Fetish_House - Dominant Female (Mistress)

41
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » Fetish_House - Dominant Female (Mistress)
Fetish_House  - Mistress Budapest XIV. Kerület
26 years old, Dominant Female, 168 cm, 58 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest XIV. Kerület
Last login: 2016. 02. 23. 10:45
Registration time: 2015. 10. 27. 21:22
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Komplett kivizsgálás Dr. Nóra, Dr Mira és Dr Dévával Merevedési zavarok prosztata probléma korai magömlés.
Vérnyomás mérés szexi aszisztensnőm társaságában.
Fétis vagy masszázs? Nálam mindkettőre lehetőség van. Simogató kezek vagy pálca suhintása. Érezdd mindkettőt egyszerre. Felfokozott izgalmas egyveleg.

FETISH masszázs!!!
Mit is jelent ez? Minden ami fetish, minden, ami vágy, belépsz a BDSM világába, de csak a legjobb részeiből összeállított programba veszel részt, és relaxálsz mint egy igazi masszázson. Nincs fájdalom, csak édes kín, amit a vágyad tüzel benned. Nincs szigor, csak kiszolgáltatottság. Amikor kedvemre játszhatok veled. Nincs unalom, csak izgalom.
A fétish masszás alatt ugyanúgy lazithatsz mint egy szimpla masszázs alatt, a cél inkább az, hogy egy órán át orgazmus közeli állapotban tartalak módszereimmel és eszközeimmel. De itt én írányítok, tehát át kell add nekem magad, és garantálom hogy felejthetetlen élményben lesz részed.

Albumainkban megnézheted a képeinket.

Mindenkinek figyelmébe ajánlom a következő sorokat! :

Nem keresünk szolgákat, se cselédeket mivel anyagias hirdetők vagyunk nincs ingyenes szolgáltatásunk semmilyen formában. Fényképészt se keresünk, nem várunk körleveleket, telefonon tudsz tájékoztatást kérni, ahol ismertetjük a programokat, amiből kedvedre válogathatsz. Levélben nem. Érdeklődés természetesen nem kijelzett számmal is lehetséges, de bejelentkezés időpontfoglalás csak kijelzett számmal történhet. Mindez azért, hogy ne raboljuk egymás idejét.
További Szép Napot!

Partner

Age: 18-95 year
Height: 155-210 cm
Weight: 55-159 kg

Contact information

The connection data of metariality profile appear only then, when he/she is a VIP member.

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Chastity belt, Closure, Electrosex, Latex

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chinese ball, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Feeding, Film, Fire, Fisting, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Other tools, Pens, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench