Szerelmes vagyok ujjaid táncába

Blogs » Blog - Parducvadasz » Szerelmes vagyok ujjaid táncába
Parducvadasz (45)
Fetisist, Switch
Male
  • Has public albums 
  • Has blog 
2012. 04. 13. 20:00 | Appeared: 1145x
Szerelmes vagyok ujjaid táncába

Néha elgondolkozom, hogy átok vagy áldás? Mivel én így nõttem fel számomra nem is kérdéses, hogy így mûködik a saját világom. Csakhogy látom, hogy sokan másoknak ez nem nyújt semmit. Fétis. A “szakirodalom” szerint a fétis tárgyának látványa, érintése ahhoz hasonló reakciót indukál, mint a normális embereknél az ellenkezõ nem nemi szervének látványa avagy értintése. Jól megszívtam.

Egy csinos, jól öltözött, közmondásos módon kisugárzással rendelkezõ nõ látványa kellemes, szeretem vonzó hölgyeken legelteteni a szemem vagy velük beszélgetni. Észreveszem ugyanazokat a dolgokat mint bármelyik férfitársam. Feszes és kemény vagy nagy és puha popsi, cicik, hosszú combok, hívogató csípõ, karcsú nyak, pajkos tekintet, kacér mosoly. Vevõ vagyok rájuk. Csakhogy mindez ez számomra mindössze a torta egyik fele. Már csak azért is, mert az arcon túl ezen imádott nõi dizájnelemeket egy irodában együtt dolgozva vagy az utcán találkozva az ember csak sejti, de nem látja azokat teljes pompájukban.

Ülök az asztalomnál, körbenézek. Kolleginák jobbra, balra. Az egyik éppen telefonál, a másik eltökélten pötyög a billentyûzeten, a harmadik éppen iszik, a negyedik virágot locsol. Kecses csuklók, karcsú ujjak, és a lámpafényben csillogó körmök mindenfelé. Megborzongok, és kényszerítenem kell magam, hogy ne lessek folyamatosan, hogy az átokverte melóra bírjak koncentrálni. Átok vagy áldás? Hány embernek kell egy meztelen nõkkel teli, erotika kiállítás szerû, érzékkorbácsoló környezeten dolgoznia? Hány embernek kell úgy járnia az utcán, hogy minden szembejövõ nõ pucér és látványosan mutogatja a bájait?

Megvadítanak a szép kezek és az ápolt, hosszú, szexi körmök. Mint ahogy egy kevésbé karban tartott kacsó sokként hat. Színes, szikrázóan csillogó-villogó körmökkel vannak tele erotikus fantáziáim, és a mai világnak köszönhetõen a mindennapjaim is. Szeretem ezt a kort, a trendeket és a divatot, mert mintha nekem kedveznének azzal, hogy az egyedi és szép körmök világát éljük. Vajon hányan sejtik a nõk közül, hogy kuncogás közben önkéntelenül is a csókolnivaló ajkak elé kapott kezük úgy hat, mintha nyíltan kipakolták volna a cicijeiket és ingerlõen megrázták volna õket a kedvemért?

Nem vagyok egy kimondottan metroszexuális típus, de igyekszem ápolt lenni, és mivel rászoktattak néha még az orrszõreimet is megnyesem, próbálom jól kombinálni az ingjeimet a nyakkendõimmel és a cipõmet is kiboxolom néha. Azaz “modern” faszi vagyok, bármit is jelentsen ez. És éppen ezért az ápolt és önmagukra adó nõkhöz vonzódom, vágyaim tárgyának nem kell stílusteremtõen egyedinek és különlegesnek lennie, de legyen igényes és hozza ki a legjobbat abból, amit a génjeitõl kapott. És ez különösen igaz a kezekre.

A kezek mindig és mindenhol ott vannak. Elõtérben, jól láthatóan, annyi mindent elárulnak a tulajdonosukról. Ékszerezni lehet õket, növeszteni a körmöket, festeni õket, egyedivé varázsolni, csinossá, szexivé, hívogatová, elrettentõvé. És amikor intim helyzetben akcióba lendülnek… végeérhetetlen gyönyör forrásai. Csak egy gyengéd simogatás, egy kis könnyed cirógatás, egy kis finom masszírozás, és az élvezet instrumentumaivá avanzsálnak. A körmök díszek és fegyverek, kéjt és fájdalmat is hozhatnak oly könnyedén. Érezni õket bárhol a testemen észbontó. Látni õket ahogy erogén pontjaimon játszanak bombát robbant végig a gerincemen.

Macskanõk. Nem hiába a Macskafogón nõttem fel. Miú miújság? Cicás, kényes, karmos, cirmos, érzéki, szexi, édes. Úgy szeretnék vacsorának szánt egér lenni a karmaid között. Jutalmazz és büntess, keltsd fel vágyaimat és tépj szét!

Vajon kurvás-e egy hosszú és élénkre festett köröm? Igen, és még pornós is. Na és? Nem az a célod, hogy vágyjak Rád? Nem azért veszel szebbnél-szebb cipõket, sejtelmes bugyikat meg látványos cuccokat, hogy tetszél nekem? Gondoltad volna, hogy egy kis odafigyelés a kezedre számomra meghatványozza vonzerõdet? Ez aztán a “quick win”, használd ki, szépségem!

És Veled mi a helyzet, kedves olvasó hölgy? Hogyan gondolsz saját kezeidre, ujjaidra, körmeidre? Gondolkoztál már azon, hogy mire képesek, hogy mennyire fontosak? Hány hozzám hasonló fickó rohangálhat odakinnt? Ijesztõ vagy izgalmas, hogy vannak krapekok, akik egyenrangúnak tekintik õket az öleddel? Szereted õket vagy természetesnek veszed létüket? Mennyi idõt fordítasz rájuk? Hogyan döntöd el mikor mivel díszítsd õket?

