Gapelover - Switch Male

All BDSM partners » Switches » Gapelover - Switch Male
Gapelover
29 years old, Switch Male, 168 cm, 65 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 2016. 03. 12. 12:35
Registration time: 2015. 12. 27. 15:02
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Sziasztok!

Azért vagyok itt mert keresem a párom, azonban meglehetősen extrém módon képzelem el a szexet és arra szinte semmi esély nincs, hogy hagyományos módon megismervén valakit, pont kifogok egy hasonlóan gondolkodó lányt ha egyáltalán létezik ilyen. Ezért megfordítanám a dolgot, hátha itt sikerrel járok és találok olyan valakit akivel megegyeznek a szexuális elképzeléseink, így ha ez adott, akkor érdemes az ismerkedésbe belevágni és amennyiben még meg is kedveljük egymást stb., akkor mind ketten örülhetünk hiszen megtaláltuk azt a valakit akiről azt gondoltuk talán nem is létezik :)
Kérlek vegyétek figyelekbe, hogy nagyon perverz az igényem, így aki nem szereti a durvább dolgokat, annak nem én vagyok az embere.
Először néhány szó magamról mielőtt belevágnék az sűrűjébe. 28 éves és 168 cm magas vagyok. Átlagos testakatom van, nem vagyok az a kifejezetten izmos tipus, de háj se nagyon van rajtam, 65-70 kilo körül szoktam lenni. Szellemi munkát végzek és elég sokat dolgozom. Széles látókörrel rendelkezem, kíváncs vagyok általában mindenre, így sokmindenről lehet velem beszélgetni, a legtöbb dologban határozott véleményem van, de ész érvekkel természetesen meg lehet ezt változtatni, viszont alapvetően nem vagyok szószátyár típus, viszont hangulat ember is vagyok szóval ha olyanom van akkor meg lehet pont az ellenkezője történik :) Többnyire vidám, bolondos vagyok, de néha kicsit lehet morgósabb a kedvem (állítólag :D), viszont akit szeretek azt akkor is nagyon szeretem, meg aztán könnyen feloldható ez :)
Szeretek olvasni, filmezni, sorozatozni, autózni, bicózni, motorozni, kirándulni, bulizni meg még sorolhatnám napestig, de akinek érdekes leszek az ilyesmiről majd úgy is tudunk beszelgetni.

Akkor rátérnék arra, hogy kit is keresek. Szeretném leszögezni, semmiképp nem várom el, hogy bárki is az én kedvemért belemenjen ebbe, én kifejezetten olyan lányt keresek aki akarja es vágyik rá, hogy egy olyan kapcsolata legyen ahol a szex az általam részletezett módon történjen a jövőre nézve. Bár tudom, hogy ez egy bdsm társkereső, valószínűleg még így sem lesz megszokott ami az én "kattanasom". Nem érdekel a hagyományos szex (dugás) és nem, nem azért mert kicsi. Nem aztmondom, hogy nem vagyok benne, ha a másik akarja, de nem találok benne különösebb élvezetet, inkább rutin jellege van számomra. Kiskoromtól fogva fura szexuális fantáziáim vannak és kb., tizenegynehány éve kezdett alakulni bennem, hogy mi az ami igazán izgalmas számomra, nem sokkal az első szexuális élmények után. Miután elkezdtem szexelni, hamar körvonalazódott bennem, hogy nagyon leegyszerűsitve a szopás-dugás-nyalás kombóbol áll a legtöbb embernek az eggyütlét, ami persze jó, de hamar rájöttem, hogy sokkal nagyobb élvezetet okoz ha a inkább az ujjajmat használom, lehetőleg minél többet. Ösztonszerűen csináltam es még tini koromban az első barátnőmnel hamar eljutottam négy ujjig amit már szinte extázisba esve élveztem. Ezek után már nem is volt kérdéses, hogy az egész öklömet használnom kell, persze nem volt konnyű feladat olyan partnert taláni aki ezt bevállalja es élvezi. Persze később eljött ez is az életemben, és az első alkalom után megindult a lavina es visszafordíthatatlan lett a folyamat. Innentől fogva már sokkal inkább a kezemet akartam használni, majd tudatosult, hogy a sima dugáshoz nem igazán van kedvem hiszen megtaláltam azt ami igazán örömet okoz és én vagyok. Persze vannak akik élvezik, ha szétöklözik a puncijukat. De nálam ez az alap.

