A_Boros_Lany - Switch Female

86
All BDSM partners » Switches » A_Boros_Lany - Switch Female
A_Boros_Lany
37 years old, Switch Female, 168 cm, 55 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 23 hours ago
Registration time: 2014. 04. 22.
VIP
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (14 Rate)
Timi vagyok,és BDSM kiegészítőket készítek KIZÁRÓLAG BŐRBŐL, MINŐSÉGI FÉM KELLÉKEKKEL. Szakmám szerint bőrdíszműves vagyok, és érdekel a BDSM, hát gondoltam összevonom a két területet. (Itt jegyzem meg, hogy párt/szexpartnert nem keresek, mert már megtaláltam, akit kerestem. Köszönöm, hogy ezt tiszteletben tartod!) Hogy miért válassz engem? Mert IGÉNYES vagyok a munkámra, mert minden darabot EGYEDI megrendelésre, MÉRETRE, NEKED készítek, mert (ha technikailag tudom) megvalósítom a TE elképzeléseidet is: küldj fotót, rajzot, vagy részletes leírást, és megbeszéljük.

Sajnos elértem az itt feltölthető képek maximumát, ezért nem tudok mindent megmutatni, de ajánlom figyelmedbe a kedvenc linkjeim között található friss ropogós HONLAPOMAT, ahol áttekinthető formában nézheted meg a termékeimet több képpel és részletes leírással. Illetve szintén a kedvenc linkjeim között találod a facebook oldalamat is.

ÚJ TERMÉKEIM:

- FEJHÁM, az alsó állkapcsot takaró, szivaccsal bélelt állrésszel, bélelt homlokszíjjal, lakatolható csatokkal. A sok szíjnak köszönhetően tökéletesen szorosan a fejre csatolható. Mindegyik szíj kívül vastag, erős, belül pedig puhább, de szintén erős bőrből készül. A szájhoz csattal szorosan rögzíthető, kétféle gag rendelhető: 40mm átmérőjű gagball, vagy középen lyukas talpas gag. A kialakítás miatt a viselője garantáltan nem tudja kiköpni. Ha hozol más típusú "szájba valót", szívesen készítek hozzá bőr rögzítőt. Ára: gagballal 24.000 Ft, talpas gaggel: 28.000 Ft, mindkét gaggel 30.000 Ft.

- FÉRFI TESTHÁM: A 2, 3 és 4cm széles szíjak mindegyike két réteg bőr, a hosszúságuk csattal szabályozható. Az ágyéknál lévő karika a herék mögé kerül, az abból induló szíjak mindegyikére patentot teszek, hogy cserélhető legyen a karika. Ára: 24.500 Ft

- UNISZEX SZEGECSES TESTHÁM Bár férfi próbababán fényképeztem, ez a fazonú testhám nőnek és férfinak egyaránt jól áll. A szíjak 3cm szélesek, dupla réteg bőrből készülnek, a hosszuk pedig szabályozható. Ára: 22.500 Ft.

- FELCSATOLÓS HÁM FÉRFIAKNAK: A főrész két réteg közepesen vastag bőr, ami alá két réteg puha bőr közé varrt szivacsot erősítek. A derékon futó szíjat szintén puha bőrrel, és szivaccsal bélelem. így biztosítva a kényelmes viseletet. A hámhoz 3 db különböző méretű fém és gumikarikát adok, amit a patentoknak köszönhetően könnyen cserélhetsz. Mindegyik szíj hossza csattal szabályozható. Az ára: 20.500 Ft, a péniszt és a heréket takaró puha bőr, lakatolható zacskóval együtt 26.000 Ft.

- KAR HÁTRAKÖTŐ: 4cm széles, két réteg bőr szíjakból, szabályozható hosszúságban, karabinerekkel. Ára: extra erős nyak- és csuklóbilincsekkel együtt 24.000 Ft, bilincsek nélkül 9.500 Ft

- FÉRFI ALSÓ: Az elején cipzárral nyitható, az összes csatnál és a cipzárnál is lakatolható férfi alsó. Az elejét a kényelem érdekében több réteg puha bőrből készítem, a szíjakat pedig két réteg vastag bőrből, hogy tartós legyen. Kétféle fenékkialakítással. Ára: 20.500 Ft

- BŐR PÉNISZ- és HERETAKARÓ extra puha juhbőrből. Ára 14.000 Ft.TOVÁBBI TERMÉKEIM:

- KUTYAKÖTÖZŐ HÁM: Ha a subodra adod, csak kutyaként, a könyökén és a térdén fog tudni közlekedni. A képek magukért beszélnek ;-) Különleges felszerelés ez, amivel itthon alig néhányan büszkélkedhetnek. Az ára: 62.000 Ft.

