Beaswich - Switch Female

11
All BDSM partners » Switches » Beaswich - Switch Female
Beaswich
38 years old, Switch Female, 170 cm, 140 kg
Residency: Hungary, Szabolcs-Szatmár-Bereg
Last login: 3 days ago
Registration time: 2011. 10. 4. 22:45
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
36 évesen, 170 cm magasan, zöld szemmel és barna hajjal keresek egy olyan férfit, aki a mindennapi életben is odateszi magát és képes életvitel szerűen átélni a swich életformát és akinél a külsőm nem jelent akadályt, bár ez utóbbi még változhat is.

Megéltem sok mindent sub oldalon, de dominaként is van némi tapasztalatom. Igazából nem tudom magam elkötelezni egyik oldal felé sem, mert ez mindig is partnerfüggő volt, hogy ki az, akinek feltétel nélkül bármikor behódolnék és ki az, akitől én várnám el ugyanezt.

Keresem a férfit aki életemet megédesíti. Nincsenek konkrét elvárasaim, de a legyél önmagad:
-aranyos
-kedves
-imadnivaló
-játekos
-vidám
-erős akiből erőt meríthetek, de időnként gyenge akinek támaszt nyújtok.

Nekem a BDSM nem vetül ki a személyiségemre, és azt hiszem ez a normális. Ez egy izgalmas játék a hálószobában, akár először látlak, akár együtt járunk. A hálószoba küszöbén kívül egyenrangúnak kell lennünk, és minden tekintetben tisztelnünk kell a másikat. Szóval vicces, laza és okos férfit keresek, aki esténként ráadásul eljátszadozik velem mindkettőnk nagy örömére :-)

Tudom, mert voltak ismerősök, aki pont itt ismerkedtek meg nem lehetetlen, 1 próbát megér, itt keresem társam. Nem levelezőtársat, vagy olyat, aki találkozni sem mer, hanem egy életre szóló társat.Szabolcs megyei vagyok, vagyok, így lehetőleg Szabolcsi pasik jelentkezését várnám.

Partner

Singles
Switch Male

Aim of search

Social-programmes,-leisure / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal sex (receive), Breath controll, Chastity belt, Chinese ball, Cross, Electrosex, Feeding, Latex, Mask, Masturbation, Milking, Stocks, Whip

Maybe

Ass licking, Doctor fetish, Jeans, Slaps, Spanking, Whipping bench

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Boot fetish, CBT, Closure, Collar, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Enema, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Leather, Lingerie, Massage, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Stocking, Tickling, Vacuum, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Get to know, Internet, Movie, Museum, Reading, Swimming pool

Music

Classical, Musical, Pop, Rock

Movies

Comedy, Family movie, Historical, Musical, Romantical, Sex/porn, Tale

Books

Economy/business, Erotical, Gastronomy, History, Journals/magazines, Journey, Novel, Poems, Scientific