Technikai szex-szünet (?)

Blogs » Blog - MissAnabelle » Technikai szex-szünet (?)
2013. 02. 09. 12:56 | Appeared: 1270x
Hogy mi lenne, ha NEM szexelnék az első randin, arról.
Van egy régi jóbarátom, megházasodott idén. És hogy azt mondta, hogy várjak már egyszer a szexszel a második, de legjobb lenne, ha akár a harmadik randiig.
Namost egyrészt persze, mit tud ő erről, hogy nekem mi a jó, stb,
de amúgy ha már ennyi mindenre nyitott vagyok, igazán - gondoltam magamban - befogadóbb is lehetnék, tényleg vagy 8-9 éve szinte pótcsaládtag a fiú, beszól, mert törődik (mást meg se hallanék).
Szóval azt állította, hogy vannak pro és kontra érvek, de hogy a pro között van például szerinte, hogy hát kicsi ideig még a szeretősdi köteléke nélkül lehet ismerkedni így.
Merthogy a szeretősdi is egyfajta kötelék...
napersze,
nem mintha az első randi (elutasítás-kiutasítelkit-senkisemutasítel,demikorszexelünkmár-vajon milyen vele a DS-MIÉRTNE?-vágy-stb) nem lenne szintán "kötelék" kicsit, vagy legalábbis kicsit sajátos magától is.

De hogy felvetődött bennem, hogy ki lehetne próbálni:-))
Szeretőkeresés a cél továbbra is, tehát nem akarok jobb barátja lenni a jelölteknek, mint amilyenek valszeg amúgy is leszünk vagy nem leszünk - de ki tudja..

Egyetlen randinyi kivárás miért olyan fontos, hogy Peti enynire javasolja?
Egyetlen randinyi kivárás miért olyan ritka nálam:-))

Comments (2)


Deleted user
#27428 | 2013. 02. 10. 13:57
Erre szokták mondani hogy: meg hát!!!!
Deleted user
#27386 | 2013. 02. 09. 17:14
Talán minden puskaport az első randin ellőni, az nem is olyan jó, a legutóbbi kapcsolatban akármennyire álltam ellen, sikerült, nem is volt jó...azért néha nem rossz felépíteni a dolgokat, hogy benne legyen az a mocskos vágy, meg a de már nagyon akarom érzés...
Peti talán nem mondott hülyeséget...