Insanus - Dominant Male

5
All BDSM partners » Doms, Masters » Insanus - Dominant Male
Insanus
30 years old, Dominant Male, 182 cm, 84 kg
Residency: Hungary, Baranya
Last login: 13 hours ago
Registration time: 2016. 09. 13. 10:13
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Nos. Az, hogy itt Domináns-ként határoztam meg magamat, nem azt jelenti, hogy "Dom"-nak tartanám magamat. És azt sem jelenti, hogy az élet minden terültén, és a nap minden percében lehengerlően magabiztos és ellenállhatatlanul határozott lennék. Valójában csak egy átlagos, és hétköznapi férfi vagyok. Erényekkel és hibákkal mint bárki más. Távolról sem tökéletes, s így mástól sem várom el, hogy az legyen.
Mindössze annyit jelent, hogy érdekelnek a szexualitás olyan extrém formái, mint a BDSM. És nem árt, ha ehhez a partneremnek vannak szubmisszív hajlamai. Olyan dolgokra gondolok mint pl. az irányítás, használás, kiszolgáltottság, nevelés, alázás, büntetés. Kimondottan tetszik a pet-play is. De ezt sem misztifikálom túl. Nekem ez elsősorban inkább fűszer mintsem életforma. Amiben számomra mindkét fél örömre, és kielégülése egyaránt fontos, így a másik fél igényeit, vágyait, határait is igyekszem figyelembe venni. Azt hogy ő is ugyanerre törekedjen, pedig természetesnek veszem.
Alapvetően kedves és megértő vagyok, de könnyen válok szigorúvá. Fokozatosan szeretek haladni, ám a türelem (sajnos?) nem nagy erényem...
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy jelenleg úgy vélem, számomra egy bdsm kapcsolat nem összeegyeztethető a hagyományos párkapcsolattal.
Leginkább egy játszótársat keresek, aki egyben a játékszerem is lenne. (félreértések elkerülése végett: NEM másodlagos, vagy szeretői státuszba, semmi ilyesmi). Diszkréció, bizalom, törődés, magától értetődő.
Beszélgetek, ismerkedem, keresélek. Olyat, aki elég jó.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Candle, Chastity belt, Closure, Collar, Domination, Hair pulling, High heels, Humiliation, Lingerie, Masturbation, Mazochism, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Photo shooting, Piss, Public sex, Punishment, Slaps, Spanking, Stocking, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, concerts, Cooking, Internet, Movie, Museum, Reading, Restaurant, Shopping, Soccer, Talking, TV

Music

Classical, Heavy metal, Rock'n'roll

Movies

Anime, documentary, Drama, Horror, Sci-fi, Sex/porn, Thriller

Books

Albums, Arts, Esoteric, Health, History, Journals/magazines, Journey, Novel, Novels