numeravadász pórul jár

Blogs » Blog - Slavero » numeravadász pórul jár
Slavero (47+)
Submissive
Male, Hetero
  • Verified profile
  • Has public albums 
  • Has public self pictures 
  • Has blog 
2013. 11. 03. 17:29 | Appeared: 977x
Keresésem során elég kevés olyan lapot találtam, aki igazán felkeltette az érdeklődésem, de az egyik lap láttán ezt villant be. Elküldtem neki levélben. Ez volt az:

Egy férfit (magamat), aki abban a hitben kezdett el udvarolni Neked, hogy megkaphat egy forró éjszakára. Eljutott a találkáig és az egekben volt az adrenalinszintje, hogy bejön Neked és akár most is szeretkezne vele. Ráadásul a saját lakásába hívod meg a férfit. Boldogsága tetőfokon, csók is elcsattan még a lakásba érkezés előtt erotikus simogatásokkal.
Lakásodba érve borral kínálod (édes fehérrel). Koccintatok. Kis idő múlva a férfi furcsán bágyadt lett és ledőlt egy kicsit pihenni. Biztos a meleg teszi, gondolja. A következő, amire ébredt, hogy meztelenül fekszik az ágyon és hátra van bilincselve a keze, a lábai pedig az ágyhoz. Körbenéz és azt látja, te közeledsz a győztes mosolyával és azt mondod: Édesem, ha már ilyen könnyen megkapható nőkre vágysz, érezd milyen, ha a Nő kap meg téged!!
Bár próbál elhúzódni, de nem tud. Te először csak finoman simogatod a testét, felfedezed magadnak, közben elmondod, hogy melyik testrészével mit is fogsz csinálni. Nem vagy fizikailag durva, hisz a férfin látod, az is elég, hogy mennyire kiszolgáltatott, és mennyire fél, tényleg azt teszed-e vele, amit mondasz. Pedig még csak becézgeted. Ráhajolsz, hogy melleid simítsák mellkasát, nyelveddel körözöl egyik mellbimbóján, de a másikat már erősen csavarod ujjaiddal. Kezeid végighaladnak a férfi oldalán egyre lejjebb, hol simogatva, hol csattanósat ráütve egészen a combjáig, amit szétfeszítesz. A férfi ellenállna, de te arcon vágod és az egyik kezeddel elkezded szorítani a torkát. A férfi megijed és nem tiltakozik, így széthúzod a combjait és szemügyre veszed lankadó farkát. Látod, hogy nagyon készült, mert borotvált. Tetszik neked a kopaszsága, ezért finoman ráteszed a kezed és elkezded izgatni, hogy lásd mekkora felállítva. Megígéred neki, ha szépen áll, amint végzel beleülsz és megengeded, hogy gumiban bele élvezhess, de ehhez ellőbb engedelmesnek kell lennie. Amikor a férfi farka szépen feláll, elveszel egy kötelet és megkötöd a heréi alatt, amit átvezetve a feneke vágatán keresztül a nyakára csomózol feszesen.
Azt mondod, hogy nyalj szépen! Azzal fölé guggolsz és nyalatod magad élvezed, ahogy a mozgásképtelen férfi nyal. De többet akarsz. Rákötsz egy műpéniszt az arcára és közben mondod a férfinak, hogy ráülsz és azt akarod így dugjon téged. Beleülsz, hogy az arcára kötött kisebb méretű felcsatolható pénisz teljesen eltűnjön benned és elkezdesz mozogni fel-le. Élvezed, ahogy mozog benned, miközben a férfi arca szinte teljesen eltűnik alattad. Így kipróbálsz többféle pózt is csak guggolva, hátat fordítva, közben a farkával, golyóival játszva. Egy idő után átfordítod hasra és elé ülsz terpeszben úgy, hogy a fejére kötött műpénisszel beléd tudjon hatolni. Megfogod a fejét és ki be tolod vele a műpéniszt. Érzed ahogy benned van és látod is, hogy a férfi egyszerre szabadulna, de részben élvezi is a puncid illatát. Meghúzod a hátán lévő kötelet, hogy tudja hol a határ. Ez egyszerre fáj a nyakánál és a golyóinál. De te inkább elhúzod magad a fejétől és azt mondod, hogy ideje megtudnod, milyen érzés, ahogy bennem voltál.
A feneke mögé ülsz és előveszel egy síkosítót. A férfi nem tudja mire készülsz, de hirtelen megérzi a síkosítós ujjad, hogy a fenekéhez simul és elkezd körözni a kijáratnál. Majd egy határozott nyomással a férfi fenekébe dugod az ujjad. Elkezded a prosztatamasszást közben a farkát simogatod. Figyeled, hogy a férfi teste hogy reagál (remegés váltakozik a megfeszüléssel). Az ujjadat előbb két ujjad, majd egy kisebb anális tágító váltja, amit teljesen belédugsz.
Visszafordítod a férfit a hátára, miközben benne van a kis játékszered és újra beleülsz a szájára kötött péniszbe. Élvezed a teljes kiszolgáltatottságát. Annyira, hogy elélvezel és nedveid lecsorognak a péniszen, bele a férfi szájába.
Most hogy elég síkosnak látod, lecsatolod a fejéről a péniszt és egy kicsit nyalatod még magad. majd visszafordítod a hasára és felcsatolod a péniszt magadra. Kihúzod szépen finoman az anális tágítót a férfiből, a fenekét bekened még egy kis síkosítóval, majd beléhatolsz a tőled nedves műpénisszel. És lekezdesz mozogni a férfiban. Egyre gyorsabban, egyre mélyebbre. Élvezed, ahogy nyög és próbálja visszafogni a hangját....

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.