Comments (18)


Deleted user
#12665 | 2012. 04. 14. 14:35
Én nem kevésbé.:)

Szép napot és sok sikert a VIP-misszióhoz!:)
#12664 | 2012. 04. 14. 14:33
Igenis! Hamarosan bekövetkezik, VIP misszió elstartolt :-)

Sajnos mennem kell, nagyon köszönöm a kommentekbe oltott beszélgetést, és örülök, hogy megismerhettelek :-)
Parducvadasz Deleted user
#12663 | 2012. 04. 14. 14:20
Ahogy mondod, az Úrnő valóban nem saját ellensége.:)

(De tessék megVIPesedni, mert ez azért nem olyan vicces ám így nyilvánosan.:)
(Még szerencse, hogy már nincs a főoldalon a blogod, hátha nem olvassa senki a kommenteket.:))
#12662 | 2012. 04. 14. 14:11
Azért az úrnő sem saját ellensége... ha a sub keze csodákra képes csak nem fosztja meg magát az élvezettől, pláne ha egyenesen imádja azokat a kezeket munkában látni és érezni :-)
Deleted user
#12661 | 2012. 04. 14. 14:05
Ez nem valamirevalóság kérdése... egy valódi sub fickó hozzá nem érne csak úúúgy az Úrnőjéhez. Csak parancsra, akkor sem kézzel.:)

(A kezét csak akkor használja, ha Úrnőjének ez kifejezett óhaja:)
#12660 | 2012. 04. 14. 13:46
Reméltem is, hogy egy ilyen fontos részlet nem marad leplezve örök idők végéig, bár egy valamire való fickónak azért ha egyvalamit, akkor a kézimunkát jól illene művelnie külön tréning nélkül is :-) Függetlenül a kényeztetendő műtárgy alakjától :-)
Deleted user
#12659 | 2012. 04. 14. 13:36
Na jó, hát aki nem vette észre, annak én segítettem észrevenni és egyszerűen használtam a kezüket.:))

A megfigyelés pedig helyes.:)
#12658 | 2012. 04. 14. 13:23
Ejnye, ezek az egysíkű sub hapsik... :-) és még csak észre sem veszik, hogy nekik is volna egy fegyverük ha nyitottabb szemmel járnának.

És ahogy látom, a csodák egymásnak is szólnak, nem csak az úr- vagy rabnőnek :-)
Deleted user
#12657 | 2012. 04. 14. 12:53
Nem mindenki jön rá természetesen. Pláne ha az illető sub. Na őt csak az én lábam érdekli általában.:)) De azért sokaknak feltűnt már. Meg nem is igen tartom titokban, ha beszélgetésre kerül sor.:)

És bizony...4 kézzel már valóságos csudákat lehet művelni.:))
#12655 | 2012. 04. 14. 12:46
Valóban :-) Sajnos egyelőre VIP nélkül kicsik a képek és kevésbé tud lehengerelni a hatás, de remélem hamarosan. Tényleg rá szoktak jönni? Van akinek ez ennyire nyílvánvaló?

A mini képeken látni vélem, hogy sokszor négykezes darabokat játszanak, isteni dolog a hedonizmus :-)
Parducvadasz Deleted user
#12652 | 2012. 04. 14. 12:28
Áhá, szóval ezt tanultad ma.:))

(Aki belenéz a lapomon az albumomba, azonnal rájön. Mindenhol a kezeké a főszerep.:)
#12651 | 2012. 04. 14. 12:26
Világos :-) Ezek után szimplán meg kell jegyeznem: Szóval nőneműben is létezik kézfetisiszta...:)
Parducvadasz Deleted user
#12650 | 2012. 04. 14. 12:22
Efféle izgalmat/örömöt csakis a férfikéz látványa, érintése okoz, úgyhogy nem univerzális a dolog.:)
#12649 | 2012. 04. 14. 12:17
Wow, ND, ma is tanultam valami újat, és rengeteg kérdésem is felmerült :-)
Csak egyet engedj meg: nemhez kötődik vagy univerzális a vonzalmad?
Parducvadasz Deleted user
#12648 | 2012. 04. 14. 12:01
Dehogy beugratós:) Nekem ez az egyetlen fétisem, bár nem is tudom, hogy merjem-e annak nevezni.
De ha a bejegyzés elején idézett fétis-definíciót olvasom, akkor...ööö...igen, mégiscsak merem.:)
#12646 | 2012. 04. 14. 11:07
Azt hittem beugratós a kérdés :-)
Rengetegen vagyunk, alighanem kevesebben mint a lábimádók, bár én mindkét tábort gazdagítom...
Talán kevésbé is derül ki a kézfétis a mindennapokban, elvégre az annyira szem előtt van mindig.

Igen, dezz, főleg telente próbálok is következtetéseket levonni a kezekből, hogy milyenek lehetnek a csizmába bújtatott lábak és lábujjak. Hamarosan írok erről is, azt hiszem. Mindig két irányba figyelek, csak nem akartam egy írásban túlburjánzani :-)
#12636 | 2012. 04. 14. 09:17
Létezik bizony... bár nálam nem ily erős, de igen.
Kedves Párducvadász: Azt észrevetted már nézelődésed közben, hogy a kéz és a láb formája, kecsessége összhangban van? Amelyik nőnek szép, kecses keze van, annak a lába is hasonlóan szép formájú.
Deleted user
#12633 | 2012. 04. 14. 07:33
Szóval hímneműben is létezik kézfetisiszta...:)