Amadeus7 - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » Amadeus7 - Submissive Male
Amadeus7
36 years old, Submissive Male, 177 cm, 65 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 2016. 10. 11.
Registration time: 2015. 07. 17.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Kamaszos arcú és alkatú, kék szemű, vékony, szőrtelen, szub fiú vagyok, rajongó típus.

Úgy érzem, fétisiszta vagyok szub szinezéssel, nem feltétlen csicska-tipus, alávetettség a domina testiségével kapcsolatos leginkább.

Orálcentrikus, ezért ha a Hölgy kedvel csak így élvezni, részemről akár ez az egyoldalúság is elfogadható, nyalatható vagyok hosszan és rendszeresen, igény szerint. E mellett vonz pár fétissel kapcsolatos dolog, szép cipő, harisnya, lakkszoknya, stb az úrnőn.
Többi dologban leginkább a nő vágyai vágyai a mérvadóak, ezért nem igazán szabnék meg olyan határt, amire azt mondom, kifejezetten nem...így lehet perverz vagy szadista hajlamú, tetszés és nagy vonzalom esetén minden elképzelését, vágyát szeretném teljesíteni.
Ami főleg BDSMmel kapcsolatos dolgokra vonatkozik, nem kertet ásni például vagy kiszolgálni mindenben, teljesen hétköznapi dolgokban mindig-önállóan is jól működő Nő. Négyszemközt viszont bármi megtörténhet, vagy nagyon beavatott személy előtt.
Jó érzés lenne, hogy titkolt vagy vadabb fantáziáit rajtam élheti ki, ajándékként nyújtva részemről Felé, még ha fáj is vagy megalázó.
Nem tudok korlátlanul időt biztositani Számára, de monogám lehetek Felé.Csinos, nőies és-vagy elegáns teljesen domináns nővel ismerkedék, akár alkalmibb viszony is érdekelhet, ha neki korlátai vannak a valós életben, de állandó, párkapcsolatban is el tudom fogadni a dominanciát és a hölgy irányítását, komolyabb kapcsolat is érdekel.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Chastity belt, Domination, Feeding, Hair pulling, Humiliation, Slaps

Exciting

Ass licking, Boot fetish, Collar, Foot worship, High heels, Latex, Lingerie, Oral sex (give), Stocking

Interests outside of BDSM

Leisure

Internet

Music

Alternative, Rock