Fiatalok a BDSM-ben

Blogs » Blog - SmPixie » Fiatalok a BDSM-ben
2011. 05. 20. 21:25 | Appeared: 1169x
Ezt a blogot 2 dolog miatt írom: az egyik hogy múlt szombaton az egyik kedves ismerősöm erről a problémájáról beszélt, a másik pedig egy - sajnos már törölt - blog, ami szintén ezt a kérdés ecsetelte kicsit más, talán gúnyosabb formában.

A kérdés, hogy a fiatalok milyen eredményekre számíthatnak a BDSM-ben? Hogyan lehetnek sikeresek? Milyen problémákkal fognak találkozni? Mi számít bennük? Nekik mi számít? Egyáltalán van itt keresni valójuk? Jobbak-e az idősebbek mint a fiatalok?

Fontos, hogy ez az én véleményem, akinek eltérő, az nyugodtan írja meg hozzászólásban.

Nem is a lányokról szeretnék beszélni, hiszen ha egy 18-25 éves lány beregisztrál ide, teljesen mindegy milyen beállítottsággal kb. azonnal kap 400 levelet, szóval lesz miből válogatnia.

Sokkal nehezebb helyzetben vannak az ifjú titánok, fiúk, a beállítottságuk gyakorlatilag majdnem mindegy.

Először is: van-e itt keresni valójuk? Szerintem mindképpen igen. Manapság nagyon könnyen rábukkanhat bárki a neten egy ilyen videóra, egy ilyen képre és rájöhet arra, hogy igen, ez az ami izgatja, ez az amit keresett. Az hogy melyik oldal nyeri el a tetszését az már egyén függő.

Az hogy mikor jön rá az ember hogy őt a BDSM hozza lázba, az sokszor szintén csak a véletlenen múlik.

Azaz lehet valaki 40 évesen lesz kezdő, lehet valaki 18 évesen. Nem igazén számít a kor.

A szubmisszív fiuk talán egy kis előnyben vannak a fiatal domináns pasikkal szemben, hiszen könnyebben találnak egy dominát, aki egyben a tanárnőjük is lehet.

A domináns fiatal urak helyzete nehezebb. Sokszor éri őket az a vád, hogy talpasztaltanok, felelőtlenek, nem tudják hol a határ, csak alkalmit keresnek, csak kihasználják a nőket egy jó szopatásra, meg egyáltalában ilyen fiatalon hogy lehetnek dominánsak.

A dominancia nagyon könnyen kialakulhat egy emberben, akár még tinédzser korábban. És itt nem az erőszakosságáról beszélek. Rengeteg olyan csapat sport, csapatot igénylő sport, közösségi tevékenység van, ahol szükség van egy vezetőre. Itt kiválasztódhatnak az ilyen emberek és tapasztalatot szereznek abban hogy kell irányítani, pl. az edzőtől az oktatótól. Ugyanez a felelősségre is megtanítja őket: amit ők irányítanak azért ők a felelősek.

Ha már felelősség: rengeteg olyan 21, 22, stb. éves fiatal van aki rendőr, mentős, tűzoltó, egészségügyes... Pár 40-50 éves emberke felelősség tudatból és önfeláldozásból azt hiszem lehet példát vehetne róluk... Még mielőtt leszólja őket, hogy lehetnek dominánsak...

Csak szopatni, kihasználni akarják a nőket: szerintem ez ugyanúgy igaz az idősebb korosztályra is. Ott is sokan vannak ilyenek, csak ott súlyosbítja, hogy sokszor feleség mellől, titokban kell ellógniuk.

Nem tudják hol a határ: lehetséges. Az idősebb kezdők se tudják hol a határ. A megoldás nem az, hogy gúnyos megjegyzéseket teszünk rájuk, hanem segítjük őket avval, hogy leírjuk egy blogba vagy pl. itt a magazinba, mit, hogyan kell lehet csinálni, mire kell figyelni. Evvel valóban elő lehet segíteni, hogy már az első élményük is biztonságosabb legyen és meg tudják állapítani hol a határ, hogyan fogják vissza magukat.

