A kacsák, a csuklyás férfi és a hiányod :)

Blogs » Blog - Pilar » A kacsák, a csuklyás férfi és a hiányod :)
2016. 10. 09. 22:25 | Appeared: 841x
Hiányzol. Azt is írhatnám, hogy ne legyen csöpögősen romantikus , ha lenne tököm tele lenne a helyzettel.

A pokolba kívánom a munkád. Ott is a hetedik bugyorba. Állítólag az a legrosszabb.

Olyan aranyos, megértő, elfogadó, beletörődő tudok lenni telefonon. Közbe meg te is tudod, hogy belül tombolok a hiányod miatt. Ma is gombákat rugdaltam a délutáni beszélgetésünk után. Mert pont természetközeli meditációt folytattam. Vagyis próbáltam.

De már a természet lágy ölén is képzelt vagy valós bdsm képek üldöznek. Ott vannak a kacsák például. Kacsadom rámászik kacsasubra és keményen ütlegeli csőrével a fejét miközben paráználkodnak. Ráadásul nyilvánosan. Hideg vízbe. Mi ez ha nem bdsm, kérdem én?

Ráadásnak a csuklyás férfi aki követett pár száz méteren keresztül. Bár az én fejemen is csuklya volt, lehet az hitte egy kasztba tartozunk vagy valami ilyesmi...Nos, nem vagyok egy beszari alak de análisan elég befogadó képtelenre szűkültem. És pont felhívtál, megmentett a telefoncsörgésem. Telepátia. Megmentettél. Bár megjegyezted viccesen, hogy szeretem az erőszakos szexet. Jó, jó de ilyen hidegbe?

Egy dolog éltet, hogy kibírjam nélküled ezeket a hosszú napokat. Megígérted, hogy a munka miatt felgyülemlett feszültséget együtt vezetjük le....játék közben...korbáccsal...ajánlom a kollegáknak, hogy kellőképpen felbosszantsanak. Élvezni fogom..hmm.. és nem a kacsákra kell irigykednem..

Nos ennyi hülyeséget régen írtam, ráadásul folyamatosan itt lógok, fogadalmam ellenére és hülyeségeket kommentelek mindenhová. Megyek "garfildezni" a takaró alá (te érted ;) )


..de majd ha időd engedi és elolvasod agyszüleményem..tudom, hogy mosolyt csalok fáradt arcodra...és nekem most ez a legfontosabb <3

Comments (3)


Deleted user
#219562 | 2016. 10. 10. 10:17
Szerintem be fog jönni a gombarugdosás. :))
#219555 | 2016. 10. 10. 08:02
...csak ajánlani tudom bár mint olvastad vannak zavaró tényezők..:P
Deleted user
#219553 | 2016. 10. 09. 23:20
A természetközeli meditációval majd próbálkozom én is! :))