Chickmate - Dominant/Submissive Couple

3
All BDSM partners » Couples » Chickmate - Dominant/Submissive Couple
Chickmate
32 years old, Dominant Male, 182 cm, 88 kg - 27 years old, Submissive Female, 167 cm, 63 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 4 hours ago
Registration time: 2016. 05. 29.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Nő vagy, hétköznap talpraesett, sikeres hölgy, a négy fal között viszont szenvedélyes, nőies és kívánatos, ugyanakkor odaadó és engedelmes nő - és mindezekben biztosabb annál, mint hogy csak egyvalaki előtt merd felvállalni.

Férfit keresel, akire felnézhetsz, aki föléd magasodik és maga alá gyűr téged - és téged részesít koncentrált figyelmében egy másik nő tekintete előtt.

Felfedeznéd önmagad, kalandoznál a szolgálat, az engedelmesség és a fájdalom világában - egy magabiztos vezetővel, aki végigvisz az úton, valamint egy felkészült utitárssal, aki megmutatja, mit találhatsz az út mentén.

Izgat a női kiszolgáltatottság képi és irodalmi ábrázolása, ahol olyan helyzetekben láthatsz nőket, amik átélésére nem vagy még készen - és lelked mélyén kiváncsi vagy, egy igazi, érző, tapintható nő segítene-e összeérinteni fantáziavilágodat a valósággal.

Alávetettségre vágysz, utasításokra és engedelmességre, pálcára, kötélre, parancsoló tekintetre vagy a sikeres ragadozó elégedett félmosolyára, a teljes megadásra és kitárulkozásra - két szempár kereszttüzében.

Biztonságot igényelsz, bizalmat, fokozatosságot és empátiát - olyanoktól, akik tudják, mit jelentenek a fentiek és nap mint nap átélik őket egymással.

Ha ezek a mondatok megmozdítottak benned valamit, akkor lehet, hogy egymást keressük.

Mi egyvalakit keresünk, többet, mint barátot és többet, mint szexpartnernőt. Téged, ha csinos, fiatal, vidám lány vagy, akivel nemcsak a hálószobában tudunk beszélgetni, hanem a strandon, egy túraösvényen vagy egy társasjáték mellett is. Ha nem a lányoknál kezdődik és végződik a fantáziavilágod, de nem is leszel libabőrös egy másik nő érintésétől. És mindenekelőtt: akár tapasztalt vagy, akár még tanulni szeretnél, a szex számodra az alá-fölé rendeltség hangulatával együtt teljes.

Mi egymásban is a tökéletest kerestük; veled sem adjuk alább.

A Férfi második szubja, párjának barátnője és játszótársa leszel. E mondat minden szavának jelentősége van - kérjük értsd meg és fogadd el.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Age: 20-35 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Electrosex, Needle

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Film, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Massage, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Aviation, concerts, Cooking, Fitness, Play, Talking, Theater, Winter sports