Carlos92 - Dominant Male

1
All BDSM partners » Doms, Masters » Carlos92 - Dominant Male
Carlos92
25 years old, Dominant Male, 184 cm, 86 kg
Residency: Hungary, Budapest, Bp
Last login: 2016. 12. 8. 01:11
Registration time: 2016. 01. 10. 17:58
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Update#1: Engem is meglep hogy a hölgyek mellett férfiaktol is kapok levelet időnkent...Ezúton kihangsúlyoznam hogy CSAK ÉS KIZAROLAG NŐK érdekelnek!!! Ha amúgy nem lenne egyértelmű ;)

Szia!

Most regisztrálok először erre az oldalra, kiváncsi vagyok mi sül ki belőle.
Rengeteg dolog izgat a bdsm-ben de kifejezett kedvencem a fenekelés(a gyengétől a keményebbig mindegyik, igazából partner függő)..Emellett persze szeretem ha lehet érezni az aktuális partneremnek a hangján és a testén hogy élvezi azt ami történik. Eközben lehet hogy a szájával azt mondja(mar ha éppen nincs benne semmi ;) )hogy ne de a szemében azt akarom látni, hogy mééég...! :)
Ebből következik az ami a legfontosabb számomra ebben az egészben, hogy csak akkor tudom ezt élvezni, ha érzem a partneremen, hogy tényleg élvezi!
Ezen kívül maga az az érzés, hogy a nő aki elöttem van, át tudta adni magát nekem és átszellemülve tud részt venni a mi kis "játékunkban" na az valami mámorító :)

Érdemes itt megemlítenem azt is, hogy a testi vonzalom nagyon fontos, de emellett a lelki összhangra is szükség van szerintem! Úgy gondolom egy nő csak akkor tudja alávetni magát egy férfinak ha a férfi kisugárzása biztonságérzetet ad és szenvedélyt vált ki belőle. Ha a levegő nem csak megfagy ott ahol vagyunk hanem vibrál is köztünk amikor annak van az idelye. Ehhez szükség van a lelki összhangra is.

Alapvetően nem keresek kötöttséget, de sosem voltam semmi jónak az elrontója, ha valakivel úgy alakulna akkor végül is miért ne :)?

Ha felcsigáztam a fantáziád, írj egy levelet és beszélgessünk :) Fb, mail, stb. minden ilyesmire nyitott vagyok ha valakiben látok fantáziát ;)

Partner

Singles
Submissive Female, Switch Female

Age: 18-38 year
Weight: 45-70 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Bite, Breast torture, Candle, Chains, Chinese ball, Collar, Dildos, Fisting, Latex, Leather, Massage, Other tools, Slaps, Tweak

Maybe

Closure, Dirty talk, Public sex, Shaving

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bondage, Breath controll, Domination, Electrosex, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Mazochism, Nippers, Oral sex (receive), Pain, Punishment, Role playing, Sadism, Spanking, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Fitness, Get to know, Swimming pool

Music

Disco, Electronic, Gangsta rap, Goa, Hip-hop, House, Latin, Rap

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, documentary, Historical, Series, Sex/porn, War

Books

Adventure, Entertainment, Erotical, History, Sport