Szabályok

Blogs » Blog - VirginiaQT » Szabályok
2014. 05. 01. 12:32 | Appeared: 1415x
Dél múlt. Félórája ébredezek a konyhában, napszemüvegben, cigivel, menj innen napsugár, menjetek innen „normális”, nappali emberek, menjetek innen kétségek. 10-12 orgazmus, virtuálisan, persze. És egy épp elolvasott megdöbbentő levél, egy fantáziadús levélfolyam végeként. De miért is csodálkozom, amikor a végtelenségig feszítem a vágy húrjait a másikban, még virtuálisan is…
Szub, switch, dom, és persze férfi, nő. És bdsm, ami azért mégis szex. Pedig azt hittem, nem, csak játék. Játékszabályokkal, határokkal.
Hol vannak a határok? Hol vannak az én határaim?
Persze, lefektettem, ösztönösen ,szabályokat, a magam képére formálva őket, mert hiába a rengeteg tapasztalat a szexben, a BDSM-ben még mindig ártatlan (jó, szadista és szigorú, de ártatlan) dominának látom magam, aki előtt még olyan hosszú az út, annyi mindent kell tapasztalnia. Tudom, milyen mélyről fakad, mennyire belülről jön a dominanciám, a szadizmusom, tudom, amit eddig csináltam, jól csináltam, mindkét fél örömére... De a szabályok kellenek persze, mert a folyamatalkotó, rendszerszervező INTJ-énem megköveteli, hogy legyenek.
Tehát szabályok.
Azt mondom, nincs szex, de mi a szex? Nekem a szex az dugás, a nemi szervek egymásba hatolása , nők esetén hagyni, hogy a másik nő is belémhatoljon, manuálisan, dildóval, vibrátorral, BÁRMIvel.
Azt mondom, nincs szex szubbal. De ha már nő, akkor árnyalódik ez is, akkor már a szabályaim gumiból vannak, ó, Szapphó!
Azt mondom, mondtam, a BDSM nem szex.
De ha egy igazán jó lábujjszopogatás oda lyukad ki, hogy az illetővel kapcsolatban a dugás is eszembe jut? Switch, vele lehet, mentegetem magam, felmentem magam a saját szabályaim alól.
De ha egy szub nőt megkívánok, akkor az is oda fog kilyukadni, már most tudom, még inkább.
Ha egy domináns pasit megkívánok, hova vezet az utam?
Kételyek, kérdések. Jó irányba haladok-e, hova lyukadok ki? Igen, nyilván, az én utam, az út a fontos, főleg a BDSM-é, mely különösen hosszú és élvezetes út. És most ez kell, a vanilla szexet unom, nem kell, elég volt. És a jó irány is mindegy, mert ugye nem a cél a fontos.
Mégis, kételyek és kérdések vannak bennem. Nem magammal kapcsolatosan.
A szabályaimmal kapcsolatban. Amiket nyilván én módosíthatok bármikor, ahogy a szolgáimnak írt szabályzatot is.
És nem is kell és nem is lehet rajtam segíteni. (Bár itt köszönöm meg a sok kedves és intelligens embernek, akit itt megismertem, a sok-sok tanácsot, érdeklődést, tapasztalat-megosztást, hálás vagyok érte. Továbbra is jó itt lenni. Nagyon sok érdekes és nagyon okos, kedves emberrel találkoztam itt, és örülök, hogy befogadtatok, hogy elfogadtatok.)
Megtalálom az utam, meglesznek az új szabályok, vagy minden játszótársamra új szabályok lesznek. Mert sokféleség van, főleg a BDSM-ben. Éreztem, ez egy csodavilág, olyan sokszínű, és minden színében annyira árnyalt.
Virginia úrnő, Királynő, Domina, Nő, Leszbikus-pánszexuális, Csodapina, A sorozatélvezés mestere, A női spriccelés őszinte rajongója, Örökös játszótárs és Longtime-lover. Ez vagyok én. Talán minden énemre külön szabály kéne, és minden énem minden partnerére egyedi szabály.
Gondolatkísérlet pont, őrült gépelés befejezve. Nick Cave, cigi, jéghideg, bűnös Coca-Cola light, örökös megkísértőm, köszönöm, hogy ma reggel is velem voltatok, társaim az ébredésben.
(((És persze, klasszikussal szólva: „Éljen május elseje, ég a szívem belseje.” Hogy ne legyek olyan nagyon komoly.)))

Comments (9)


Deleted user
#87836 | 2014. 08. 21. 15:16
:):) Lám, lám a lényeg.. elsiklik felette a sok férfi némber!
Lássátok a csodát, a szabály mindenkivel más! A határ mindenkinél más! S nem az ő határa, a tiéd, ezt mondta el nektek ez a kis regény!
Az utat meglelte, csak bejárni nem volt még ideje:):), de mire ezt írom már megtette! Révbe ért és királynő lett a hercegnő kicsi legény. :):)
Deleted user
#75325 | 2014. 05. 10. 09:36
Ühüm :)

Egy jó fehér bor mellett, kubai szivar társaságában érdemes átbeszélni gondolataidat :)
Deleted user
#74535 | 2014. 05. 02. 09:11
Csak azt tudom erre mondani,hogy Enjoy the Silence and Summertime Sadness :))))
#74534 | 2014. 05. 02. 08:23
1: Az úrnőnek mindig igaza van.
2: Ha netalántán az úrnőnenk nem lenne igaza, automatikusan életbe lép az első pont.

És ez a te helyzetedben nem is csak poén... :)
Deleted user
#74514 | 2014. 05. 01. 14:17
Barbiekám!Ennek olyan formája van,mintha már unod és be akarod fejezni!Tudom sokat harcoltam veled de most én kérlek ne tedd!Nélküled azért ez itt nem az igazi!
Ha meg csak egy melankólikus ébredési pillanat,akkot tőled ez megszokott,és tudom hogy semmi bajod!!!:)
Deleted user
#74503 | 2014. 05. 01. 13:43
hm.....
Nem merek semmit erre reagálni,csupán annyit,hogy Cool :)
Deleted user
#74499 | 2014. 05. 01. 13:28
Húzd le a redőnyt, sötétíts be, és egy jó zene, aztán lehet a dolgokon meditálni..de lehet, hogy nem is kellene :))
ezek a kétségek bennem is megvannak...
Hedonisták vagyunk.
de ezen nemigen változtat semmi.
Deleted user
#74498 | 2014. 05. 01. 13:22
Tetszik az ébredésed pillanatképe, osztom, bár már a visszafekvésből tértem magamhoz háromnegyed 1kor
Deleted user
#74494 | 2014. 05. 01. 13:08
"De ha egy igazán jó lábujjszopogatás oda lyukad ki, hogy..."...jajjistenem,ilyeneket ne,már az olvasásától is elalélok...:D