Alkalmit keresnek: rengeteg hölgy keres az oldalon alkalmit, kötöttség nélküli kapcsolatot, nekik lehet ideálisak lennének. Ha tartósat keresnek, akkor a velük egykorú lányok járhatnak velük nagyon jól. Szerintem sokkal hálásabbak lesznek, mint egy 35-ös üzletember, aki kilóra veszi a nőket.

Evvel el is érkeztünk a fiatal fiuk fő hátrányához, az anyagi helyzetükhöz. A legtöbb nő elvárja, hogy gondoskodjanak róla, a szükséges dolgokat a férfi biztosítsa. A kollégista, vagy még a szüleivel élő fiúnak nincs pl. búvóhelye. Ami fontos, mert az ősi leírás szerint a férfinek kell szereznie barlangot. Aztán sok esetben ott az idősebbek nagyobb eszköz készlete, a fiatalok nehezen összegyűjtögetett és rejtegetett pár kötelével és fakanalával szemben. Na meg ugye az éttermi vacsora is lenyűgözőbb, mint ha valaki szívét lelkét beleadja abba a tál spagettibe amit a koliban el tud készíteni.

Azért ennek ellenére főleg a pár év különbséggel rendelkező lányoknak, sok beszélgetés után lehet megérné nekik adni egy esélyt. A többieknek meg tanácsot, hogy lehetnek ebbe a különös társadalomban sikeresek, hogyan hódolhatnak szenvedélyüknek biztonságosan, úgy hogy mindkét félnek élvezetes legyen.

Végezetól, mert nagy kritikát kaptam hogy fontos-e a BDSM-ben a külső: szerintem mindenképpen. A legfontosabb: ápoltság, jó illat, igényes öltözködés (fiataloknak: randin a körmöd legyen tiszta, kezed ápolt. Sok nő ezt nézi meg először).

Egyéb külsőségek: bármelyik nemről is legyen szó, egy sportos, jó alakú egyén az esetek 99%-ban előnyben van egy nem sportos, esetleg kövér egyénnel szemben. Pasiknál is fontos ez a rész. Sokszor emlegetik a lányok is egymás közt, hogy figyelj annak milyen jó izmos feneke van. Szóval kedves ifjú és idősebb urak: egy kis edzés jó pont a hölgyek java részénél.

Persze vannak kivételek, vannak akik a molettebbeket kedvelik, de nem ez a jellemző.

Ezen nem kell megbotránkozni, ez genetika. Aki sportos, az egészségesebb, azaz párzás céljából jobb minőségű utódot tud létrehozni. Sőt ezt nem is én találtam ki. Kutatók, akik ezt bizonyították is.

Végezetül: ha valaki nem ért egyet, vagy hozzáfűzni valója van, ne fogja vissza magát, azért vannak a hozzászólások.

Comments (24)


#3372 | 2011. 05. 23. 09:14
Mi?:)
Deleted user
#3371 | 2011. 05. 23. 08:40
Az élet részei külön nem vizsgálhatók, mivel kölcsön hatásban van a többi elemmel.
Deleted user
#3370 | 2011. 05. 22. 22:15
Ha valaki kiáll valami mellett rendben van. Ha valaki reklámozza magát, az rendben, de ha azért megsértődik, mert más is kiáll a saját véleménye mellett, akkor ne reklámozza magát.
#3369 | 2011. 05. 21. 22:55
Nos, a fiatalokkal kapcsolatban még annyit, hogy ez olyan mint a melegek kérdése. Semmi bajom velük, jóban vagyok velük.
De. A társadalom azokra a melegekre figyel fel akik felvonulnak, magamutogatóak, mindenhol hangoztatják hogy melegek.Ezzel nekem nincs bajom de a legtöbb embernek van.

Ez a baj a fiatalabb férfiakkal is. Sok van akik sajnos nem úgy viselkednek ahogy kellene, és nem úgy állnak a dolgokhoz, de van ugyanennyi aki meg teljesen normális.

Az emberek az alapján ítélnek amit többször látnak.

És a rosszat veszik észre a legtöbben mert az tűnik fel.

