BigBammeg - Submissive Male

1
All BDSM partners » Servants, Slaves » BigBammeg - Submissive Male
BigBammeg
40 years old, Submissive Male, 186 cm, 115 kg
Residency: Hungary, Vas
Last login: 2015. 12. 10.
Registration time: 2015. 11. 09.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Kedves Látogató!
Állj meg, és szusszanj egyet. Biztosan Rád fér. Aztán, ha elolvastad a bemutatkozásom, próbáld meg átgondolni az olvasottakat és érvelj. Mellette, vagy ellene, az mindegy, ha van kedved, akkor írásban, de most egy rövid időre gyere Velem...
Kutass magadban. Nem kell mást tenned, mint figyelned a mélyről jövő, őszinte válaszaidat. Kérdezd meg magadtól: tudtál-e szeretni egy olyan embert, akit nem tiszteltél? Ha szerettél egy VALAKI- t nem tisztelted is egyben? Nem abban a pillanatban pukkant- e szét a kötődés buborékja, amikor nem tisztelted többé?
Azt hiszed, én nem ilyen vagyok? Mit gondolsz, mit érzek, és Kinek látlak Téged?

De tovább megyek. Mit gondolsz, mi rejlik még egy testi kívánás mélyén is? Mi rejlik akár egy futó ölelkezésben is? Azt mondjuk manapság, állati ösztön. Hormonok játéka. A kielégülés sóvárgása. Esetleg a test-, a vágy-, a bujaság "bűne" - ha vallásos vagy.
Jó lenne, ha csak ennyi volna! Nem lenne belőle ennyi botrány, zűrzavar, ennyi semmi másban át nem élhető öröm, eksztázis, tragédia - nem lenne az életünk központi kérdése a szexualitás. A misztérium. :)

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Foiling, Pens, Piercing, Rubber, Shaving

Maybe

Blindfolds, Breath controll, Knife, Tickling, Tweak

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blood, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Candle, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Fire, Fisting, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Shit, Slaps, Spanking, Stocks, Transvestitism, Vacuum, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Get to know, Internet, Play, Sailing, Swimming pool, Talking

Music

Drum'n'bass, Jazz, Pop, rhythm'n'blues, Rock'n'roll, soul

Movies

Action, Game - show, Horror, Reality show, Sex/porn, Thriller

Books

Arts, Erotical, Esoteric, History, Religion, Scientific