Dark_Angel - Dominant Female (Mistress)

33
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » Dark_Angel - Dominant Female (Mistress)
Dark_Angel  - Mistress Budapest
36 years old, Dominant Female, 160 cm, 58 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2016. 01. 02.
Registration time: 2014. 11. 22.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Hello,
amit rólam érdemes tudni, azt nehéz leírni, kategorizálni, arra mindenkinek magának kell rájönnie.
Ami biztos: elsősorban NŐ vagyok, szeretek nő lenni, élvezem minden percét, a bennem rejlő bujaságot, vadságot! :) Értékelem a FÉRFIt, hiszem mellette méginkább érzem, hogy én nő vagyok. Erős, határozottan domináns személyiség vagyok, de nem vagyok feltétlenül domina, ahhoz hiányzik belőlem a könyörtelenség.(de azért néha előjön belőlem az állat :) ) Az életben szeretem ha egy férfi szintén tudja, hogy mik az értékei, és hogy hol a helye a világban. Röviden: szeretem, ha a dolgok úgy mennek, ahogy én szeretném, de szeretek érte megküzdeni! ;)
A BDSM nem túl régen része az életemnek, de mióta megismertem, érzem, hogy mindig is részem volt. Számtalan dolog szerepel a fantáziáim között, mely még megvalósításra vár, feszegetem a saját határaimat is.
Ami biztos: szeretem a megkötözött, szép férfitest látványát, szeretem a kiszolgáltatottságát, és hogy azt tehetem vele, amit csak akarok. Én csak azt akarom, amit el tudsz viselni (na jó egy kicsit többet ;) ), hiszen számomra ez egy közös játék, ahol fontos hogy mindketten élvezzük! (persze, én kicsit jobban! :P )
Kipróbáltam a másik oldalt is, éreztem és élveztem milyen a kiszolgáltatottság és a fájdalom elviselése, de ezt nem tudom akárkivel átélni... szóval erről ne is álmodj!
A többit hagyjuk meg az ismerkedés folyamatára. :)

Partner

Singles
Dominant Male, Fetisist Male, Submissive Male, Uncertain Male, Switch Male

Age: 25-40 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Shaving

Maybe

Closure, Mask, Slaps

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Candle, Chains, Chinese ball, Dirty talk, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Knife, Latex, Leather, Nippers, Oral sex (receive), Other tools, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Stocking, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Dance, Horseriding, Winter sports

Music

Pop, Rock