Bruxelles - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Bruxelles - Dominant Male
Bruxelles
52 years old, Dominant Male, 191 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 2015. 12. 12.
Registration time: 2014. 03. 27.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szia.

Én középkorú, más kultúrában felnőtt, világcsavargó férfi vagyok. Sokfelé jártam, sok mindent kipróbáltam (& többnyire élveztem is), de tartósan sosem csillapult bennem az éhség. Még mindíg keresek.

Te bármilyen korú, külsejű vagy családi állapotú SUB (vagy SWITCH vagy bizonytalan) nő vagy. Szokatlan hajlamaidat szégyelled, titkolod és szerepet játszol, mert a külvilág úgyse értené meg. Olyan férfi kellene, aki védőpáncél és színjáték nélkül is elfogad; aki meglátja és felszabadítja a benned forrongó vágyakat; aki mellett igazán önmagad lehetsz. Még mindíg keresel.

De talán már nem sokáig.

Velem túlléphetsz a hétköznapi korlátokon. Közöttünk nem lesz se gátlás, se szégyenérzet - azt meghagyjuk a tömegeknek. Kiforgatlak önmagadból, darabokra szedlek és összeraklak, újra meg újra, ahányszor csak akarod. Nem kérek engedélyt ELŐRE, se elnézést UTÓLAG: gyönyöröd és gyötrelmed forrása egyaránt én leszek. Kiszolgáltatottságod minden percét élvezni fogom. Uralkodásom minden percét élvezni fogod. Mi ketten, egymással, VALÓBAN szabadok lehetünk.

Csak rajtad múlik. Pontosabban azon, hogy mered-e vállalni önmagad.

Egy kérdés még utoljára. Álltál már úgy éjszaka egy magas, tengerparti sziklán, hogy lenéztél, és vonzani kezdett a Mélység? Belebámultál az alattad tátongó űrbe? Fejest ugrottál volna a gyönyörű, halálos, végtelen Semmibe? Abba a félelmetes, csábító Ismeretlenbe?

Én igen. Ha te is ismered az érzést, már nem vagyunk idegenek. Lábunk előtt a mélységben ott hullámzik a tenger. Csak egy lépés... Fogd meg a kezem.

UGORJUNK.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 25-50 year
Height: 160-180 cm
Weight: 45-70 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

Dutch, English, French, Hungarian, Swedish

Interests in BDSM

I would try

Candle, Chinese ball, Collar, Foiling, Humiliation, Pain, Pens, Punishment, Shaving, Tweak, Whip, Whipping bench

Maybe

Dirty talk, Electrosex, Piss, Sadism, Slaps

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Closure, Dildos, Domination, Gangbang, Hair pulling, High heels, Massage, Masturbation, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Public sex, Role playing, Spanking, Stocking, Tickling, Vibrators