Anastazia - Dominant Female (Mistress)

167
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » Anastazia - Dominant Female (Mistress)
Anastazia  - Mistress Budapest
37 years old, Dominant Female, 176 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 8 hours ago
Registration time: 2015. 03. 16.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.05 Point(s) (19 Rate)
Nem azért vagyok, hogy a vágyaidat és szükségleteidet kielégítsem, ha ebben a tévhitben keresel akkor jobb ha odébb állsz. Független nő vagyok tudom mit és kit akarok. Csak azért, hogy kedveseket mondj rólam nem fogok veled jó-pofizni az én időm ennél drágább.

Az ismerkedés elején ne tolakodj a vágyaiddal mert ilyet csak az igen primitív emberek tesznek... a problémáidat se zúdítsd rám, mert nem rám tartozik, hogy az exed hogyan cseszett ki veled...ezekkel keresd meg a barátaidat az anyádat vagy a pszichológusod.

Ha emberként nem érdekelsz, akkor férfiként sem fogsz, azért ha nekem írsz viselkedj udvariasan, legyél kedves és előzékeny, a bunkó stílus nálam nem nyerő

Érzelmi alapon működő kapcsolat érdekel aminek része a változatos sex, így a BDSM is. Kreativitásom határtalan és ha te is merész vagy nem fogunk unatkozni.

Aki érdekel az EGYEDÜLÁLLÓ, 35-48 közötti, nem dohányzik, férfias,sportos vagy erős testalkatú, intelligens és lovagias. Tudja mit akar és meg is lépi amit kell!

Az aki férfiként szeret női ruhát hordani, vagy szereti a pasikat tehát bisexuális az számomra nem férfi, kérem az ilyenek kíméljenek.

SOHA nem kezdek nős fickóval,akkor sem ha aranyból van a farka,ez alól nincs kivétel és nem fogom magam meggondolni SOHA ezt tartsd tiszteletben és ne zaklass.


Ha akarsz valamit majd írsz én meg eldöntöm visszaírok-e... ha válaszolok, rajtad áll, hogy érdekessé válsz-e számomra...ha nem válaszolok nem érdekelsz.

Ha tetszem nyugodtan nyomd meg a tetszik gombot. :-)

Partner

Singles
Fetisist Male, Submissive Male, Uncertain Male, Switch Male

Age: 35-48 year
Height: 178-200 cm

Aim of search

Correspondence, meeting / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Chastity belt, Collar, Dirty talk, Domination, Foot worship, Humiliation, Leather, Oral sex (receive), Role playing, Spanking