Sajnos.
Mellesleg én mikor 20-on éves voltam hasonló korú fiút kerestem. Egyszerűen azért mert úgy voltam vele, hogy hasonlóak a gondolataink, hasonló dolgok érdekelnek és hasonló dolgokon nőttünk fel:-)
Deleted user
#3366 | 2011. 05. 21. 13:50
Akkor hogy ontopic is legyen:
Ha te egy huszonéves nő vagy, és a koruk miatt általában nem érdekelnek a hozzád hasonló korosztálybeli férfiak, akkor hogyan látod őket, és mik szoktak lenni az indokaid, amiért nem érdekelnek? Mennyi esélyt adsz nekik?
#3363 | 2011. 05. 21. 13:34
Lana arra gondolt, hogy a véleményed csak az utolsó külön álló részről írtad le. Evvel arra célzott, hogy a véleményed fontos, és jó lenne, ha a bejegyzés többi elemére is reagálnál, hiszen részben a Te bejegyzésed volt az, ami miatt ez a bejegyzés megszületett.
#3362 | 2011. 05. 21. 13:30
Utód gyártás kérdése:

Cocacola: szerinted miért egy karcsú női alakot formáz? Pedig nem fogsz egy kólás üveggel utódot gyártani, még is azt választod.

Vagy itt van ez: http://galeria.totalcar.hu/hirek/2011/05/20/aston_martin_v12_zagato/2126748_be398d4da3ac0858683912c4e1cbdb9d_xl.jpg

Még egy sportautó is így van tervezve: elől domborodik, hátul domborodik, középen pedig ív... Jé ez egy fekvő női alak...

Nem tudatosul senkiben, de a marketingesek tudják, mindenki ezt keresi, ez alapján választ.


Végül: fogyókúra. Lana 30 kg-t fogyott. Pár ember látta a képeit hogy nézett ki. Az állukat a földről kellett összeszedni. Nem titkos 3 nap alatt leadsz 40 kg-t recepteket kell kipróbálni. Szólni kell egy edzőnek (van jó pár az oldalon) vagy pl. Lanának (ő még csak tanul edzőnek, pont amiatt, mert segíteni szeretne a túlsúlyos embereken, mert tudja milyen rossz nekik).

Egy edző összeállít egy személyre, korra szabott edzés és étkezési tervet, amibe akár a jó magyaros kaják is beleférnek. Ha ezt az előírás kitartóan követed, fitt leszel, egészséges, és külsőleg is javulni fogsz.

Ami még ide tartozik: nagyon utálom Norbit, de a kaja rendszere alkalmas a fogyásra.

De ezekhez kitartás kell, nem kicsi.
#3361 | 2011. 05. 21. 13:28
Te mindent támadásnak veszel...ha legközelebb lesz véleményem akkor majd nem írom le:)
#3360 | 2011. 05. 21. 13:27
Jézusom..
Deleted user
#3359 | 2011. 05. 21. 13:25
Oké, értettem.

Ezek szerint csak a fiatalság témakörhöz, és a fiatalság párkeresési nehézségeihez lehet ebben a posztban hozzászólni.

Épp ezért mindenkitől elnézést kérek, ha valami - általam itt nem ismert - szabályt megszegtem.

Hálásan megköszönöm, ha a témához nem illő korábbi hozzászólásaimat a moderátorok törlik.
#3358 | 2011. 05. 21. 13:18
Ez a bejegyzés a főleg a fiatalokról szól, arról, hogyan utasítják el őket az oldalon a koruk miatt.
Az utódlás egy szegmense a bejegyzésnek, csak egy indoklás volt miért fontos a külső.
Deleted user
#3357 | 2011. 05. 21. 13:14
A Galériához :)

"Gondolatok a BDSM képekröl…


Akit érdekel a BDSM, az a netet böngészve nagyon gyorsan találhat igen sok ilyen képet. Elég megtalálni egy-két oldalt, vagy toplistát, pár hét vagy nap alatt – kinek mennyi ideje van rá – oldalak százaira juthat el belölük. És nézegethet vagy töltheti le a képeket akár ezrével.

