Aredo - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Aredo - Dominant Male
Aredo
35 years old, Dominant Male, 176 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2016. 06. 21.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szeretek nyílt lapokkal játszani. Elsősorban kötöttségek és bonyolítás mentes, könnyed szexuális kapcsolatot keresek. Független, igényes, őszinte férfi vagyok. Olyan nőt keresek, aki azt mondja és teszi, amit gondol, akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, akinek a szexualitásban fontos a BDSM, akinek van ideje és vágya pár naponta vagy egy-két hetente egy egymással töltött fesztelen naphoz, amiben megadjuk egymásnak, amire igényünk van. A szélsőségeknek nem vagyok híve.
Persze nem kell, hogy csak a szexről szóljon. De ennél többre elvárásokat sem állítani nem akarok, sem szembesülni velük. Ha másban is tudunk működni együtt, én nem fogok kitérni előle.
Tapasztalt vagyok, kreatív és szenvedélyes. Ezt most itt nem fogom kifejteni. Hogy tudjuk-e azt hozni, amit a másik vár, úgysem írott szövegből derül ki. A drámázáshoz nem vagyok partner.
Ha szereted az életed nyílt lapokkal játszani, és fontosabb az élmény, mint a csiki-csuki, akkor van keresnivalónk. Szimpátia, néhány ismerkedős levél, találkozó, vonzalom, élmény. Erre a menetrendre vagyok kapható.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Movie, Restaurant, Talking, Tennis