Evulóció-avagy mindet a férfiakért..

Blogs » Blog - legyek_ura » Evulóció-avagy mindet a férfiakért..
2017. 02. 17. 18:15 | Appeared: 941x
A nők sok mindenre képessegek a vágyaik férfiaknak megszerzésére!
De vajon mit és meddig mennének el,és a kiválasztot hím "bekebelezése" érdekébe?

Próbáltam összegyűjteni a női lélek és divat "fejlődését"!

Már ókorba is divat volt a szoknya(inkább tunika)!Csak épp is ugyanúgy férfiak viselték,nem éppen szexuális értelembe hordták,inkább kényelmi szempontból hordtak ilyet!Van most is olyan társadalom,ahol ha férfiakon látunk ilyet,természetesnek vesszük(skócia kilt),de ezen kívül megmosolygjuk ha ilyet látunk egy férfin!

Aztán a középkor vége felé,már csak női viselet volt ez,itt már nem kényelemről nemigen beszélhetünk,sokkal inkább impolnálni egy férfinek,még abban az esetbe is ha az öltözés-vetkőzés beletellett pár órába!

A 1960-as években aztán jött a miniszoknya,aminek talán nem is kell írnom,hogy mi volt a célja,minél többet mutatni a női testből,mi másért mint a férfiak figyelmét felhívni!Csak halkan jegyzem meg,természetesen férfi találmány volt ez!

Magassarkú cipőt már hordtak a férfiak-igen ezt is ők-az ókorba,nem tűsarkút hisz abban harcolni nem lett volna egyszerű,csupán mutatani az ellenségnek,megfélelmíteni azokat,hogy a mi csapatunkba milyen magas férfiak is vannak!Ismétlem,nem azért hogy a hölgyeknek imponáljanak a férfiak,inkább egymás ellen"a nekem nagyobb faszom van" miatt!

Aztán a középkorba már ismét csak a női privilégium lett ez is,de teljesen más előjelekkel!Itt már a vádli,boka mutogatása volt a cél,ami persze nem a női tàrsadalomnak szólt,ugyebár!
1920-as években aztán elkezdődőtt az igazi tűsarkú(stiletto)sikertörténete,amit talán mondanom sem kell,férfi ötlött ki!
Rengeteg nő kezdett el ilyet viselni-ami az évek előre haladásával,egyre hosszabb sarokká tornyosult,és bár a menés nehézkes volt benne,hosszú tavon iszonyú kényelmetlen volt,de a kiszemelt férfiért ezt is bevállaltak a nők!

Ebben a pontban el is értem a bdsm vonalához,mert a fejlődés nem áll meg,abból a szempontból,hogy mi mindenre képesek a gyengébbik nem tagjai!
Feladják saját vágyukat,kijelentik,hogy ők igenis erősek a szexualításba is,és eljátsszák,hogy ők dominák!
Miért is? Mert rengeteg férfinek szubmisszív és ehhez hasonló vágyaik vannak,és ugyebár már történelemből tudjuk,hogy a teremtés koronáinak lenyűgőzésért semmi sem szent!
Arról nem is beszélve,hogy ezen férfi vágyálmokból már már üzletág virágzik...

Persze,ezt el lehet játszani jó néhány alkalommal,de ez hosszú távon olyan mint a tűsarkú,kényelmetlenné hova tovább egészségtelenné fog válni!

Tudom sok domináns nő,fog ágálni eme blog ellen,hogy ők igenis erősek,dominánsak-karakterük lehet is az),de ha jól magukba néznek,a választ ugyis tudni fogják,hogy nem ilyet pasit képzeltek el maguk mellé!

Nem a szubmisszív férfiak ellen szól eme szösszenet,hisz mindenkinek vannak vágyaik,amit szeretnének megélni,sokkal inkább az "adózol,csicskulsz,kussba maradsz,térdelsz,pitizel" írásoknak,adatlapoknak!

Ha ilyen mód növekszik a domináns nő aránya,már csak pár év és a szubmisszív férfiak fognak válogatni a dominák levei között!Ők fogják kiírni az adatlapjukra,hogy:"bocs,de annyi levelet kapok,hogy nem tudom elolvasni az összeset",és míg váloghatnak az evolúció "gyönygyszemei" között,addig mosolyogva végig nézhetik azt is,hogy azok,hajtépés,szájkarate és egyéb műfajban,hogy fikázzák egymást az oldalon!

De elég megfordítani a kérdést,mi kell egy szubmisszív(bár itt írhatattam volna bármely)hölgynek?
Egy olyan férfi aki irányítja,tanítja,neveli,aminek bármit megengedhet hisz tudja,sosem fog semmi bántodása esni,mert a férfi vigyázz rá,akire felnézhet anélkül,hogy egyszer is adózott volna!

