Elianor - Switch Female

49
All BDSM partners » Switches » Elianor - Switch Female
Elianor
27 years old, Switch Female, 174 cm, 65 kg
Residency: Hungary, Hajdú-Bihar
Last login: 1 days ago
Registration time: 2015. 02. 21. 18:30
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (3 Rate)
Teljesen kezdő, fiatal nő keresi játszótársát, aki átvezetné a "sötét" oldalra. Keresem domináns vagy switch beállítottságú partneremet!
Ki is vagyok én?
Magas, sportos testalkatú leányzó vagyok, aki nagyon szereti a finom, édes dolgokat. Szeretem a nagy sétákat, a hosszú beszélgetéseket, az értelmes, szenvedélyes vitákat. Reménytelen álmodozó vagyok, néha túl naiv. Művészlélek. Hatalmas fantáziával rendelkezem, ami néha átok, néha meg áldás. Egy bújós, dorombolós cica lennék, aki szereti a kényeztetést és viszonozni is szereti azt. Bizalmatlan vagyok idegenekkel szemben. Nehezen nyílok meg, de ha valaki ledönti a falaimat, akkor nem lehet lelőni se.:)
Kit is keresek én?
Írhatnám azt, hogy az igazi, nagybetűs FÉRFIT az életemben. Viszont ez nem lenne elég részletes. Nos, keresem azt a korombeli fiatal urat, aki magas, sportos és nem a gatyájában hordja az eszét. Na jó, nem csak ott...:)) Legyen humora, tudjon velem nevetni teljesen értelmetlen dolgokon. Viszont! Legyen férfi a talpán. Határozott, magabiztos. Akire fel lehet nézni és szolgálni kell.
És mit akarok?
Eléggé önfejű és makacs tudok lenni, úgyhogy szeretnék egy olyan pasit magam mellé (Gazdát, ha úgy tetszik), aki az ilyen hisztijeimnél egyszerűen a térdére fektetne és elfenekelne... Ugyanakkor ha nekem van kedvem kikötözni és kínozni őt, akkor ne ellenkezzen. Szóval egy olyan adok-kapok típusú kapcsolatot akarok kialakítani egy helyes fiatalemberrel, amiben nem a fájdalom a domináns, hanem a kölcsönös örömszerzés.

Kiegészítés:
-Gazdit keresek, nem szolgát! Kérek minden szub urat, hogy keressen tovább, mert nem én vagyok álmaik nője.
-Nem vonz semmilyen fetish. Nekem is csak egy van: a normális férfiember.
-Attól, hogy Dom vagy, virágszálam, még lehetsz udvarias és művelt! Tévedés azt hinned, hogy az egy mondatos leveledtől lekerül rólam a bugyi és a tiéd leszek rögtön. Mint minden macska, én is szabad lélek vagyok. Nehezen adom a bőröm és ha meg is kapsz, akkor se dobok eléd mindent.
-Ha én is meg tudtam tanulni a helyesen írás tudományát, akkor te is. Válaszolok minden levélre (kivéve a "sziahogyvagy?" és hasonlóakra), de nem szeretek kódfejtőset játszani.
-A fentiekből szerintem kitűnik, hogy egyáltalán nem vagyok egy gyámolításra szoruló, a világban elveszett szub leányzó. Mint fentebb is írva vagyon: SWITCH vagyok! Ezt vedd figyelembe kérlek szépen.

Partner

Singles
Dominant Male, Switch Male

Age: 24-33 year
Height: 175-200 cm
Weight: 70-95 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Anal sex (receive), Candle, Chastity belt, Chinese ball, Cross, Gangbang, Latex, Leather, Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Public sex, Role playing, Stocking, Vibrators, Whip, Whipping bench

Maybe

24/7, Nipples, Tickling, Tweak

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Collar, Dirty talk, Domination, Hair pulling, Lingerie, Massage, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Punishment, Spanking

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Archery, Bowling, Cleaning, Cooking, DIY, Drawing, Fishing, Internet, Movie, Museum, Reading, Science, Swimming pool, Talking, Theater, TV

Music

Alternative, Classical, Country, Disco, Drum'n'bass, Electronic, Folk, Heavy metal, Hip-hop, Jazz, Musical, Pop, Punk, Rap, Reggae, Rock, Rock'n'roll, ska

Movies

Anime, Comedy, documentary, Drama, Fantasy, Sci-fi, Sex/porn, Tale, Thriller

Books

Adventure, Arts, Erotical, History, Novel, Novels, Religion, Scientific