Gondolatok

Blogs » Blog - Pain40 » Gondolatok
2013. 09. 29. 18:40 | Appeared: 837x
Olvasva a blogokat, röviden pár szösszenet.
1, Gyakorta okoz problémát az adatlap "elhanyagolása". Nem árt, ha bármi változás áll be, frissítsük úgymond. Nem szégyen és kellemetlenségeket is kiküszübölhetünk ezzel. Ez vonatkozik mindkét nem részére!
2, Nagyon fontos annak megfogalmazása, hogy kik vagyunk és mik az elképzelésünk egy ilyen jellegű kapcsolatban. A tárgyi adatokra figyelni! Ha nem "szórakoztató iparosként" vagyunk itt, akkor úgy is előbb-utóbb kiderül az hogy hogy is nézünk ki, s ha nem stimmel, akkor ne csodálkozzon ha az illető "beborul". Tehát nem szégyelni a magasságot és a hozzátartozó kilókat mindkét nem részéről. :-)
3, Az elképzelés egy dolog, a "két lábbal a földön", na az meg a valóság,a mindennapok történése. Ne a királyfit-hercegnőt keressék, fehér paripán. Az ilyen jelleggel keresőknek van egy rossz hírem: a királyfit érdemei elismerése mellett nyugdíjazták, a hercegnői titulus megszünt az alkotmányos királysággal együtt. A fehér paripát meg (számuk drasztikus csökkenése miatt) védett állattá minősítették. :-)
Aki ennek ellenére mégis megmarad ennél az óhajánál, annak ajánlhatom (mint a viccben), a mesterséges megtermékenyítő állomást. :-)
4, Mindig kapcsoljuk ketté (már ha ez állna fenn) az elméleti és gyakorlatban megszerzett "tudás" és tapasztalat esetlegesen eltérő mértékét.. Sok probléma okozója lehet..
5, Nem szégyen, ha nem vagyunk tisztában mindennel, s ezért a vágyadatok bejelölésénél hibát vétünk, s erre valaki esetlegesen felhívja a figyelmet. (na, nem a Magyar Hírlapban, magánlevélben !)
A leggyakoribb az "anális sex" adásának bejelölése: egy domináns vagy switch esetében természetes, de subként? (nem tévesztendő össze a prosztata masszással- két külön kategória, szerintem)
6, Legalább annyira fontos hogy MINDIG alaposan olvassuk át az adott reglapot, ha szükséges, akár többször is. Sőt, nem árt ha nem csak olvassuk, de ÉRTELMEZZÜK IS egyben! Ha valami nem "tiszta",
(és szeretnénk is "valamit kezdeményezni" az illetővel, bátran kérdezzünk rá, nem szégyen és esetlegesen felesleges "köröket" spórolhatunk meg mindkét fél számára.

Úgy gondolom, a felsoroltak figyelembe vétele és gyakorlati alkalmazása elősegítheti az eredményes kapcsolat megteremtését.

S végül, de nem utolsó sorban:
A nap mondása:
" Úgy nézel ki mint egy répa, amin átment a zelleres kocsi ! " :D

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.