BlindObs - Switch Male

All BDSM partners » Switches » BlindObs - Switch Male
BlindObs
21 years old, Switch Male, 187 cm, 57 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2015. 12. 08.
Registration time: 2015. 11. 26.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Először is üdv!

Mit keresek itt? Igazából magamat. Ami erre az oldalra vezérelt az a kíváncsiság. Kíváncsi vagyok mire vágyom.
Volt már BDSM vagy legalábbis abba hajló kapcsolatom és régóta érdekel a téma de nem tartom magam tapasztaltnak így egy csipet új információnak is örülök ha egy egy jó beszélgetés hozzá a köret.
Alapvetően a Dom szerepet próbálgattam de valószínűleg azért mert a partnerek Sub beállítottságúak voltak. Szeretem. Nem feltétlen az uralkodást mint inkább a kiszolgáltatottságot, alázatot és a fájdalommal, összemosódó gyönyört látni az arcodon.
De izgat az is, hogy milyen alárendeltnek lenni. Milyen az mikor megfosztasz a döntéshozás súlyától és a felelősség érzésétől.
Furcsa kifordított dolog ez de Subként akarom élvezni magát az aktust és Domként akarok szinte csak veled törődni.
Számomra a BDSM nem egy statikus alá-fölérendeltség. Inkább egy élő, mozgó, a kapcsolatot kiegészítő, kommunikációra késztető és kényszerítő tényező. Egy környezet amin belül megszűnik a szégyenérzet és helyette őszinteséget és bizalmat lehet építeni.
Nem zsarnok vagyok aki rád kényszerít valamit amit nem akarsz megtenni. Miután lehámoztam rólad a köteleket szeretnék odabújni hozzád és végigsimítani a bőrödön maradt nyomokat.

Remélem a kis irományom meggyőzött, hogy nem az idiótábbik 20 éves kategóriát képviselem. A többi pedig úgy is eldől ha beszélünk.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-25 year
Height: -185 cm
Weight: -65 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Breast torture, Cross, Electrosex, Foiling, Needle, Role playing, Rubber, Stocks

Maybe

Chastity belt, Closure, Enema, Fire, Foot worship, Humiliation, Leather, Mask, Massage, Pens, Photo shooting, Stocking, Tickling, Vacuum

Exciting

Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Blood, Bondage, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Collar, Domination, Hair pulling, Knife, Latex, Lingerie, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Prostate massage, Punishment, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Tweak, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, Drawing, Internet, Party, Science, Talking, Theater

Music

Alternative, Electronic, Goa, techno

Movies

Crimi, Drama, Fantasy, Film noir, Horror, Sex/porn, Thriller

Books

Esoteric, Novel, Novels, Scientific