JohnD - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » JohnD - Dominant Male
JohnD
31 years old, Dominant Male, 186 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2016. 01. 03.
Registration time: 2015. 12. 29.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Érdekes elképzelés számomra az itteni oldalra való regisztráció ténye is. Igazság szerint egy jó barátom ajánlotta. Őszintén van is egy fenntartásom a dologgal kapcsolatosan, de majd meglátjuk a dolgok végét, kimenetelét.
Állítólag jó ide írni az elképzeléseim, nincsenek tabuk, legyek őszinte bátran, mert miért ne? Hát legyen.

Nem tudom, hogy keresek-e valójában valakit, mert elképzeléseim szerint erre a planétára még nem született meg az a Nő, akit eltudnék magam mellé képzelni. Több bizalmi deficit is van, ami ebben gátat szab nálam. Elméletem szerint ezen a világon mindenki hazudik, tényleg mindenki. Képzeljünk csak el egy világot, ahol egyetlen egy napra tényleg őszinte mindenki? Megmondom; családok mennének tönkre, kapcsolatok futnának gallyra, munkádnak is annyi lenne... és valahol a világon ledobnák az első atomot. A világot a hazugság tartja össze. A hazugság egy fegyver.
Ámbár, ezen okból most látszólag, ellent fogok mondani önmagamnak, ugyanis mégis egy ilyen társat keresek. Ugyanis hiszem, hogy van egy ilyen személy még valahol, akivel kendőzetlenül lehetek őszinte.
Tehát ne gondold, hogy például megfogom dicsérni a ruhádat, mikor nyilvánvalóan szarul áll. Ne gondold, hogy a nőiességedet fogom dicsérni, ha egy tojásrántottát képtelen vagy összedobni vagy ha netán a vasalót hírből se ismered. Vagy ha hiányzik belőled minden Nőies finomság (mert Te ugyan a büszke és emancipált Nő vagy). Illetve ha ruhákat vásárolsz velem, ne azt mond, hogy "nekem akarsz tetszeni" mert ez is hazugság lesz. Mindketten tudni fogjuk. Ugyanis Te mindenki másnak akarsz tetszeni, nem nekem.
Szerencsére az emberi testbeszédet jól ismerem, ismerek minden olyan mozzanatot amivel hamar észreveszem a hazugságot.
Számomra önmagam az elsődleges majd az a személy akit elfogadni képes vagyok. Számomra az örökös fejlődés az ami édes. Mindig vágyom a többre, jobbra.

Az első, az elképzelés:
Nos a tapasztalataim érdekesek e téren is. Mind a saját mint a barátaim részéről.
Így az első és a legfontosabb:
Ha nem érzed szépnek magadat, ne is fáradj azzal, hogy rám írsz. Nem akarok fölösleges köröket futni azzal, hogy jól elbeszélgetünk napokat, majd átküldesz nekem egy képet, ami sok tekintetben elmagyarázza, hogy miért is regisztráltál ide, Nőként. Ha félős vagy és visszahúzódó, felejtsük el egymást. Természetesen nem szeretném magyarázni, hogy a büszke feminista Nők is kíméljenek. Ha belül nem érzed magad szépnek, bizonyára nem is vagy az. Lelki roncs hölgyek is kíméljenek! Nem a doktorod és nem a pszichológusod akarok lenni. Nem érdekelnek a betegségeid (lévén jó magam teljesen egészséges vagyok, vonzás törvényében pedig hiszek) és szörnyű családi háttered. Előre mondom hidegen hagy és sajnálatot se fogsz ébreszteni bennem. Legfontosabb, hogy kezdeni se fogok tudni veled semmit.
Légy "kész"! Legyenek határozott terveid, álmaid. Merjél önző lenni, ugyanis az emberek ilyenek. Klasszikus családról ne is álmodj velem (ha ezek egyáltalán benne is vannak 5-10-20 éves terveidben). A vakarcsok csak visszafognának, gátolnák az álmaimat, céljaimat. Lever a víz tőlük.

Második, a kinézet:
Fontos számomra, hogy kék szemed legyen. Gyengébb pillanataimban szeretek belerévedni. Szeretem a tengereket és az óceánokat, így szeretem azt hinni, hogy ott is vagyok. Illetve ne legyél nekem 45 kiló vasággyal együtt, legyen kellemes formás, vagy akár nagy feneked, keskeny derekad közepesen nagy melleid. A tetoválásokat pedig felejtsük el (látható helyen. Boka és melltetkóiddal le is írtad magad előttem). Ha megugrottad a lécet lehet meg kell majd jelenned velem, fontosabb helyeken. 170 centinél ne légy magasabb. Maximum 175 magassarkúban.

Harmadik, a szex:
Szerintem ha fentiek még teljesülnek is, véleményem szerint akkor is itt fog elbukni az egész. Ugyanis szeretem a szexet. Így 30-asan is. Szeretem napi 1x-2x vagy netán többször is. Ha ezt a ritmust nem tudod felvenni, hagyjuk is egymást. Legyél perverz. Szeresd az anális szexet, ha ez nincs; szintén rád fogok unni, igen hamar. Fontos a kreativitás számomra. Ne ijedj meg a kötelektől, bilincsektől és a nagyobb kezeimtől. Illetve ne ijedj meg attól, hogyha a határaidat fogom feszegetni. Négy fal között engedem, hogy Te is kemény légy velem (de elvárom, hogy olykor visszafogott légy). A fájdalom küszöböm nekem is magas, így harapások szívások -igen keményen- engedélyezett témakör nálam. Lényeg, hogy a pólóból, zakóból ne látszódjon ki a tegnap esti csoda. Illetve teljesen alárendelt szerepet tőlem ne várj.

Ez így csak dióhéjban. Többit akkor, ha Te is úgy gondolod. Mármint ha ezek után is írsz, már megtetted az első és számomra legfontosabb lépést.

Spoken languages

English, German, Hungarian