Comments (12)


Deleted user
#232584 | 2017. 02. 18. 08:16
Nos te magad mutatsz ra helyesen, a fejlodes csak egy lehetseges irany nem allando kobe vesett :)
Deleted user
#232582 | 2017. 02. 18. 08:01
Nem a változás a konstans, hanem a fejlődés (ez az evolúció lényege). Az a faj, amely nem tudott fejlődni, kihalt. Erre az emberi fajnak is jó esélye van, hiszen a fejlődése olyan irányba mutat, ami önpusztító.
Deleted user
#232579 | 2017. 02. 18. 07:07
A termeszetben egyetlen dolog valtozatlan , az allando valtozas , koztuk a genetikai kodok is. A ma embere nem olyan mint a multbeli , es a jovo embere sem lesz olyan mint a mostani.
Deleted user
#232576 | 2017. 02. 18. 05:06
Genetikailag kódolt a termeszetes szerepe, funkciója a nőnek es a férfinak. A nagy női egyenjogúságért folytatott feminista hiszti-háború oda vezetett, hogy ma a férfiak zöme nyámnyila, életképtelen, óriás csecsemő, akiből hiányzik az erő és a tekintélyt parancsolás. A nők, pedig elférfiasodtak.Én egy erős jellemű nőként mondom a következőket:- nőként természetes igény, hogy a férfira akarjam rábízni magam- attól, hogy van egy tanító, irányító, nevelő, domináns társam nem azt jelenti, hogy bólogató kutyus lennék- attól, hogy szubmisszív vagyok a domináns társammal szemben, még nem jelenti azt, hogy gyenge lennék, sőt... csak egy igazán erős nő tud nem szerepjáték formában, hanem őszintén, testben és lélekben szubmisszív lenni.- Szubként is átveszem időnként a gyeplőt, de attól még mindketten tudjuk, hogy kinek hol van a helye- Attól, hogy a társam Férfi, aki minden értelemben férfi, nevelve, fejlesztve, irányítva gondoskodó domináns férfi az én személyiségem és önállóságom nincs elnyomva, sőt, inkább csak erősíti mindazt ami és aki vagyok.
Deleted user
#232535 | 2017. 02. 17. 23:01
ha az én "szolgám" valóban szub lenne, és nem egy "álcázott" domináns, határozott férfi és szerencsére érett személyiség, akkor már rég nem lenne sehol, bekerült volna a levesbe

de játszani sok mindent lehet. főleg h az ő fétisei néha kielégüljenek :)
Deleted user
#232508 | 2017. 02. 17. 21:13
Azért , nem árt tudni a kutyánál mindig a gazda a főnök , de a jó megbízható kutya-ember kapcsolathoz , ha lehetőség van rá engedni kell dönteni a kutyát is .
#232506 | 2017. 02. 17. 21:10
Parkapcsolatban is siman mukodhet a DS ...
Deleted user
#232505 | 2017. 02. 17. 21:08
Azért tegyünk különbséget a fizetősök,és a nem-fizetősök között. Illetve a D/S és egy párkapcsolat között.

Azt már nem is remélem, hogy sikerül elengedni a "minden nő sub" és " minden sub pasi döntésképtelen mimóza" beidegződéseket....

Az, hogy szexuális szempontból vonzanak a szubmisszív vágyakkal rendelkező férfiak - és nem akkor kezd vonzani a szubmisszivitás mikor megtetszett a pasi -, nem jelenti hogy a párkapcsolatban is én akarom hordani a nadrágot. Ott két egyenrangú fél van.. Nem kívánok senkit irányítani, de köszönöm engem se irányítson senki.
( És azt sem kell megmondani, hogy én mit akarok-mire vágyok, majd eldöntöm magam. )

Aki meg ennyire irányítani,nevelni,tanítani akar, annak javaslom hogy tartson inkább kutyát.
#232489 | 2017. 02. 17. 20:37
Kieg ... A kozepkorban nem magas sarku hanem magas talpu cipot hordtak ... Es miert ? H a ruha ne erjen bele az utca mocskaba (sar hig fosle vizelet es ki tudja meg mi) es csak az elokelok hordtak ilyet.
Egeszen addig nem kerult ujra elo amig nem rovidult a szoknya hossza. Onnantol csak a sarok volt magas de sokaig a ferfiak is igy hordtak a cipot az 1800 evek vegere ment ki a ferfi divatbol a magas sarok.
Mondjuk.most meg kezd visszajonni :-)

Es meg egy ... Legyek ertsd meg h igenis vannak eros nok. Es ok ezt szeretik es elvezik! Ha kell siman uralkodnak! Neki ez nem megjatszas nem szerep. Es nekik nem olyan ferfi kell aki iranyitja ot vagy neveli.
Plane nem az eletben !
Az mas h az agyban mit akar, de valszeg ott is iranyit vezet nevel ha kell!
Deleted user
#232463 | 2017. 02. 17. 19:46
Én csak azt nem értem, miért nincs egyetlen kijelentő mondat sem ebben a blogban. Kérdezel vagy kettőt, van egy ... végű mondatod, az összes többi felkiáltó mondat. Dühös vagy valakire?
Deleted user
#232420 | 2017. 02. 17. 18:24
Igazat kell adjak. 20 évig el tudtam nyomni sub vágyaimat. De nem tett jót..
Nagyon nem... Lelkemnek testemnek. Semmimnek
Deleted user
#232419 | 2017. 02. 17. 18:23
""A nők sok mindenre képessegek a vágyaik férfiaknak megszerzésére!""

Segítek :)) Pl. így.

A nők sok mindenre képesek a vágyott férfiak megszerzéséért !