Én is igy csináltam, amikor érdekelni kezdett a téma. És rövid idö alatt igen tekintélyes gyüjteményem lett belöle. BDSM, szado-mazo képek, izlésesek, néha izléstelenek, de mind tele szép, fiatal, kivánatos nökkel. És csinos nökkel. Akiken még akkor is látszik a szépség és a fiatalság, ha a fotózás kedvééert körülbelül egy kiló smink van az arcukon. Akik csinos és szexi ruhában pózolnak a fényképezögép elött, még akkor is, ha kicsavart pózban egy kampóról lógnak gúzsba kötve a plafonról. És akiknek ott az arcán vagy a kötelezö mümosoly, vagy a szintén esetleg kötelezö müszenvedés és fájdalom…

És mi BDSM kedvelök, nézzük ezeket a képeket, mert kétségkivül van nagyon sok igen müvészi és izléses kép is közöttük.

Aztán az ember esetleg a fürdöszobában belenéz a tükörbe és elszégyenli magát… : ugyan hogy nézhetek ki ÉN megkötözve, kiszolgáltatottan, hétköznapi ruhában, hétköznapi, barkácsboltban kapható kötéllel a testem körül, festetlen szemmel, a napi munkától megfáradt arccal, ne adj Isten, ducin, elhizva, 40 felett az öregség jeleivel az arcomon? ?

És nem jut eszembe más, csak az, hogy magam véleménye szerint nevetségesen…. Atyavilág, mit gondolhat rólam az Uram…. És hirtelen elmegy a kedvem mindenféle BDSM-töl…. mit akarok én ebben a világban? Csak magamat teszem nevetségessé…

Aztán ezeket átgondolva az ember elkeseredik…talán néha fel is adja…

És hiába vágyik ujra a kéjes gyönyörre, ha ujra eljön a BDSM "ideje", a legfontosabb pillanatokban is bevillanhat az eszébe a neten látott ifjú szépségek képe… és gyorsan megkeseritheti az együttlétet…

Aki kitartóbb, az talán elgondolkodik, – az se árt, ha picit küszködik a kisebbrendüségi érzése legyözésével – hol vannak a BDSM kedvelö nem fiatal és nem szép, nem csinos nök??? Kizárt dolog, hogy a hétköznapi átlagos, vagy átlag alatti nök közül csak engem érdekel???

Hol vannak a neten egyszerü háziasszonyok BDSM fotói? Akik elhizottak, arcuk megereszkedett, combjukon narancsbör, derekuk körül a túlsúly hurkáival…

Ha kitartó és szerencsés az ember, azért rábukkanhat ilyen képekre is. Méghozzá minöségi weboldalakon. Ahol magunk korabeli háziasszony fekszik megkötözve egy park padján az éjszakában, vagy golyóval a szájában lehajtott fejjel térdel egy egyszerü lakás nappalijában. Festetlenül, fodrász-nem-látta hajjal.

És az arcán sokkal valódibb szenvedés, boldogság, odaadás, a kiszolgáltatottság minden gyönyöre és fájdalma, mint a fotómodell cicuskák arcán. Valódi szenvedés, fájdalom, kéj és gyönyör a mü helyett.

Ilyenkor fellélegzik az ember picit.

És ha épp az a szabadidös szórakozása, hogy weboldalt gyárt a BDSM-röl, akkor felteszi ezeket a képeket az oldalára. Hogy más nök is lássák, ha akarják. És ne keseredjenek el, ha véletlenül belenéznek a fürdöszoba tükrébe :)

