LadyLia - Dominant Female (Mistress)

114
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » LadyLia - Dominant Female (Mistress)
LadyLia  - Mistress Zugló
36 years old, Dominant Female, 167 cm, 67 kg
Residency: Hungary, Budapest, Zugló
Last login: 2016. 11. 25. 17:40
Registration time: 2013. 04. 28. 17:15
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (17 Rate)
Szia!

A héten még vagyok nov. 25.-ig, utána nem leszek az oldalon egy darabig, hiába írsz. Aki volt már nálam, és tudja a másik számomat később is elér. Januárban jövök vissza.

Mivel anyagias Domina vagyok ezért semmi nincs ingyen, amellett, hogy szeretem ezt csinálni. Ha társat keresel lépj tovább, mert nem én leszek az. Ez egy játék amit mindketten élvezhetünk, és nem több.

Alapvetően masszázzsal foglalkozom, de erősen vonz a férfiak kínzása, ezért szeretem ezt a két dolgot keverni. Kedvencem a CBT, és a mellbimbók kínzása. Add át, és bízd rám magad. Szeresd a fájdalmat, és legyél alázatos vagy lábimádó!! Más esetben ne keress. Szerepjátékok nem érdekelnek, nem vagyok bohóc, és színésznő sem. Én én vagyok, és ez nem egy szerep.

Amit szeretek, és díjazom is, ha jól csinálják az a testem, és a lábam masszírozása. Tudd, hogy kell egy nőhöz érni, nem fát vágni jössz.

Hétköznap vagyok 9-17 óráig.

Email címet hiába küldesz üzenetben, mert arra soha nem fogok levelet írni.Itt sem válaszolok, ha primitív, helyesírási hibákkal teli levelet kapok.

OLVASD EL MIT SZERETEK, MERT A KIÍRTAKON KÍVÜL MÁS NEM ÉRDEKEL! LAP ALJÁN TALÁLHATÓ A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT.


Diszkréten kezelek minden hívást ( nincs visszahívás, csak számkijelzéssel tudsz hívni ) ez egy alap dolog ahogy az is, ha megérkezel azt csendesen teszed, nem zajongsz a lépcsőházban.

Többen kérdezitek...igen én vagyok a fotókon nem a szomszéd lány b+ :DD

Partner

Singles
Fetisist Male, Submissive Male, Submissive TV or TS

Age: 18-60 year

Contact information

The connection data of metariality profile appear only then, when he/she is a VIP member.

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chastity belt, Dildos, Feeding, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Leather, Massage, Nippers, Pain, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Punishment, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip