Suborka története II.rész

Blogs » Blog - Pilar » Suborka története II.rész
2016. 08. 04. 07:08 | Appeared: 1253x
( első rész: http://hu.smpixie.com/bdsm-blogok/pilar/31649-mese-a-kiralyrol-aki-mufasszal-a-seggebe-vegezte)

Miután Suborka otthagyta BDSM ország domináns lakóit, benézett a Férfiak országába.
Érdekes dolgokat látott. A férfiak itt nem láncot csörgetve, önelégült képpel masíroztak az utcán, a nőkön szép ruhák voltak, nem csábító fehérnemű.
Óvatosan lépkedett hisz ez a táj eddig ismeretlen volt számára. Megszokta, hogy hol egy korbács csattan csak úgy a hátán, hol ismeretlenek ribancozzák le, hol igénytelen nárcisztikus alakok akarják szopásra kényszeríteni.
Nem tudta még mire számíthat. Rémülten rezzent össze mikor egy férfi virágot nyújtott felé. Most mi van? Cserébe megint análszexet kell adnom?
Egy másik férfi bókokkal halmozta el. Azonnal rohant a tükörhöz, biztos hatalmas bibircsók nőtt az orrán és az illető csak ironizál.
Egy harmadik vacsorázni hívta. Ijedten utasította el, hisz nem szereti a
nyilvános megalázást és szexet. Mi mást is akarhatna tőle egy vacsora keretében?

Látott érdekes dolgokat. Kéz a kézben sétáló párokat. Szorosan összebújó, csókolózó férfit és nőt. Nevetve bohóckodó párokat.
Gondolta itt valami nem kerek. Hisz a Domok soha nem csináltak ilyet, ez szégyen, ez a férfiasság megcsúfolása, ettől a macsófaktor nulla alá esik.
Elsétált egy mozi előtt, nagy betűkkel hirdették az aktuális filmet. "Bdsm a Férfival aki a dominanciát a szexualitásban éli meg"
Aha, csillant fel Suborka szeme, itt lesz a kutya elásva. Ezek aztán tuti nullák az ágyba. Fogta magát bement.
A mozi tele volt ülésekkel. Basszus itt nem térdelve kell nézni a filmet? Na jó, legyen, kényelmesen elhelyezkedett..
..és az első másodpercben felsikított. A Férfi a találkozáskor megcsókolta a nőt..meg-csó-kol-ta!!
Suborka sokkot kapva nézte a filmet, a Férfi játszott a nővel, volt kötél, korbács, bilincs, alázat, simítás,mámor...és egyszer csak a férfi elkezdte nyalni a nő punciját. Nyalni!!!! Majd valami olyat látott és halott amit eddig soha. Hírből hallott róla, suttogták elvetemült subok. Sőt egyszer halott egyről aki ezt megélte, de nem
dicsekedhetett vele sokáig mert a domok tanácsa örökre kitiltotta az illetőt BDSM országból.
A nőnek orgazmusa volt! Élvezett, sikított, hörgött, remegett...és a Férfi szeme csillogott a büszkeségtől, a vágytól, hogy igen, ez az ő műve.
Suborkának ez már sok volt. Kirohant a moziból, azt nem is látva, hogy a Férfi és a Nő összebújt és egymást simogatva, mosolyogva idézték fel a legizgalmasabb pillanatokat.
Odakint elgondolkozva állt meg. Sok sok időt vesztegetett el, hogy megtalálja élete dominánsát és rájött, hogy rossz helyen keresgélt.
Kivette az análplugját (mert eddig ezt kötelező volt hordani) és egy utcai virágágyásba dugta, palántázónak.
Lecsatolta a nyakörvét (ezt is mindig hordani kellett) és egy kajla fülű kutyára csatolta, innentől kezdve csak játék közbe fogja viselni.
Bilincseit egy mélán bambuló fagyi árus kanalára akasztotta.

Megigazította csipkés tangabugyiját és nevetve vetette bele magát az őt váró Férfiak seregébe, hogy kiválassza azt az egyet, aki őrá is olyan csillogó szemekkel fog nézni mint a moziba látott Férfi.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.