Grezzo - Switch Male

20
All BDSM partners » Switches » Grezzo - Switch Male
Grezzo
33 years old, Switch Male
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 44 minutes ago
Registration time: 2010. 12. 22.
Online
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (4 Rate)
A valódi életet választottam. Talán egyszer még visszajövök írni. Valószínűleg egy teljesen más, ismeretlen személyiséggel. De ezt a profilt így itthagyom, mert egy ikon voltam. Szerettem. Ha írsz, van rá némi esély, hogy egy-két hónap után észreveszem. Önmagam többi részét magammal viszem a jövőbe.
Mindenkinek sok sikert!

*Van a BDSM-ben egyfajta sötét szépség, aminek nem kell pusztítónak lennie.

Tisztelettel bánok Veled, de ez nem jelenti azt, hogy elég is vagy. Elfogadom, ha nem arra van szükséged, amit én nyújtok, de Te se akarj többet tőlem! Én sem vagyok felsőrendűbb másoknál, de ez csak akkor működik, ha senki mástól nem kaphatod meg, amit én nyújtok. Mert ilyenekre vagyok képes. Igen, ez egy ilyen játék: legyél gyönyörű, elhasználható, kiszolgáltatott, reményvesztett! Aki az élvezetem eszköze, az az orgazmusom dísze. Igen, akkor kelleni fogsz, újra és újra, mert tudom, hogy mindent megadsz, ami nekem kell. Térjél vissza hozzám megint és megint! Elveszem, és bántani foglak. De ragaszkodj hozzám, és érezd azt, hogy adok Neked valamit azzal, hogy Tőled veszem el, ami nekem kell! Mert erre vágyom. És amikor sokadszor térsz vissza hozzám, megkedvellek. Megbecsüllek, hogy több vagy, mint akik önző módon a magánytól menekülve vagy a kéjért állnak sorba. Ha már megbecsüllek, a tenyeremen foglak hordozni, vigyázok Rád, és nem fog kelleni más. És megszeretlek. Különleges helyre teszlek, távol mindenkitől, akihez valaha közöm volt.

De addig csak egy vagy a sok közül.


Az írásaim a BDSM sötét szépségéről szólnak. Nem arról, amit Veled feltétlenül megcsinálnék vagy feltétlenül helyesnek tartok.

Partner

Singles
Dominant Female, Submissive Female, Switch Female

Age: -40 year
Weight: -65 kg

Spoken languages

English, Hungarian, Swedish

Interests outside of BDSM

Leisure

Cooking, Get to know, Movie, Playing music, Reading, Restaurant, Science, Talking, Theater