Óda a falloszhoz :)

Blogs » Blog - Pilar » Óda a falloszhoz :)
2016. 04. 10. 09:35 | Appeared: 864x
Egy két éve, mikor még nem tudtam, hogy Pilar létezik, nem gondoltam volna, hogy így is lehet.
Nézek egy fotót, privát kép. Egy test és egy farok, ami már járt bennem, mindenhol.
Izgat a kép, nem, nem a meztelenség vagy a férfi nemi szerv látványa. Hanem az, hogy tartozik hozzá egy illat, egy íz.
Amíg Pilar nem élt, valóban csak nemi szerv volt. Most farok, fasz, fallosz, imádni való húsdarab. Nem volt kedvencem az orális szex. Most élvezem mikor nem látom csak érzem az illatát. Mert ez illat a nyers férfias erő illata. Érzem a puncimba a lüktetést és még hozzá sem értem.
Mikor Pilar még gondolat sem volt, nem tudtam, hogy mekkora "hatalmat" szerezhet egy nő az orális szexel. Most mikor végighúzom a nyelvem finoman és hallom a visszafojtott nyögést, mikor megízlelem a férfi izgalmának finom cseppjeit nekem is egy kéj, hogy élveztet okozok.
Mikor Pilar még becsomagolva szunnyadt egy rejtett fiók mélyén, nem gondoltam, hogy élvezni lehet mikor a hajamba markolva durván a farkára húzza a szám a partnerem, mikor a torkomig tolja nyers férfiasságát, levegő utána kapkodva, ömlő könnyekkel, összerándult testtel ...és még tovább......engedem, mert élvezem, hogy itt is birtokba vesz, kitölt.
Mikor Pilar még csak szégyenteljes gondolat volt, nem tettem magamévá az élvezet édes végtermékét. A csillogó férfi szempár ahogy nézi, hogy játszom vele, mint kiscica a tejszínnel, vagy csak folyhat végig a torkomon..az a szempár mindent megér nekem.

Örülök, hogy kétszer születtem. :)

Comments (0)


The comments are only available after login.