-----------------------------

Igen, duci vagyok. XXXL. Ugyan mondjam már ki, hogy kövér. Nem szégyen az. De azért sokszor nagyon zavar. Nemcsak a szépészeti vonatkozása miatt, hanem az egészségrombolóak miatt. Sokszor próbáltam már lefogyni, tartósan sose sikerült. De nehogy most valaki elkezdjen nekem csalhatatlan fogyókúrás módszereket listázni a kommentekben, mert arról nem egy egyszerü blogot, hanem már egy könyvet is irhatnék! Nem a módszerek ismeretével vannak gondjaim, hanem a kivitelezéssel. És – bár sokszor próbálkozom most is – eredmény nulla, mert én szeretk enni, szeretem a jó magyaros kajákat, ami nem saláta alapú, nem update, nem tápanyag szétválasztásos, nem keménytojás alapú és még sorolhatnám … Franc essen bele, de én szeretek enni. És szeretni is fogok. Ez van. Viszont tényleg sokszor eszembe jut, hogy nem zavarja-e ez a Drágát, nem tart-e visszataszitónak. Mert már évtizedek óta életem hüséges kisérői a deréknál kibuggyanó hurkák, a narancsbőr. Néha elgondolkozok rajta, hogy biztos gusztustalan látvány lehetek. Főleg szex közben. Nem jó érzés. Ja, azt se kérném részletezni, hogy ugyan tegyem már helyre az önértékelésemet, mert ez is a könyökömön jön már ki. Nem mindig tudom, és kész. Főleg akkor jut eszembe ilyesmi, amikor jóllakott pocival BDSM képeket nézegetek, kurva csinos csajokkal. És óhatatlanul összehasonlitom magam velük. Azán, ha már kellően el vagyok keseredve, megkeresek a könyvjelzőim között egy holland oldalt. Újra megnézek ott pár képet és mindjárt jobban érzem magam. Egy házaspár késziti, akik nem fiatalok, a hölgy nem sovány, a képeken jól látszanak a hurkái. És mégsem szégyel ilyen képeken szerepelni, amiket a párja készit róla. Ilyenkor sokkal jobb lesz a lelkem. A nő is kellően duci, sőt kövérke, kellemes hurkákkal, narancsbőrrel. És mégis felvállalja azt, hogy a subságát ilyen képeken is bizonyitsa. Az oldal izléses, bondage témában több rangos dijat nyert már a neten. És a főszereplője egy hozzám hasonló korú és testalkatú hölgy.

Ha egy kissé elnézelődtem ezen az oldalon, akkor még a házi használatra készült saját képeimet és videóimat is szivesebben megnézem ;)

(varnyu 2009.aug.16.)
#3356 | 2011. 05. 21. 12:38
Nyilván, nagy eséllyel nem utódnemzés céljából keres itt az ember partnert, bár sokan vannak, akik tartósat keresnek.

Ahogy előbb is írtam, ez nem tudatos és tudatosan nem is akar senki pl. egy alkalmi kapcsolatból gyereket, de egy tartósnak ígérkező kapcsolat elején sem.

Pusztán ez a tudatalatti tevékenység az, ami miatt a fentebb leírt külsejű egyének még az alkalmi kapcsolatokban is előnyben vannak. Nem véletlenül van a galéria is tele jó alakú nőkről és férfiakról készült képekkel. És azok is, akik nem ilyenek, ilyet tesznek fel. Ez azért van, mert ez sokkal jobban beindítja a fantáziát, szintén a fenti tények miatt. Pedig egyértelmű, hogy a kedves képnézegető felhasználónak nincs túl sok esélye találkozni a képen szereplő egyénnel.

Ugyanez a rendszer a sokáig - több generáción át tartó - éhezés miatt pl. Észak Koreában máshogy működik. Ott a vonzó férfi az, aki kövér, mert az azt jelenti ott, hogy van élelme.
Deleted user
#3355 | 2011. 05. 21. 12:26
PS: igen tetszik az az ifjonti hév, Pixie, ahogy a fiatalságot véded! Nagyon dicséretesnek tartom. :)
Deleted user
#3354 | 2011. 05. 21. 12:23
Kénytelen vagyok kissé tamáskodva fogadni az utódnemző teória teljes létjogosultságát az SmPixie-re vonatkoztatva. Figyelembe véve azt is persze, hogy itt elég jelentős az 45-50-es korosztály száma. Nem tartom valószinűnek, hogy egy 50 körüli nő vagy férfi (akár még nem tudatosan is) olyan szempontok alapján válogasson, hogy ki potenciálisan alkalmasabb utódnemző :)

Karikirozva: elképzelek egy 50 körüli Dominát, aki ilyen szemontok alapján keres fiatal sub pasast ;-) Szegény 50-es subpasik ... ez a labda már a koruk miatt is elgurult akkor tőlük ;-)

