ExtremBoy - Fetisist Male

4
All BDSM partners » Fetishists » ExtremBoy - Fetisist Male
ExtremBoy
37 years old, Fetisist Male, 190 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Tolna
Last login: 1 days ago
Registration time: 2011. 01. 9. 09:19
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Hogy milyen vagyok? Azt nehéz lenne itt leírni néhány sorban. Ahhoz túlságosan összetett személyiséggel rendelkezem. Meg nem is vagyok híve a nagy körítéssel leírt bemutatkozóknak.

Azért néhány dolog rólam és amit gondolok:

Határozott vagyok, józan és követhető személyiség, olyan, akire lehet támaszkodni és biztonságban érezni mellettem magad. Amit mondok, az úgy is van. Ha akarom kényeztetlek, ha akarom használlak. Semmiképp sem vagyok unalmas jelenség. Az biztos, hogy feszegetni fogom a határokat nálad, de ezt nem fogod bánni.

Számomra nagyon fontos az őszinteség és az, hogy az egyén vállalja önmagát, ne másnak akarjon megfelelni, ne mások véleménye szerint viselkedni.

Szerintem mindegy mit írok a beállítottságomról odafönn, az csak az oldalon való keresést könnyíti meg, de nekem nem az a célom. Sok lány mondja, hogy domináns, pedig nem. Sok férfi mondja, hogy dom, pedig nem. Sokan mondják, hogy szubok, pedig nem. Én nem mondok semmit. Ismerj meg!

Érdeklődésem fő vonala a nevelés, az alázatra való hajlam erősítése. Szeretem látni a kiszolgáltatottság érzésének kéjes megélését, a szégyenérzet fokozatos feszegetésével járó izgalmi állapot létrejöttét.

Szeretem a lányokat meghódítani, elcsábítani. Szeretem belevinni a játékba, elrepíteni a bdsm világába. Örömöm lelem abban, ha valami olyasmire vehetem rá, amire magától nem volna képes és nem is gondolná soha, hogy azt ő megteszi. Szeretem a nőt bálványozni, a tenyeremen hordozni és aztán a porba hullajtani. Szeretem a lelket kibontani, a személyiség rejtett vágyait felszínre hozni. Szeretem a nőt alázatossá tenni, kedvemre használni és mindezt úgy, hogy ő is remegjen érte, kívánja.

A Nő: természetes szépség, puha, illatos, nem túldekorált. Az eltúlzott külső csak a szemet lakatja jól, a lélek éhes marad. Legyen szép a szeme, az nagyon fontos, sokszor egy pillantás mindent elárul. Egy szép szempárba bele lehet veszni, olvasni, kalandozni benne. Legyen őszinte és tudjon őszintén mosolyogni. Egy lány legyen kedves, udvarias, jól nevelt, visszafogott, ne adja ki magát elsőre. Legyen ártatlan naíva, akiből ribancot lehet faragni. Egy rendes lány, aki a kedvemért szajhává lesz, olyat tesz, amitől utána elpirul, de újra meg újra vágyik rá, hiszen csodálatos érzés. Ha a munkahelyén vagy a családja körében eszébe jut mit is csinált velem, abba beleremeg, el is pirul picit, szégyenli magát, de a lába közt bizsergést érez, már jönne hozzám, hogy újra átélje.
Hívhatom kurvának vagy ribancnak, hiszen szereti, úgyis tudja, hogy az. Az én ribancom. De ezt csak ő tudja meg én. Ez egyáltalán nem lealacsonyító, hiszen egy igazi férfinak ezek a szavak a vágyott nőt szimbolizálják. Nem is lehet lealacsonyító, hiszen nem adja oda magát akárkinek, ő az enyém, annak adja oda magát, akinek én akarom.
Ha a hajába túrok megmerevedik, ha meghúzom a haját felnyög, kéjesen nyög. Csodálatos érzés egy gyönyörű hajkoronába belemarkolni, hátrafelé meghúzni, a fej lágyan hátrabillen, a nő élvezi. Ha a nyakát szorítom nem tiltakozik, pedig erősen szorítom, hosszú ujjaimmal szinte átérem törékeny kis nyakát, de ő csak szuszog és élvezi, nem áll ellen, átadja magát e biztonságos és erős szorításnak. A test azt mondja, rendelkezz velem, szinte béna az élvezettől. Tehetnék vele bármit, de én csak nézni akarom, csodálni. Egy női nyak maga az erotika forrása, néha többet lehet időzni rajta, mint bármilyen más testrészen. Csókolható, harapható, szorítható, csodálható, csiklandozható, szaglászható, általa a nő irányítható.
..és ezek által válunk mi is irányítottá:)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 22-45 year

Aim of search

Correspondence, meeting

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bondage, Boot fetish, Chains, Closure, Collar, Cross-dressing, Dildos, Domination, Fisting, Hair pulling, High heels, Humiliation, Lingerie, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Public sex, Punishment, Role playing, Spanking, Stocking, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Archery, concerts, Cooking, Fishing, Get to know, Internet, Reading, Science, Talking

Music

Drum'n'bass, Folk, Funky, Pop, Reggae, Rock

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, documentary, Drama, Sex/porn, War

Books

Esoteric, Health, Journey, Scientific