Kejsovar - Submissive Female

37
All BDSM partners » Slavegirls » Kejsovar - Submissive Female
Kejsovar
40 years old, Submissive Female, 176 cm
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 3 hours ago
Registration time: 2016. 09. 30. 14:17
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Nem vagyok egyszerű eset :) Határozott, céltudatos, szeszélyes és dacos vagyok, mégis az alárendeltség izgalma, a fájóan kínzó gyönyör, a vágy ereje, az érintés hatalma és a kiszolgáltatottsággal járó bizonytalanság vonz. Vágyom rá, hogy találjak egy férfit, akinek átadhatom magam és aki által a vágyaimnak is szabad utat engedhetek. Most biztos azt gondolod, hogy ebben nincs semmi különös. De hidd el, hogy számomra van. Amikor az eszem és a tapasztalatom küzd a testi vágyakkal. Amikor arra vágyok, hogy remegjek a kéjért és élvezetért ami csak tőled függ. Amikor azt élvezem, hogy valaki által kontrollálva van az orgazmusom, miközben a testem ég a vágytól. Amikor kikötözve várom, hogy játssz a testemmel, de az eszem ezt nehezen fogadja el. Az nem könnyű :)
Szóval ha van itt valaki, aki kedvet érez hozzá, hogy beszélgessünk, megteremtsük és kiépítsük azt a fajta bizalmat ami fentiek meg- és átéléséhez szükségeltetik, akkor örülnék neki :)
Finoman fogalmazva is van mit fogni rajtam. Mindenhol ;) Csak férfiak érdekelnek.

Partner

Singles
Dominant Male, Fetisist Male, Uncertain Male

Age: 35-45 year
Height: 175-210 cm
Weight: 80-140 kg

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Blindfolds, Bondage, Dildos, Doctor fetish, Domination, Massage, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Prostate massage, Role playing, Shaving, Vacuum, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Get to know, Movie, Ping-pong, Play, Reading, Restaurant, Talking

Books

Erotical, Journals/magazines, Journey, Novel