Guaranteed - Dominant Male

8
All BDSM partners » Doms, Masters » Guaranteed - Dominant Male
Guaranteed
33 years old, Dominant Male, 175 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Hajdú-Bihar
Last login: 1 days ago
Registration time: 2016. 06. 30.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Igényes, jóképű Férfi igényes, dekoratív Nőt keres. Egy alkalomra vagy többre. Alkalmi kapcsolatra vagy szerelemre. Hogy melyik valósul meg, nem csak rajtam múlik, rajtad is. Csak akkor derül ki, ha megismerjük egymást. Kívülről és belülről. Utóbbi mindenképp szükséges a részemről, remélem érted.

Figyelmes, határozottan gyengéd, heves és ügyes szerető vagyok. Sokat adok magamra, nem kell félned attól, hogy szőrszál megy a torkodra. Az nem fog, más talán igen. Orrcsipeszt sem kell majd használnod.

A szexet megelőző és az azt követő időben is kielégítelek. Az agyadat. Olyat keresek, akinek van. Diplomás, intelligens Férfi vagyok.

Nick: garanciát az orgazmusodra vállalok!

Kezdjük el!

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Doctor fetish, Electrosex, Fisting, Hair pulling, Lingerie, Massage, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Role playing, Spanking, Stocking