Fetishgirls - Dominant Female (Mistress)

31
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » Fetishgirls - Dominant Female (Mistress)
Fetishgirls  - Mistress XIv
28 years old, Dominant Female, 168 cm, 57 kg
Residency: Hungary, Budapest, XIv
Last login: 2016. 02. 3. 08:33
Registration time: 2015. 07. 10. 07:56
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Igényes luxus fetish studióban fetish masszázzsal várunk Téged! Ha nem csak a durva dolgok vonzanak, hanem kedved lenne lazitani is egy olyan környezetben, ami ínyedre van, és titkos vágyaiddal van berendezve. Látogass meg!
Mit is jelent ez? Minden ami fetish, minden, ami vágy, belépsz a BDSM világába, de csak a legjobb részeiből összeállított programba veszel részt, és relaxálsz mint egy igazi masszázson. Nincs fájdalom, csak édes kín, amit a vágyad tüzel benned. Nincs szigor, csak kiszolgáltatottság. Amikor kedvemre játszhatok veled. Nincs unalom, csak izgalom.
A fétish masszás alatt ugyanúgy lazithatsz mint egy szimpla masszázs alatt, a cél inkább az, hogy egy órán át orgazmus közeli állapotban tartalak módszereimmel és eszközeimmel. De itt én írányítok, tehát át kell add nekem magad, és garantálom hogy felejthetetlen élményben lesz részed.
Fetish masszőzeink: Lea, Mira, Szabina, Tamara, Lexy
Albumoknál mindenkiről látsz képet.
Elsősorban telefonon tudunk egyeztetni.

Contact information

The connection data of metariality profile appear only then, when he/she is a VIP member.

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Feeding, Film, Foiling, Foot worship, High heels, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip