BDSM_lyuk - Fetisist Male

93
All BDSM partners » Fetishists » BDSM_lyuk - Fetisist Male
BDSM_lyuk
38 years old, Fetisist Male, 170 cm, 77 kg
Residency: Hungary, Fejér, Székesfehérvártól 20km északra. (A Vértesben.)
Last login: 20 hours ago
Registration time: 2016. 01. 14. 11:02
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.40 Point(s) (15 Rate)
Üdvözlök minden kedves olvasót.

Switch vagy Fetisiszta?
BDSM fétisem van. És mivel nem a durvább formája vonz így nem a Domináns került megjelölésére. Még ha ez is állna hozzám leg közelebb. Tudom, hogy a bominacia nem feltétlenül a durvaságra utal. De sajnos itt sokszor látom azonosulni a kettőt.


Olyan emberek érdekelnek akik valóban ismerkedni szeretnének. És nem csak az idejüket töltik itt! A valódi hús-vér emberek! Akik ki meri bugni az arcukat a monitor mögül... Akik nem csak lepkehálóval kergetik a vágyaikat! Esetleg egy buli alkalmával képesek elhagyni a biztonságot nyújtó otthon falait. Van idejük a vágyaikra, és tesznek is értük.
Szerintem ezzel mindent el mondtam.

BDSM Lyukat ajánlok használatra azoknak akiknek mincs hol és hogyan gyakorolniuk. Viszont lenne kivel! Ez egy erre a célra át alakított parasztház. Van benne egy szoba jól berendezett bdsm kellékekkel. Fürdő, wc. Kandalós fűtés. Parkolás az udvaron. Autó ott teljes biztonságban. Budapesttől 85 km -re. 55 percre. Szép kilátással!
Megbeszélés levelezés útján.

Lehetőségek:

Vannak kalodáim. Gyóntatóm, egy olyan láda amihez lehet kötözni. Van korbács,lovaglópálca, here és farokpés, bőr bilincs szett, láncok,kötelek, bambuszpálca. Elektros sokkolók, szilikon müfaszok, andráskereszt, bak. Amiket a képeken is látsz. Ezeket a kellékeket igyekszem folyamatosan újítani. Hogy ne legyen unalmas az eszköztár.


Párok számára ideális!
De négyeshez is eléggé nagy.


Amúgy az országos kék túra útvonalán található. Ami mint kirándulás is jó elfoglaltság. És még szállításnak is alkalmas. Egy kis bdsm fűszert nyújtva...

A Vértesben szabadtéri bdsm játékokra is van mód!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A BÉRLÉS TARIFÁKAT ITT LÁTHATOD.

Az első óra 3000ft a második óra 1500ft lenne. Lehetszó napi bérlésről is. Ami 6000ft hétköznap. A hétvégén péntek esetétől, hétfő reggig tartó időszakban 10000ft/nap. + kaució 10000 ft. Amit a végén vissza adok ha minden rendben találok.
Úgy látszik ezt még bővebben is ki kell fejtenem. Mert elég sok levelet kapok ami a bérlés idő intervallumokat érinti.
Ha csak egy órát bérlés akkor 3000ft
Az utána következő óra +1500ft
Ha már el éred a négy órás bérlés határt akkor a négy órát meghaladó de, a tizenkét óránál nem hosszabb időre vonatkozik. És ez a hétfő reggeltől péntek estig vonatkozik. 6000ft-al számolva. Ha péntek reggel étkezés és szombatra is bele nyúlik az távozás az is 10000ft. És ez vonatkozik minden megkezdett napra.

A hétvége!
Péntek esti bérléssel indúl. Itt nincs órás leosztás. Mivel nem volt ilyen igény eddig. Ezért ebben az időszakban úgy zajlik a bérlés. Ha valaki péntek este érkezik,és szombaton reggel megy akkor is 10000ft De ha szombat estig marad és nem haladja még a 12 órát akkor is ennyi. Ha igen akkor az újabb 10000ft Tehát szombat estétől vasárnap estig értendő, a következő ciklus. Itt is kiemelném! Ha csak szombaton este jössz és vasárnap reggel mész akkor is 10000ft. És ha csak a vasárnap estét szeretnéd bérelni akkor úgy szintén ez a bíja.
Ha péntek esti kezdéssel béreled. Egész hétvégére. Ez lehet vasárnap estig.20000ft. Vagy hétfő reggelig. 25000ft
ELLÁTÁS NÉLKÜL!



Foglalást itt tudsz csinálni. Levélben! Fizetni érkezéskor kell plusz a kuckó. Amit távozáskor adok vissza. Ha minden a helyén és egyben van.



Az átláthatóság érdekében ide írok egy levél formátumot.

Cím:
Foglalás 2016.08.20

Levél:
Mikor érkeztek? Meddig szeretnél maradni?
Hányan jöttök?





Remélem sikerült úgy fogalmazonom hogy érthető lett.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kiváló lehetőség. Lepd meg vele a párod! Ha nem tudja milyen helyre viszed, tökéletes meglepetés lesz neki.
-
Új lehetőség!: Ha egy hölgy csak azért nem meri gyakorlatban is megélni vágyait. Mert fél az esetleges túlkapásoktól.
Itt ha kéri testőrséget is biztosítok részére. Ami abból áll hogy a megbeszélt szabályokat betartatom azzal akivel éppen ki akar valamit próbálni.
Viszont ahhoz jelen kell lennem mint harmadik személy. Ez óránként 1000ft plusz költség. És csak passzív megfigyelőként.
Esetleg ha szeretnének képeket vagy filmezni akkor azok készítésében tudok segíteni.


A BÉRELHETŐ napok LISTÁJA.

Úgy böntöttem hogy minden hónapban itt jelzem azon napokat amik még szabadok.

Az eddig elfoglalt napok és órák időpontjai. És itt láthatod a még szabad időpontokat is.

2017.

Február.

11. Foglalt
12(Foglalt)
13(Foglalt)
14(Foglalt)
15(Foglalt)
16(Foglalt)
17(Foglalt)
18(Foglalt)
19(Foglalt)
20(Foglalt)20 óráig.
21
22(Foglalt)
23(Foglalt)
24
25. 17 órától (Foglalt)
26(Foglalt)
27(Foglalt)
28. -8 óráig
Ez az előre látható foglalási lehetséges időpontjainak listája.

-


Érdemes megnézni a kedvenc idézeteimet is. Amennyiben kíváncsi vagy a helyre.


HIRDETÉSEK.

1.

Itt az alkalom!
Most bérelhetsz egy olyan kis lakást ahol kellő mennyiségű eszköz található ahhoz hogy tartalmasan tudjátok múlatni az időt.
Ha csak egyszerű búvóheyet szeretnél arra is alkalmas. De filmezni vagy fényképezni is lehet.
Esetleg kezdő Dominák figyelmébe ajánlom. Akinek nincs saját eszköztára helye. De kuncsaftja viszont volna.
Minden csak megbeszélés kérdése. Ha esetleg egyedi igényed van azt is meglehet velem beszélni.

2.
EZ A FUNKCIÓ JELENLEG NEM AKTUÁLIS!
Szeretnék Swinger eseményeket szervezni a BDSM lyuk-ban. Amihez jelentkezőket keresek. Akit érdekelnek az ilyen rendezvények. Szeretném a limitált helyeket jól össze válogatni. Több alkalmas lenne. Mindenféle verziókra gondolok.
Heteró party.
Homo party.
Bi party.
Pásos party.
Stb. Lehetőségekre gondolva. És mind ez BDSM fűszerezéssel.
Amennyiben részt szeretnél venni valamelyik tipusú rendezvényen. Akkor írd meg hogy mely kaszt milyen tagja vagy és hogy milyen elképzeléseid volnának. Mert ezek alapján párosítanám az esetleges jelentkezőket.
A többit magán levelezésben tudjuk egyeztetni.
BULI SZERVEZÉS SZÜNETEL!



REKLÁM:

A berndezési tárgyakat a BDSMBÚTOROK gyártotta.
Itt meg lehet tekinteni és vásárolni is(BEMUTATÓTEREM). Ha valaki szeretne venni. Vagy rendelni. Egyedi darabokat is kérhetsz.

2016.10.16.
Újabb szolgáltatás.
Magán bdsm partykra bérelhető bútorokat szállíok!
Minden csak igény és megbeszélés kérdése...

REKLÁM.

A helyiséget Sysyurno rendszeresen bérli. Ha szeretnéd hogy téged is kezelésbe vegyen!? Bizonyára örül a megkeresésednek. ;)De ha nekem jelzed, tolmácsolom felé kéréses.

Uí:
Az ismerősönek jelölés, promóciós jellegű. Aminek a szerepe annyi lenne ha esetleg egy olyan helyre lenne szükséged. Ami direkt ilyen játékokra van. Akkor az ismerőseid között mindíg szem előtt leszek.
És nem kell kersgetned, hogy úristen hol láttam...?


Tisztelettel: Bdsmlyuk tulajdonosa.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain Male, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch Male, Switch TV or TS

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Dominant Male, Dominant Female - Uncertain Female, Dominant Female - Uncertain Male, Dominant Female - Uncertain TV or TS, Dominant Male - Dominant Male, Dominant Male - Uncertain Female, Dominant Male - Uncertain Male, Dominant Male - Uncertain TV or TS, Dominant TV or TS - Dominant Female, Dominant TV or TS - Dominant Male, Dominant TV or TS - Dominant TV or TS, Dominant TV or TS - Uncertain Female, Dominant TV or TS - Uncertain Male, Dominant TV or TS - Uncertain TV or TS, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Dominant Male, Fetisist Female - Dominant TV or TS, Fetisist Female - Fetisist Female, Fetisist Female - Fetisist Male, Fetisist Female - Uncertain Female, Fetisist Female - Uncertain Male, Fetisist Female - Uncertain TV or TS, Fetisist Male - Dominant Female, Fetisist Male - Dominant Male, Fetisist Male - Dominant TV or TS, Fetisist Male - Fetisist Male, Fetisist Male - Uncertain Female, Fetisist Male - Uncertain Male, Fetisist Male - Uncertain TV or TS, Fetisist TV or TS - Dominant Female, Fetisist TV or TS - Dominant Male, Fetisist TV or TS - Dominant TV or TS, Fetisist TV or TS - Fetisist Female, Fetisist TV or TS - Fetisist Male, Fetisist TV or TS - Fetisist TV or TS, Fetisist TV or TS - Uncertain Female, Fetisist TV or TS - Uncertain Male, Fetisist TV or TS - Uncertain TV or TS, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Dominant Male, Submissive Female - Dominant TV or TS, Submissive Female - Fetisist Female, Submissive Female - Fetisist Male, Submissive Female - Fetisist TV or TS, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Submissive Male, Submissive Female - Uncertain Female, Submissive Female - Uncertain Male, Submissive Female - Uncertain TV or TS, Submissive Female - Switch Female, Submissive Female - Switch Male, Submissive Female - Switch TV or TS, Submissive Male - Dominant Female, Submissive Male - Dominant Male, Submissive Male - Dominant TV or TS, Submissive Male - Fetisist Female, Submissive Male - Fetisist Male, Submissive Male - Fetisist TV or TS, Submissive Male - Submissive Male, Submissive Male - Uncertain Female, Submissive Male - Uncertain Male, Submissive Male - Uncertain TV or TS, Submissive Male - Switch Female, Submissive Male - Switch Male, Submissive Male - Switch TV or TS, Submissive TV or TS - Dominant Female, Submissive TV or TS - Dominant Male, Submissive TV or TS - Dominant TV or TS, Submissive TV or TS - Fetisist Female, Submissive TV or TS - Fetisist Male, Submissive TV or TS - Fetisist TV or TS, Submissive TV or TS - Submissive Female, Submissive TV or TS - Submissive Male, Submissive TV or TS - Submissive TV or TS, Submissive TV or TS - Uncertain Female, Submissive TV or TS - Uncertain Male, Submissive TV or TS - Uncertain TV or TS, Submissive TV or TS - Switch Female, Submissive TV or TS - Switch Male, Submissive TV or TS - Switch TV or TS, Uncertain Female - Uncertain Female, Uncertain Female - Uncertain Male, Uncertain Male - Uncertain Male, Uncertain TV or TS - Uncertain Female, Uncertain TV or TS - Uncertain Male, Uncertain TV or TS - Uncertain TV or TS, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Dominant Male, Switch Female - Fetisist Female, Switch Female - Fetisist Male, Switch Female - Fetisist TV or TS, Switch Female - Uncertain Female, Switch Female - Uncertain Male, Switch Female - Uncertain TV or TS, Switch Female - Switch Female, Switch Female - Switch Male, Switch Male - Dominant Female, Switch Male - Dominant Male, Switch Male - Dominant TV or TS, Switch Male - Fetisist Female, Switch Male - Fetisist Male, Switch Male - Fetisist TV or TS, Switch Male - Uncertain Female, Switch Male - Uncertain Male, Switch Male - Uncertain TV or TS, Switch Male - Switch Male, Switch TV or TS - Dominant Female, Switch TV or TS - Dominant Male, Switch TV or TS - Dominant TV or TS, Switch TV or TS - Fetisist Female, Switch TV or TS - Fetisist Male, Switch TV or TS - Fetisist TV or TS, Switch TV or TS - Uncertain Female, Switch TV or TS - Uncertain Male, Switch TV or TS - Uncertain TV or TS, Switch TV or TS - Switch Female, Switch TV or TS - Switch Male, Switch TV or TS - Switch TV or TS

Age: 18- year
Height: 111-222 cm
Weight: 22-222 kg

Contact information

The connection data of metariality profile appear only then, when he/she is a VIP member.

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Blood, Fire, Needle

Exciting

24/7, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Chinese ball, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Film, Fisting, Gangbang, Humiliation, Leather, Mask, Massage, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Internet

Music

Rock

Movies

Sex/porn

Books

Entertainment