Ha te vagy akit keresek, szintén így vagy ezzel, és ha eszedbe jut, hogy csinálni kéne valamit ez lenne az első gondolatod, hogy csuklóig...
Azthiszem ha valaki eljutott idáig az olvasásban, akkor már talán sejti, hogy, milyen irányba folytatódik történet...
Szóval. Ha te vagy az akit keresek minden vágyad, hogy minél inkább széttágítsd, lerombold a puncidat. Keresed azt a valakit aki ezt megérti és örömmel partner lenne benne. Alig várod, hogy hosszú, éveken át tartó munkával egyre csak nőjön és nőjön az eredetileg még zárt puncidon megjelent lukacska, csak úgy mint ahogy egy kiadós menet után marad egy darabig, míg össze nem zárul. Hogy egyszer eljuss odáig, hogyha akár napokig vagy hetekig se nyúlsz hozzá már akkor is visszafordithatatlanul nagy lyuk tátongjon rajta. Nem fog igazán visszazáródni már sosem. Megőrjít a gondolat és alig várod, hogy eljöjjön az a valaki akivel ezt véghez lehet vinni. Szeretnéd, hogy rendszeresen jól szétöklözzenek és különböző módon szedjék szét a puncidat, például mindenféle megfelelő formájú játékszerekkel, tárgyakkal, gyümölcsökkel, stb., stb., fokozatosan egyre nagyobb méretűekkel egészen addig, hogy az igazán óriásiak is becsusszanjanak. Örülnél ha két kézzel már könnyedén megtudnának öklözni, de a legboldogabb akkor lennél ha még te is betudnád dugni az egyik kezed harmadiknak. Ha olyan méretű és formájú tárgyat látsz, azon gondolkodsz, hogy milyen érzes lenne ha benned lenne. Igazából nem szeretsz üres lenni. Azt szeretnéd ha mindig kitöltene valami, például egy kólás dobozzal magadban aludni... Vagy legyen inkább egy grapefruit? Mindegy csak találd el a lehető legnagyobb méretet, hiszen imádsz minél inkább szétfeszülni belül...
Az már eszedbe se jut, hogy megdugjanak, az a méret többé nem érdekes, de valójában sose volt.
Viszont annál jobban szeretéd, ha tövig nyomják a szádba es ugyérzed, a faroknak ottvan a helye. Persze a popsidban is imádod, főleg ha elöl is kivagy töltve.
Nos valami ilyesmire gondoltam, a teljesség igénye nélkül, de a lényeget tükrözi.
Lehet, hogy a többség számára ez beteg vagy elborult, de tudom, hogy léteznek ilyen lányok és igy talán rátalálok a másik felemre.
A fentiek képzik az alapot, azt szeretném, hogy olyanok keressenek akikre passzol a leirás. Viszont egy csomó mindent mást is szeretek, igy ha ezek közül valami stimmel annak nagyon örülök, de ha nem az se baj, csak a fenti témához ragaszkodom.
Amit még szeretek csinálni: fenekelés, csipeszek, gyertya, pofozás, szopatás, pisi, nyakörv
Amit szeretnék, de nincs benne tapasztalatom: (ki)kötözes, mocskos beszéd, sounding, puncipumpálás, mellkinzás, korbács.
Mindezek mellett néha én is szeretem a kemény bánásmódot. Amit szeretek kapni: fenekelés, pálcázás, gyertya (akar popsiba is jöhet a forró viasz), erényöv, pofozás, karmolás, pisi, kikötözés, sounding, anális játékok, alázás (mocskos beszéd, pofon), plusz nyitott vagyok barmilyen új ötletre.
Ezek a főbb dolgok, de az "érdeklődés" ablakban megtaláltok mindent.
Köszönöm, hogy végigolvastad a bemutatkozást.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Blood, Breath controll, Chastity belt, Cross, Doctor fetish, Electrosex, Enema, Foiling, Knife, Latex, Leather, Mask, Milking, Needle, Rubber, Shaving, Stocks, Whipping bench

Maybe

Menstruation, Pens, Public sex

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Boot fetish, Breast torture, CBT, Chinese ball, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Film, Fire, High heels, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Other tools, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Tweak, Vacuum