Cselednot42 - Dominant Male

9
All BDSM partners » Doms, Masters » Cselednot42 - Dominant Male
Cselednot42
46 years old, Dominant Male, 183 cm, 95 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2013. 01. 20. 00:55
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 5.50 Point(s) (2 Rate)
Egyedülálló, független férfiként keresek női partnert.

Elöljáróban, röviden: lehet komoly kapcsolat vagy lazább is.

Bővebben:

Ideális esetben állandó, hosszútávú kapcsolatot keresek, azt sem tartom egyáltalán kizártnak, hogy pont itt találom meg az életre szóló páromat lehetőleg egy szubmisszív nő személyében. Azt tapasztaltam az eddigiek során, hogy ez nem olyan egyszerű, mivel tényleg igazi sub nőt keresek, ezért lazább kapcsolat is ugyanígy lehetséges.

Nálam alap, hogy a sub nőnek ne legyenek igényei az ő vaginális kielégítésével kapcsolatban. Tudd, hogy az élvezet csak az uradnak jár, neked nem. Legyen türelmed ahhoz, hogy csak akkor kapod meg, amikor én úgy gondolom, amikor kedvem van hozzá és úgy, ahogy nekem kedvem van hozzá. Ha csak a szádat igénylem, te nem kapod meg vaginálisan, belenyugszol. Tudd a te szexuális igényeidet alázattal, messze az én igényeim mögé helyezni. Legyél türelmesen szolgálatkész és alázatos.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Switch Female

Age: 20-60 year

Contact information

Email: gulfcoast1111@gmail.com

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Enema, Feeding, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Piercing, Piss, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench