Junior - Dominant Male

1
All BDSM partners » Doms, Masters » Junior - Dominant Male
Junior
38 years old, Dominant Male, 180 cm, 94 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2016. 04. 9. 12:17
Registration time: 2015. 12. 26. 06:58
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
UPDATE: Nem keresek, megtaláltam.

Alapvetően azért vagyok itt, hogy párt találjak magamnak. Tudom, hogy nem ez a legjobb oldal erre a célra, de nem adom fel. :) Már régebben regisztráltam, akkor azt hittem, hogy megtaláltam a párom, de kiderült, hogy mégsem. Azért itt keresek, és nem egy sima társkeresős oldalon, mert bár vanilla kapcsolatban is tudok élni, valahogy nem az igazi, hiányzik a szexből a bdsm. A bdsm nekem a szex egy kelléke, önmagában nem állja meg a helyét, nem itatja át az egész életemet, viszont a szexben nagyon kell. Az meg, hogy mi történik a hálószobában, nem tartozik senkire, maradjon a négy fal titka.
A bdsm számomra olyan, mint amikor a Kis Herceg a király bolygójára tévedt. A Kis Herceg fáradt volt, le akart ülni, de nem mert. Erre a király azt mondta: Parancsolom, hogy ülj le! Aztán kérdezni szeretett volna valamit. Erre a király: Parancsolom, hogy kérdezz tőlem valamit! A bdsm is hasonló, ahol a dom ugyan mindent irányít, mindent eldönt, viszont nagyon figyelnie kell, hogy olyat parancsoljon/kérjen a párjától, amit az igazából magától is szeretne.

Mivel hagyományos társkeresőnek használom az oldalt, ezért ilyen bemutatkozást is írok: 37 éves férfi keresi élete párját (aki nem veti meg a mások által esetleg furcsának tartott szexet sem). :)
Alapvetően egy nyugis, csendes, otthon ülős típus vagyok (félig). Másik félig viszont egy csomó mindent szeretek csinálni: szeretek színházba, moziba járni, biciklizni, kirándulni (mondjuk ez inkább csak wanna be), motorozni (ez most nagy kedvenc), számítógépezni (mármint játszani, már 6 éves korom óta, ha eddig nem múlt el, nem hiszem, hogy mostanában fog:)), táncolni (társastánc), társasjátékozni (nem a gazdálkodj okosan szintűekre gondolok), filmeket nézni, van egy-két sorozat is, amit szeretek nézni. Néha szeretek falmászni, vagy kalandparkba menni, minden héten járok úszni.
Fontos tudni rólam, hogy van egy 7 éves kisfiam, aki az idő felében velem él, tudom ez sokakat elrettenthet, de ez is a kép része.

Az adatlapon írt paraméterek a keresett társról nincsenek kőbe vésve, de azért mutat egy irányt, hogy kit keresek, és fontos, hogy te is független legyél.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 25-41 year
Height: -180 cm
Weight: -80 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Collar, Dildos, Domination, Electrosex, Fisting, Hair pulling, Leather, Lingerie, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Vacuum, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, Dance, Internet, Movie, Play, Reading, Science, Swimming pool, Talking, Theater, Winter sports

Music

Blue, Country, Heavy metal, Latin, Musical, Pop, Rock, Rock'n'roll

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Musical, Romantical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Thriller

Books

Novel, Novels