Dollifiu - Submissive Male

8
All BDSM partners » Servants, Slaves » Dollifiu - Submissive Male
Dollifiu
36 years old, Submissive Male, 170 cm, 59 kg
Residency: Hungary, Budapest, II. kerület
Last login: 3 hours ago
Registration time: 2015. 11. 24.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Ki mondta, hogy a férfinek kötelező magasabbnak, nagyobbnak, erősebbnek, dominánsabbnak lennie? Perverz kiskifli vagyok, és keresem a nagykiflimet. Perverzet, együtt nevetőset, dominánsat, ágyban megkötözőset, álmosan összebújósat, kéjenc ribivé nevelőset, felcsatolhatóval megdugósat, combom közé nyúlósat, együtt videojátékozósat, trónok harcát nézőset, Kleopátraként uralkodósat és néha emberként sírósat... Nem pornóklisét, hanem egy hús-vér, tökéletlen Nőt akiben imádhatom a tökéletlenségeit is, és aki épp úgy perverz hogy az én perverzióimban megtalálja amit keres.

Mosolygós, hosszú szőke hajú mérnök fiú vagyok. Kicsit kocka, de igyekszem rácáfolni a sztereotípiákra. A nyáron költöztem haza külföldről - előtte pár évig az Egyesült Államokban éltem.

A Ds-ben elsősorban a valakihez tartozás élménye, a másik irántam érzett birtoklási vágya jelent számomra vonzerőt. Az érzelmi oldal, a Domináns által nyújtott biztonságérzet sokkal fontosabb nekem mint a különféle gyakorlatok és fétisek. ;)

Partner

Singles
Dominant Female, Switch Female

Age: 19-38 year
Height: 170- cm
Weight: 70- kg

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian