21extremvagy - Switch Male

3
All BDSM partners » Switches » 21extremvagy - Switch Male
21extremvagy
26 years old, Switch Male, 175 cm, 81 kg
Residency: Hungary, Komárom
Last login: 14 hours ago
Registration time: 2010. 10. 17.
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 5.50 Point(s) (2 Rate)
A Blogom-hoz is szóljatok hozzá ha akartok, hogy tudjam a történet jól sikerült-e.

Rólam:
Több éve kezdtem el különböző Bondage,SM oldalakon nézelődni és nagyon felkeltették az érdeklődésem. Még kezdő vagyok. Majd idővel ki alakul a stílusom és az ,hogy mit is szeretnék pontosan. Alkalmazkodó tipus vagyok. Persze folyamatosan keresem azt akivel kölcsönösen megfelelünk egymásnak és jól tudnánk érezni magunkat együtt. Aki nem csak a pénzemre hajt. El tudom képzelni magamat Sex-rabszolgaként egy fiatal Domina lány mellet és Dom-ként is egy fiatal Sub lány mellet. Szeretek irányítani, de nem vagyok szadista. Szeretem ha irányítanak, de nem vagyok Mazo. Az enyhe(lehetőleg minél kevesebb fájdalommal járó) alá és fölérendelt szerep betöltése mellett a partneri szinten zajló BDSM és persze az erotika más fajtái is érdekelnek. Semmi jónak elrontója nem vagyok. Vannak vágyaim nem titkolom, amiket szeretnék megvalósítani. Inkább a könnyedebb,játékosabb, szelíd, erotikával fűszerezett témák vonzanak ,nem pedig a durva fájdalom adása és elviselése vagy a puszta és száraz szolgaság. Egy kevés belefér, de szerintem a lényeg ,hogy élvezetet adhassak és kaphassak, akár Szub akár Dóm akár partner ként.


Rövid sötét barna hajú,átlagos testformájú,kék szemű,iskolázott, önvédelmi sportok imádója, jól nevelt, kicsit ördög kicsit angyal fiatal ember vagyok. Hasonló partnert keresek. Az ápoltság fontos.

Mindig is érdekelt milyen lehet kiszolgáltatva lenni egy másik embernek, és milyen ha nekem van kiszolgáltatva valaki. Akiben meg bízok, akit szeretek, aki szeret. Mennyit bír ki a test és a lélek. Sok mindenre nyitott vagyok főleg tapasztalt kezek között. Nem bánom ha az alárendeltnek több tapasztalata van. Szerintem egy kapcsolat vagy egy szeretkezés/szeánsz kezdetén fő a fokozatosság, és ezt a jövőben is szeretném betartani.

Keresem azt az öntudatos lányt vagy nőt, akivel tovább kísérletezgethetnék aki bevezetne a BDSM rejtélyes világába és így maradandó pozítív élményben részesülhetnénk , felfedeznénk egymást és ezt az intenzív szenvedélyes világot. Aki segítségével kölcsönösen megélhetnénk, megtapasztalhatnánk vágyainkat. Aki Odaadó, törődő, de ha kell határozott, kicsit szigorú, kreatív, szerető(Domina), és legyen meg a kölcsönös vonzalom. Add meg a lehetőséget a bizonyításra, eddig még senkinek sem okoztam csalódást. Az sem baj ha nincs sok tapasztalatod majd együtt megoldjuk és meglátjuk mit tudunk kihozni egymásból.

A úgynevezett LOVE BONDAGE is érdekel. Amikor jókedvűen, játékosan, partneri szinten zajlik az együtt lét, és hosszú órákon át kényeztetjük egymást a selymes lepedővel megágyazott ágyban vagy egy fehér medvebőr szőrmén fekve a tüzelő kandalló előtt.

Alkalmi kapcsolatokról is lehet szó, de a FŐ célom ,hogy egy olyan kapcsolatot alakítsak ki, amelynek szerves része a BDSM,vagy a DS de nem csak arról szól. Egy olyan barátnőt szeretnék, aki az élet minden területén partner-társ. A bizalom fontos. Olyan társat szeretnék, akivel megegyezik az ízlésünk és az érdeklődési körünk. Valakit akinek a párkapcsolat nem a heti egy találkozást jelenti, kivéve ha nem egy városban lakunk, de akkor legalább a szabad napjainkat együtt tölthessük. Az életet élvezni kell minden elképzelhető formában ez a gondolat legyen rád is igaz. Anti dohányos vagyok ezért legalább amíg velem vagy mérsékeld a dohányzást.

Magamról képet majd akkor adok ha valakivel már levelezünk egy ideje és érdekelné a személyes találkozó. Akkor majd megadom a Skype/MSN nevem és ott megmutatom. Természetesen csak 100%-os diszkréció mellet és ha viszonzásul én is kapok képet és őszinteséget.

Igyekeztem a lehető legőszintébben írni, hogy felkeltsem az érdeklődésed bár ez még koránt sem minden hisz a világ és a benne élő emberek időről időre változnak. Amennyiben értelmesnek látod a leírtakat és ezáltal szimpatikusnak gondolsz ha látsz bennem fantáziát bátran írj. Örömmel válaszolok mindenkinek.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Uncertain Female, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Fetisist Female, Fetisist Female - Uncertain Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Fetisist Female, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Uncertain Female, Submissive Female - Switch Female, Uncertain Female - Uncertain Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Fetisist Female, Switch Female - Uncertain Female, Switch Female - Switch Female

Age: 18-40 year
Height: 155-180 cm
Weight: 50-80 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Slovakian

Interests in BDSM

I would try

24/7, CBT, Chastity belt, Closure, Cross, Dirty talk, Mask, Milking, Prostate massage, Public sex, Vacuum

Maybe

Anal plays, Anal sex (receive), Bite, Candle, Dildos, Feeding, Masturbation, Nippers, Pain, Punishment, Slaps, Spanking, Tickling, Vibrators

Exciting

Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breath controll, Chains, Collar, Domination, Electrosex, Foiling, Foot worship, High heels, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Massage, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Piss, Role playing, Rubber, Stocking, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Basketball, Billiard, Bowling, Chess, concerts, Cooking, Dance, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Museum, Play, Reading, Restaurant, Swimming pool, Talking, Tennis, Theater, Winter sports

Music

Classical, Folk, Funky, Gangsta rap, Jazz, Latin, Pop, Rap, Reggae, Rock

Movies

Fantasy, Western

Books

Erotical, Gastronomy, Novel