Idomarina - Dominant Female (Mistress)

46
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » Idomarina - Dominant Female (Mistress)
Idomarina  - Mistress Budapest
26 years old, Dominant Female, 175 cm, 65 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 2015. 12. 31.
Registration time: 2015. 08. 28.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Szevasztok rabszolgák

Egy határozott Úrnő vagyok és keresem férfi rabszolgámat, akit megnevelve saját engedelmes háziállatommá változtatok. Mint Nő uralkodni fogok azon a szánalmas férfin, aki lesz olyan szerencsés, hogy kiválasztom a sok írni sem tudó hím közül. A férfiak egyébként sem jók semmi másra, minthogy a Nőket kiszolgálják és a kedvükre legyenek.

Ismerősnek hímek NE jelöljenek, flörtöket ne küldözgessenek, mert azonnal tiltok.
A bemutatkozó leveled legyen több, mint három mondat, a vágyaid kicsit sem érdekelnek, nem vagyok anyagias. Írd le magadról hogy mit csinálsz, ki vagy, miért akarsz a szolgám lenni. És a helyesírás. Írni nem tudó hímek ne is vegyék a fáradtságot, hogy levelet írjanak, kíméljenek meg maguktól.

Csak akkor írj, ha alázatos, engedelmes, intelligens, nyitott és alázható vagy, semmi kedvem bajlódni a haszontalan férfiakkal, akik még szolgának sem jók. Csak egyedülállók jelentkezzenek. Ha parancsolok valamit, azt megteszed, ha mondok valamit, azt parancsnak veszed. És csak Én vagyok, rajtam kívül mindenki mást felejts el.

____________________


Akkor fussunk neki még egyszer a gyengébbek kedvéért. Voltak kivételek, de sokan csak úgy tűnik idetévedtek, vagy teljesen el, már nem is tudom.

Ha szolgaként levelet küldesz Nekem, magázol, ez alap. Ha majd esetleg te leszel az a szerencsés, aki a szolgám lehet, nem tegeződve fogsz beszélni Hozzám, ha megengedem, vagy ha kérdezlek.

A vip tagság. Nem kell senkitől. Alapvetően értékelem a gesztust, de mivel sem anyagias Domina nem vagyok, sem bárkitől is függő Úrnő, nincsen rá szükségem, hogy a hímek kisegítsenek a vip tagsággal. Ha akarok, majd feltöltök a vip-re Magam.

És igen, alapvetően örülök a leveleknek, találtam közöttük pár egészen értelmeset is. Ezekkel később akár még kezdeni is tudok valamit.

____________________


Még egy kiegészítés, mert már kezdem nagyon unni.

Én kérdezek, te válaszolsz! Ne tegyél fel felesleges kérdéseket, mert hidegen hagynak. Ha érdekel valami, Én, megkérdezem, de ha nem érdekel, akkor nem fogom! Az például pont nem érdekel, hogy neked milyen kérdéseid vannak. Az ilyen leveleket rögtön dobom is a kukába, remélem világos?...

Szolgának, a háziállatomnak jelentkezel, nem egyenrangú élettársnak, érthető?

____________________


Hímek!

Először is, most itt és utoljára megköszönöm a sok levelet, amit küldtetek Nekem, még ha sok csak az időmet rabolta is. Volt pár közöttük, amik felkeltették az érdeklődésemet és nem voltak tele helyesírási, mondatszerkezeti hibákkal és még a hangvételük is helyes volt. Kivételes pillanatok...

Már kiválasztottam a személyes rabszolgámat, úgyhogy ezúton is jelzem mindenkinek, hogy NE KÜLDJÖN SZOLGÁLATRA JELENTKEZŐ LEVELET.
Mert azonnal törlöm az üzenetet, nem állatkertet akarok nyitni otthon, elég lesz egy háziállat.

További alázatos keresést és töredelmes alávetettséget a leendő szolgáknak, MÁS ÚRNŐNÉL

Partner

Singles
Submissive Male

Age: 20-40 year
Height: 170- cm
Weight: -90 kg

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Bite, Boot fetish, Breast torture, Candle, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Foot worship, Humiliation, Leather, Mask, Nippers, Oral sex (receive), Pain, Punishment, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, concerts, Dance, Internet, Movie, Party, Reading, Shopping, Swimming pool