- BŐR KUTYAMASZK: Közepesen vastag, puha bőrből készítem, az orr részt belül kemény bőrrel merevítem. A füleibe drótot teszek, így tetszőleges formára hajtogatható. A nyelvét patenttal rögzítheted kétféle hosszban, vagy akár ki is veheted belőle. A formáját a benne lévő drót segítségével alakíthatod ki. Az orr rész formája és kialakítása biztosítja, hogy a szád használható marad. A hátulja fűzős, a nyakörve pedig csattal szabályozható, így szorosan a fejre lehet formázni. Kétféle méretben készítem. Ára: 28.000 Ft
__________________

BILINCSEK: kívül mindegyik erős, vastag bőr, két réteg bőr szíjakkal, belül pedig szivaccsal, puha bőrrel béleltek. Kérheted őket normál, vagy extra erős kivitelben, lakatolhatóra vagy több félkarikával is.

- Kézbilincsek 5.500-11.500 Ft-ig
- Lábbilincsek 6.500-13.000 Ft-ig
- Nyakbilincsek 5.000-8.500 Ft-ig
- Derék- vagy mellkas bilincs: 8 cm széles, szivaccsal és puha bőrrel bélelt, két darab hegesztett félkarikával 13.000 Ft, 9db félkarikával 15.500 Ft.
- Bilincs készletek 13.500 Ft-tól

- LAKATOLHATÓ bilincsek - a teljes szett 26.000 Ft (csukló, boka, nyak), de természetesen külön is rendelhetőek (csukló 10.500 Ft, boka 11.500 Ft, nyak 7.000 Ft).

- LAKATOLHATÓ bilincsek TÖBB FÉLKARIKÁVAL: A teljes szett (comb bilinccsel együtt) 44.000 Ft. Természetesen ez is rendelhető külön is: csukló 2db félkarikával 11.500 Ft, boka 3db félkarikával 13.000 Ft, comb 3db félkarikával 18.000 Ft, nyak 3db félkarikával 8.500 Ft.

- BILINCS KÉSZLET FELFÜGGESZTÉSHEZ: A külső bőr 4 mm vastag marhabőr, a belső része pedig puha, erős bőrrel bevont szivacs. A kéz- és lábbilincs együtt 5 kg-ot nyom; a kb 200 szegecs és csat, az alkaron és lábszáron körbefutó 3-3 vastag szíj pedig biztonságos felfüggesztést tesz lehetővé.
Szeretnéd kipróbálni a teljes kiszolgáltatottságot, amit ezek a felfüggesztő bilincsek biztosítanak? Keresd HannaBDSM-et! Az első készletet az Ő megrendelésére készítettem, az albumomban található képek egy részét is ő készítette. Ára: Kéz 32.000 Ft, láb 38.000 Ft, készlet 65.000 Ft.

- COMB-BOKA bilincs szett összekötőkkel: mindegyiken 3-3 félkarika van, így a combot combbal, a bokát bokával, a combot bokával össze tudod kötni, és mindegyiket külső tárgyhoz rögzíteni. Az ára: 24.000 Ft

- ALÁTÉT FÉM BILINCSHEZ: 6 cm széles, párnázott, belül kierősített, bőr alátét fém bilincshez. A vezetőszemek és a záró félkarika meggátolja, hogy a bilincs elmozduljon, vagy lecsússzon róla. Csuklóra és bokára is kérheted. Az ára csuklóra: 8.600 Ft/pár, bokára 9.400 Ft/pár, a két pár együtt 16.000 Ft (az ár az alátétet tartalmazza, a képeken látható bilincs csak illusztráció).

- TÉPŐZÁRAS BILINCS KÉSZLET: Milliméterre pontos méretre állíthatod be. Egy rétegű vastag marhabőrre jó minőségű, erős tépőzárat varrok, és vastag, hegesztett félkarikákat erősítek rá. A teljes szett tartalma: csuklóbilincs (8.000 Ft), bokabilincs (8.800 Ft), térdbilincs (8.800 Ft), nyakbilincs (4.500 Ft); ezek mind 5 cm szélesek, illetve mellkasra (10.000 Ft) és hasra (10.000 Ft) való szíjak, amik 10 cm szélesek. Ha a teljes szettet megrendeled, 36.000 Ft-ért elkészítem. András kereszthez is tökéletes megoldás.

- CSUKLÓBILINCS ÖKÖLKESZTYŰVEL (16.000 Ft): Az első darab 3db félkarikával készült, a "kesztyű" része egy réteg, közepesen puha bőr. Rendelheted lakatolhatóra, illetve az ököl vastag szivaccsal bélelve is (19.000 Ft).

- CIPŐRÖGZÍTŐ SZÍJ: Te akarod megmondani mikor veheti le a cipőjét? Lakatold hozzá bőr szíjakkal! A két bokát is egymáshoz tudod lakatolni. 15.000 Ft

- LÁBMEREVÍTŐ: Kívül vastag bőr, belül puha bőrrel és vastag szivaccsal bélelt, zsinórral, és szíjakkal méretre állítható eszköz. A lényeg: a láb külső és belső oldalába a vastag bőr réteg alá épített, összesen 4 db, 3 mm vastag, 3 cm széles acél lap, ami lehetetlenné teszi a láb behajlítását. Gyakorlatilag olyan, mintha gipszbe lenne zárva. Minden szíj lakatolható, és mindegyiken van 2-2 db hegesztett félkarika a láb külső és belső oldalához igazítva. A lábfej részt puha bőrből készítem, hozzávarrom a vastag részhez, és teszek egy-egy félkarikát a végére. Az egy pár lábmerevítő 95.000 Ft. (Lábfejrész nélkül 89.000 Ft)

- DUPLA KARABINER: praktikus fém kiegészítő, az ára 1.200 Ft/db
____________________

- SZÖGES MELLTARTÓ: Ez a garantáltan hatékony nevelőeszköz összesen 84db rajzszöggel rendelkezik. Elől és hátul középen is csattal szabályozhatod a hosszt, illetve a szögek szorításának erősségét. Az ára: 18.000 Ft. Az első darab Hardwood megrendelésére készült.

- SZÖGES TANGA: A másik garantáltan hatékony fegyelmezőeszközbe pedig 105 db rajzszöget építek. A derékbőség két csattal állítható, a középső szíj pedig a hátul középen elhelyezett két karikával. Az ára: 18.000 Ft.

- SZÖGES JOCKSTRAP: Az elején cipzárral nyitható, az összes csatnál és a cipzárnál is lakatolható férfi alsó, melyet a belsejében elhelyezett szögek tesznek "kényelmes viseletté". Természetesen ezt a darabot is kizárólag bőrből készítem. Ára: 23.500 Ft

- SZÖGES HEREHÚZÓ ("EJTŐERNYŐ"): 9.000 Ft. Lakatolható herekínzó eszköz, aminek belső oldalán kb 70 db szög található. A bősége szabályozható, a láncok alján lévő karikára pedig súlyt lehet akasztani.
___________________

- PONY PLAY KANTÁR: minden szíj hossza szabályozható, teljesen szétcsatolható, kantárszárral, hogy irányíthasd a lovadat. Többféle zablarésszel rendelheted (kemény vagy puha gumizabla, bőrrel bevont kötél zabla, gag-ball, karika) külön külön, vagy akár az összes variációval együtt. A kantárszár lecsatolásával fejhámként is használhatod. Ára: egyféle zablával 18.000 Ft, az összes zablával együtt 26.000 Ft.

