!

Nem versenyezni vagyok itt, senkinek sem vagyok a vetélytársa.
Nem bírálok, de az igazsághoz ragaszkodom.
Amikor keresek, akkor egy testre vágyom, amivel játszhatok. Amikor keresek, akkor egy lélekre vágyom, akivel játszhatok.

Semmi sem történik ok nélkül, a céltalanság, és a próbálkozások nem az én világom.Én: Domináns, de csak mérsékelten szadista. Játékos, de nem ostoba. Független, de nem introvertált. Művészet és szépség kedvelő vagyok, így hobbimként nem csak szeretem, művelem is a művészet egy-két ágát. Szeretem a jó borokat, a jó társaságot. Szeretek jókat beszélgetni, de legalább ennyire szeretek táncolni is! Optimista, vidám, teljes értékű életet élő, társasági Nő vagyok, sikerekkel a múltamban és jelenemben. Nincsenek lelki problémáim, sem bármiféle zavaraim. Szeretem az életet, és szeretem az életem. Elégedett vagyok.

Három nagyon fontos dolog van: a komolyság, őszinteség és a tisztelet! Ezeket nem csak elvárom, de követelem is! Csak igazi, egyenes emberek érdekelnek!


-
Elvárásaim:

1. Egy szolga, testileg-lelkileg alárendeli magát nekem, és minden igényemet -legyen az kényelem, a puszta szórakoztatás, vagy szexuális természetű- kielégíti!

2. Függetlenség: birtokolni akarok, tehát se a barát-barátnő, se a (nem megértő) feleség-férj sem lehet a szolga életében! Birtokolni akarok, és nem azzal foglalkozni, hogy a nyomok amiket hagyok a testen mikor múlnak el!

3. Vedd komolyan magad, én is így teszek!

4. Elvárom, hogy a megbeszélt időpontokat, találkozókat a szolgám tartsa, természetesen figyelembe veszem az egyéb elfoglaltságot, mint amilyen a munka, vagy családi események.

5. Az eszközöket amiket a szolgámmal használok, azt önmagának kell állnia, és felajánlani nekem! Szeretem, ha ezek meglepetések, ajándékok, mást úgy sem fogadok el! Ha vége a kapcsolatnak ezen eszközöket vinnie kell magával! Nem használok használt eszközöket másokon!

6. Szexuális szolgáltatásoknál elvárom a maximális higiéniát és biztonságot!

7. A nyakörvet, mint minden mást, ki kell érdemelni!
Ha az elvárásaimnak nem tudsz maradéktalanul megfelelni, akkor bírj önkritikával, és tisztelj meg vele, hogy nem keresel azért, hogy felajánld magad számomra!

Nem a kinézet a fontos, de az igényesség alap feltétel! Diplomás, értelmiségi nőként, diplomás értelmiségi egyedeket keresek!
Nem vagyok prostituált sem hivatásos, így semmilyen mértékű anyagi felajánlás mellett sem fogok senki egyalkalmas dominája vagy alkalmi partnere lenni!


Testi és értelmi fogyatékosság teljes kizáró tényező!

Ha levelet írsz, ügyelj a helyesírásodra, a tagolásra, egyébként nincs kedvem zagyva leveleket böngészni!Ha nem ismerlek személyesen, teljesen fölösleges ismerősnek jelölnöd! Az 21 ember, akinek jelölését az előbb visszautasítottam, bizonyára eddig nem jutott már el az olvasásban. Sajnálom drágáim, pedig világosan fogalmaztam.


A profil képen nem én vagyok.

Partner

Singles
Submissive Female

Age: 22-35 year

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Cross, Film, Latex, Public sex, Stocks

Maybe

Anal sex (give), Dirty talk, Feeding, Leather, Oral sex (give), Rubber

Exciting

Anal plays, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Candle, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Dildos, Domination, Fisting, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pens, Photo shooting, Punishment, Role playing, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, Cooking, Drawing, Get to know, Internet, Movie, Museum, Opera, Playing music, Reading, Restaurant, Sailing, Science, Shopping, Swimming pool, Talking, Tennis, Theater