in memoriam szerelem

Blogs » Blog - Mabel » in memoriam szerelem
2013. 08. 07. 11:53 | Appeared: 1030x
Ma szakított velem egy férfi, akit nem is ismerek.


Ez vicces volna, ha nem lenne tragikus. Mély és őszinte megbántottság és harag áradt a szavaiból. Szinte elszégyelltem magam, pedig becs’ szó, nem ártottam neki.

Persze furcsának tűnhet, hogy valaki a szerelmét, partnerét, kedvesét… ki melyik megnevezést favorizálja… szóval, hogy a szeretett személyt összetéveszti egy vadidegennel… és el sem hiszi neki, hogy nem ő az… De ha valakit elárulnak, mindenhol csak árulást és ármányt fog látni. Mindenkit csalónak néz majd.

Rosszul reagáltam, tehetetlenségemben kifiguráztam a helyzetet, hangsúlyoztam az abszurditását… tovább bántottam valakit, akit már amúgy is bántanak. Ezt sajnálom.

Kívánhatnám, hogy bár ne bántanák egymást a szerelmesek, hogy bár ne veszne el a láng, hogy bár ne dobnánk el az elromlottat anélkül, hogy megpróbálnánk megjavítani, hogy bár ne vágynánk egyre többre és többre, jobbra, újra, érdekesre… De felesleges volna.

Mert az öröm megszűnt. Egy szerelem meghalt.



Egy perc néma csend az összetört szívekért.









Comments (2)


Deleted user
#42163 | 2013. 08. 08. 14:20
Én igazán nem sietek sehová. Nem zavarnak a véget nem érő levelezgetések sem.
"Nem vagyok reménnyel telve, nem hiszem, hogy itt találom meg a boldogságot és életem párját. De örülök a lehetőségnek, hogy barátokat szerezhetek. Mindenféle emberrel szívesen beszélgetek, kivéve az erőszakost és az elvakultat."

Kihasználva a csendet,mi javaslatként..megérintő is lehet..akár..de szép gesztus..

Ritkán olvasni ,oly fiatalon is már,ilyen értelmes szép,kifejező gondolatokkal teli profilt.Kívánom megtaláld azt a boldogságot és ott ahol keresed is!

"Ez vicces volna, ha nem lenne tragikus. Mély és őszinte megbántottság és harag áradt a szavaiból. Szinte elszégyelltem magam, pedig becs’ szó, nem ártottam neki.

Rosszul reagáltam, tehetetlenségemben kifiguráztam a helyzetet, hangsúlyoztam az abszurditását… tovább bántottam valakit, akit már amúgy is bántanak. Ezt sajnálom."

Jól felismerted a helyzetet(lezajlott szituációt) benne is.
Nem ártottál neki,azt tetted mi akkor éppen adva volt a lehetőség...(vagy belemész és meghallgatod a történetet és segítesz vele..avagy sem ..és még lehet ronthatsz is vele/rajta mentálisan..de vannak ilyen estek,és ezért a tartalom és érzések miatt is tetszik a blogod nagyon is..

..de ezeket az érzéseket sose kelljen belsőleg is megismerned....de írkálhatnál többet is..van benned jó közlési képesség/hatásilag is.
#42107 | 2013. 08. 07. 14:09
Már letelt az egy perc...

BON SCOTT EMLÉKÉRE
http://www.youtube.com/watch?v=x8fCX-lBIPI
A zene is "valamiféle" szerelem különben...