Cselednot42 - Dominant Male

9
All BDSM partners » Doms, Masters » Cselednot42 - Dominant Male
Cselednot42
46 years old, Dominant Male, 183 cm, 95 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 10 hours ago
Registration time: 2013. 01. 20. 00:55
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 5.50 Point(s) (2 Rate)
Egyedülálló, független férfiként keresek női partnert.

Elöljáróban, röviden: lehet komoly kapcsolat vagy lazább is.

Bővebben:

Ideális esetben állandó, hosszútávú kapcsolatot keresek, azt sem tartom egyáltalán kizártnak, hogy pont itt találom meg az életre szóló páromat lehetőleg egy szubmisszív nő személyében. Mivel tudom, hogy ez általában nem olyan egyszerű, lazább kapcsolat is ugyanígy lehetséges. Úgy gondolom, átlagon felüli gazdag szexuális fantáziával vagyok megáldva, nagyon élvezem és szeretem hosszan kiélvezni a dom/sub kapcsolat erotikáját egy megfelelő partnerrel, vagy komoly kapcsolat esetén nyugodtan nevezhetjük párnak is. Van egy másik vonal is ami legalább annyira tetszik, mint a sub-dom kapcsolat. Az erotikus játékszerek és fétis dolgok világa. Mellcsipeszek, szájpecek, láncok, bilincsek, belső dildós bugyi, stb... Egy ilyen irányt kedvelő hölgyel is el tudnám magam képzelni, nem muszáj, hogy sub legyen.

Komoly szolganő is érdekel, aki nem csak szex közben sub.

Remélem nem ijeszt el senkit, hogy többféle dolog is érdekel alapvetően egy nővel :-) Nem kizárólag egy dologra vagyok beállva :-)

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Switch Female

Age: 20-60 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Enema, Feeding, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Piercing, Piss, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench