AnnaM - Switch Female

19
All BDSM partners » Switches » AnnaM - Switch Female
AnnaM
36 years old, Switch Female, 168 cm, 106 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 4 days ago
Registration time: 2012. 08. 26. 23:57
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Muszáj tennem egy fontos kiegészítést ide, mert erősen úgy néz ki, hogy valami kattant az agyamban, és most inkább domináns oldalt erősítem... na de hát ettől szép az élet. Nem?

Nehezen szántam rá magam, hogy regisztráljak, de itt vagyok.

Már gyerekkorom óta érdekel a BDSM, csak akkor még fogalmam sem volt, hogy ez a neve. Szerettem azokat a filmeket, ahol bezártak valakit, vagy megkötözték. Ez társult egy kis mazochizmussal, mert felizgat a fájdalom. Azonban hiába vágyaim korai megjelenése, mindig elnyomtam magamban a vágyakat. Talán majd most, itt.

Sub lelkű azonban nemigazán vagyok, nem viselem el könnyen, ha meg akarnak alázni. Ez majd a partnerem feladata lesz megtanítani annak is a szépségét (persze, ha van).
Nem kaphat meg akárki, próbák és tesztek nem érdekelnek, érzelemmel és intelligenciával közelíts, és ugyanezt tőlem is ajándékba kapod.

Rólam: 34 éves vagyok, molett, bár sok ember szerint szép arcom van, és élvezni való nagy melleim, és mindig nedves buja ölem. Élvezem ha használják a testem, ha hosszú ideig dugják a puncim, és oda vagyok az ökölszex nyújtotta élvezetekért is. 168 cm, 106 kg. Nincsenek önértékelési zavaraim. Szeretek enni, de nem zabálni. Viszont a fogyókúrákat nem nekem találták ki.

Sajnos úgy néz ki, hogy muszáj feltételeket állítanom. Egy soros, egy mondatos, semmiről nem szóló levelekre nem tudok és nem akarok válaszolni.
Lehetőségeimhez mérten válaszolok, de csak értelmes levelekre.
A kapcsolati adatokban, nem véletlenül csak regisztrált felhasználók nézhetik meg az e-mail címem!

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 39-55 year
Height: 175- cm

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal plays, Chastity belt, Cross, Doctor fetish, Electrosex, Fisting, Gangbang, Public sex, Stocks, Whipping bench

Maybe

Anal sex (give), Boot fetish, CBT, Cross-dressing, Dirty talk, Feeding, Humiliation, Latex, Milking, Prostate massage

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Chinese ball, Closure, Collar, Dildos, Domination, Hair pulling, High heels, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Punishment, Role playing, Sadism, Spanking, Stocking, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, concerts, Get to know, Internet, Movie, Museum, Opera, Party, Reading, Restaurant, Science, Swimming pool, Talking, Theater

Music

Classical, Jazz, Musical

Movies

Adventure, Crimi, Romantical, Sex/porn, Thriller

Books

Novel