Sőt, ha utódnemzés szempontából gondoljuk itt tovább a partnerkeresést - és miért ne játszanánk egy kicsit a gondolattal -, a legnagyobb esélye itt a fiatal domináns "himeknek" van ;-)

Én meg izélhetem már az egész partnerkeresést (hála az előrelátó bölcsességemnek, hogy évekkel ezelőtt sem azért regisztráltam ide, hanem csak azért, hogy a weboldalaim bannerjei bannercsere alapján itt is kinn legyenek ;-) ), mert 53 évesen nem igazán szeretnék már utódot nemzeni. :-DDDDDD
Deleted user
#3353 | 2011. 05. 21. 12:22
Én csak a jobb minőségű utódban szeretnék nyilatkozni.Szerintem sokan vannak akik a jobb minőségű utódhoz keresik a megfelelő alanyt,ezért nincs is állandó társuk,mert folyamatosan a jobbat keresik.:)))
A hím egyedekbe genetikailag kódolva van,hogy a fajfenntartás érdekében minnél többször szaporodjanak és sok utódot nemzenek.Ezért kell minden nőt megkapni!:)))
Deleted user
#3352 | 2011. 05. 21. 12:06
az élő példa...érdemes bizalmat adni a fiatalabb korosztálynak

a legszebb élményt egy nálam 5 évvel fiatalabb nyújtotta...
tökéletes kötözési technikával:)
Deleted user
#3351 | 2011. 05. 21. 11:55
Ha lehet választani, akkor én a tökéletlen: izmos, de kicsit pocakos, szép bőrű palira voksolnék:P:))


A többiről nemigen vagyok kompetens nyilatkozni, egyrészt mert túlkoros (de szépen mondom:) vagyok hozzá, másfelől mert nálam fiatalabb partner soha nem tartozott a perverzióim közé..:)
#3350 | 2011. 05. 21. 11:34
Nem azt írtam, hogy csak ez számít, de a választásnál előnyt jelent. Ez nem tudatos tevékenység, hanem a tudatalatti.

Azaz, ha adott 2 pasi, aki hajt Rád, az egyik izmos, szép bőrű, a másik kicsit kövérebb, pattanásos. Minden más tulajdonságuk egyforma (szellemileg, anyagilag, hozzáállás szintjén, stb.). Melyiket fogod választani?

Jól értem, hogy a többivel akkor Te is egyet értesz?;)
Deleted user
#3349 | 2011. 05. 21. 06:39
Hmmmm...tűnődöm, vajon hányan vannak ezen az oldalon azért, hogy megtalálják azt, akivel "jobb minőségű utódot" tudnának létrehozni...:))
Deleted user
#3348 | 2011. 05. 21. 03:26
Pixie, szerintem többek nevében is köszönöm a posztot. Jól összeszedted és tényleg jól közelítetted meg. Igen, fura ilyet olvasni, hallani néha. Bár jó, hogy itt az emberek kicsit nyitottabbak is. A szellemi érettség nem kor, hanem tapasztalatfüggő. Mit láttál már az életből...

Végszónak meg csak ennyi: "Ne ítélj, hogy ne ítéltess."

ui.: A küllemmel kapcsolatban megfogalmazott gondolatok pedig szerintem nem csak itt, hanem a való világban is fokozottan érvényesek.
#3347 | 2011. 05. 21. 00:17
Az ideális az lenne, ha nagyjából egykorú kezdők könnyed fenekeléssel kezdenék és onnan lépnének fokozatosan tovább...
Deleted user
#3346 | 2011. 05. 20. 23:49
Tényleg nehéz bármit is még írni. Szerintem sem szabad kor alapján eldönteni azt, hogy ki mennyire érett e téren.
A sub fiúknak igen, talán könnyebb a helyzetük, mert hamarabb találnak egy dominát aki beleviszi őket, tanítja őket, viszont a kezdő domináns fiúknál más a helyzet... én nem kísérleteznék velük annyira mélyrehatóan :)
Deleted user
#3345 | 2011. 05. 20. 23:41
Annyira mindent elmondtál, és úgy, hogy ehhez nincs mit hozzátenni:)