- FEJHÁMOK GAGBALLAL: karikákkal vagy anélkül. Jelenleg fekete gagballal rendelhető. Ára 16.000 Ft

- TESTHÁMOK: Női testhám szabályozható hosszúságú bőr szíjakból, vagy dupla lánccal kombinálva. Ára: 22.000 Ft

- ADULT BABY TESTHÁM: Piros-fekete bőr adult-baby testhám széles üleprésszel, és díszített mellkas résszel. A szíjak hossza csatokkal szabályozható. A hátközépen lévő karikába pórázt lehet akasztani. Ára: 22.000 Ft

- FELCSATOLÓS HÁM: 13.000 Ft. A szíjak nagy méretállítási lehetőséget biztosítanak: a derékon futó szíj hossza csatokkal, az alsó szíj pedig dupla karikával szabályozható. A hámhoz 40 és 50 mm-es fém, és 40, 55 és 62 mm belső átmérőjű karikát adok. (A képeken szereplő dildó csak illusztráció, az ár nem tartalmazza.)

- BŐR HÁM ANÁL PLUGGAL: Elől rácsos lakatolható hám, szabályozható méretű szíjakkal. A plug egy patentolható bőrrel rögzíthető a hámhoz. Az ára: a képen látható anál pluggal (beszerezve a Black Dreamből) 22.000 Ft, ha Te hozol hozzá plugot, amit bebőrözök: 16.000 Ft, plug nélkül: 13.000 Ft

- BŐR SZEXHINTA: vastag, erős bőrből készült, szivaccsal, és puha bőrrel bélelt, a végein kierősített, 5cm széles hegesztett félkarikával. A készlet tartalma: 1 db 110x20 cm-es szíj a derékhoz, és 3 db 60x10 cm-es szíj a nyakhoz és a combhoz. A szett ára: csak a bőr részek felfüggesztés nélkül 32.000 Ft, a felfüggesztéshez szükséges láncokkal és karabinerekkel 37.000 Ft.
_________________

- BŐR MASZK: Puha, közepesen vastag, kicsit rugalmas marhabőrből készítem. Hátul fűzővel szoríthatod pontos méretre, az arcrészre pedig levehető szem- és szájtakarót készítek, ami teljes sötétséget biztosít belül, de levegőt lehet benne kapni. A nyakszíjra három félkarikát rögzítek: előre, és két oldalra. Kérheted lakatolhatóra is. (24.000 Ft)

- MISTRESS MASZK bőrből: 6.000 Ft. Finom puha bőr, mégis van tartása, hátul középen gumis. Persze kérhetsz más fazont, szemkivágás nélkül is.

- CSUKLYA bőrből: 8.000 Ft. Az eleje tiszta bőr, a hátulja erős vászon, alul gumis, hogy jusson be levegő.
__________________

KORBÁCSOK:
- kicsi: 4.200 Ft, a teljes hossza kb 35 cm, a nyele is tiszta bőr.
- közepes: 7.000 Ft, bőrrel bevont fa nyéllel, kézi akasztóval, és 32 db puha bőr szállal, a bőr szálak hossza kb. 35 cm.
- nagy: 9.500 Ft, 30 cm-es, bőrrel bevont, bőr szíjjal körbefűzött nyéllel, és 32 db kb. 60 cm hosszú puha bőr szállal.
- extra: 9.500 Ft, 40 cm-es, bőrrel bevont, bőr szíjjal körbefűzött nyéllel, és 32 db kb. 50 cm hosszú vastag hasított bőr szíjjal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ha felkeltettem az érdeklődésedet keress meg! Írhatsz e-mailt is, a címemet megtalálod az adatlapomon. Az üzenetekre esetenként csak több nap elteltével tudok reagálni, de természetesen amint tudok, jelentkezem. A rendeléseket 4-6 hetes határidővel készítem el (bonyolultabb termékek esetén ez hosszabb is lehet). Nagyobb értékű rendelés esetén előleget is kérek. Az elkészült termékeket átveheted Budapesten személyesen, vagy elküldöm postán; ez utóbbi esetben a vételárhoz kalkulálj postaköltséget is. A fenti árak normál méretre vonatkoznak, extra nagy méret esetén egyedi árajánlatot adok.


Timi, a Bőrös Lány

Contact information

Email: aboroslany@gmail.com

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Foot worship, Leather, Massage, Oral sex (give), Oral sex (receive), Photo shooting

Interests outside of BDSM

Leisure

Dance, Drawing, Theater