Blog - Silvermoon

Blogs » Blog - Silvermoon
Silvermoon
     
     
     
35 years old
Switch
Female
VIP
Entries filtered by time 2016. 12. (1)
2016. 11. (3)
2016. 09. (1)
Ordering:
Newest BDSM blogs
Most commented BDSM blogs
Latest commented BDSM blogs
Pages: 1/1
A csodálatos Férfiak margójára
Szeretnék csatlakozni egy korábbi bloghoz és szeretném megköszönni azoknak a Férfiaknak, akik megtiszteltek leveleikkel, betekintést engedtek fantáziájuk és vágyaik világába, figyelmet és időt fordítottak rám. Természetesen sok visszataszító vagy ügyetlen megnyilvánulással is találkoztam, de meglepően sok normális ember is írt. A lényeg kedves Férfiak: kitartást, soha ne adjátok alább és kívánom, hogy vágyaitokhoz megtaláljátok a megfelelő partnert!
Appeared: 18 hours ago | Latest comment: 1 hours ago | Number of comments: 1
Szösszengetés alvás helyett
Sokan vagyunk úgy vele, hogy különbnek tartjuk magunkat másoknál. Különbözőségeinket azonban a hozzánk leghasonlóbbakhoz viszonyítva keressük. Ha beszélni tudna, talán a kő is elmondaná, hogy különbnek érzi magát a többi kőnél. Mi emberek, különbek vagyunk-e a köveknél? S miből készült a mérleg, amin magunkat mások fölé emeljük? Amíg Te gyógyító álmodat alszod, addig én hülyeségeket írok nálam különb embertársaimnak :).
Appeared: 2016. 11. 24. | Latest comment: Never | Number of comments: 0
Mert vagy...
Ha reggel kinyitom a szemem nem fényt látok. Barna szemek csillogása ragyog bennem. A lelkemben egy virág nő. Egy kapu bezárul, egy másik megnyílik. Sose zárd be kérlek!
Appeared: 2016. 11. 24. | Latest comment: Never | Number of comments: 0
Az élet rendje
Van abban valami szép, amikor a bokorban nyulat lát az ember...aztán közelebb megy és egy kibaszott nagy ordas farkas lapul ott, előrántja a fegyverét és lepuffantja a vadászt! És megmondta előre...:) Az élet rendje az, hogy másként történjenek a dolgok, mint ahogy azt elképzeljük. Az élet sokkal izgalmasabb, mint ahogyan azt el tudnánk valaha is képzelni!
Appeared: 2016. 11. 23. | Latest comment: 2016. 11. 24. | Number of comments: 11
Esélytelen férfiak erdeje
Korábban voltam itt, de csak nézelődtem. Most azonban vadászni jöttem. És nőként az az előnyöm, hogy hatalmas a vadállomány és a vadak önként sétálnak a fegyverem elé...sőt mitöbb: sorban állnak, hogy végre puskavégre kapja őket valaki és elejtett tetemeiket aztán változatos módon meggyalázzák. Csakhogy míg az erdő hemzseg a vadaktól, addig belőlem csupán egy van. Ez egy számítógépes játék során nem is lenne gond, de a valóságban egykeségem hozadéka, hogy a vadak számához képest mindenből...
Appeared: 2016. 09. 02. | Latest comment: 2016. 11. 01. | Number of comments: 9