Canero - Dominant Male

4
All BDSM partners » Doms, Masters » Canero - Dominant Male
Canero
33 years old, Dominant Male, 177 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2016. 02. 11.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Imádom, amikor a hajad hátra húzva a dildoval körbetúrom a segged. Mesés érzés, amikor csorgó nyállal tövig szopatlak. Szeretek csuklóig körözni a pinádban. Begerjedek, ha végigkorbácsolom a tested. Szeretem addig ütni a puncid, amíg el nem élvezel. Attól élvezek nagyot, ha közben ütlek. Imádok csiklót szopogatni és felnyalni egy nedves pinába. Amikor görcsösen, spriccelve élvezel. Tehetetlenre kötözve elkaplak, és ott baszlak, ahol érlek. Beléd és rád engedni a spermát, és mindent, amitől mocskos leszel. Imádok gátlástalanul baszni, sokat, lucskosra alázni, a fejedre taposni, és ehhez kellesz nekem.

Szeretem a megfeleléskényszeres szub kis picsákat. Akik nem nyafognak, ha túl nagyra sikerül egy pofon, vagy túl mélyre csúszik a szájban a fasz. Mert azt élvezik, ha én élvezem. Bármi is az. Attól mennek el, ha azt csinálom, ami gátlástalanul jól esik. Ha nem fogom vissza magam. Az ilyet aztán ki is használom. Aki könnyen kapható, és a mindig túlságosan viszkető pinája miatt állandóan hülyeséget csinál. Még ha ezt nem is vallja be. A vékony, sovány kis picsákat szeretem. A kislányos testűeket vagy magasakat, csupasz puncival.

-

Érdekelnek olyan szub lányok, akik anális beszoktatást szeretnének. Ha nehezedre esik az anális szex, betörlek, hogy a végén képes legyél élvezni azt, és ezzel is képes legyél örömet adni.

-

Hetero és leszbikus párok is érdekelnek, esetleg olyan domina, aki szívesen használna közös nőnemű játékszert.
Hetero párokkal cuckold játékok, közös használat, és egyéb, most meg nem említett játékok érdekelnek (teljes mértékben hetero vagyok). Leszbikus párokkal bármi.

-

A linkek közt található programok közül lehet választani!

Partner

Singles
Dominant Female, Submissive Female

Couples
Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Dominant Male, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Male - Dominant Female, Switch Female - Switch Female, Switch Female - Switch Male

Age: 18-45 year
Weight: -65 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Feeding, Pens, Role playing

Maybe

Dildos, Gangbang, Other tools, Punishment, Vibrators

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Collar, Domination, Film, Fisting, Hair pulling, Humiliation, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Photo shooting, Piss, Public sex, Slaps, Spanking, Tickling, Tweak, Whip