Mi a dominancia?

Blogs » Blog - legyek_ura » Mi a dominancia?
2015. 09. 23. 14:19 | Appeared: 873x
Beszélgettem minap egy szubmissziv hölgyel,és sajnos nagyon rossz képet kaptam a dominánsnak mondott férfitársaimról.
1.Elsőre levélbe,telefonba határozott,szimpatikus emberke,az első találkozást már fogdosással kezdi.
2.Teljesen más emberünk élőben,mint a fotókon.Bár van aki ezt elintézi úgy,hogy a hölhynek első találkozásra beköti a szemét és "elrabolja"!(Nem tudom mit várnak az ilyen emberek,ha leveszi a szemellenzőt utána a hölhy másként fog rá nézni?)
3.Az " igazi" domináns egyedek,akik csupán addig azok,amíg a hölgy nem szól hangosabbat,utána meg már kiskutyaként funkciónálnak.

Az én véleményem-ami szubjektív persze-lehet egy szubmissziv hölgy egy utolsó kis ribanc,lehet egy melgszívű a konzervatív normát szem előtt tartó,érzékenységre ábítózó leányka,de attól függetlenül mindig is ember néz ránk vissza kedves domináns társaim,aki lehet vakon elhisz pár dolgot,reménykedik abba,hogy igen ez egy olyan férfi akire fel lehet nézni,de sosem vak vagy hülye egy szub hölgy.


Ez nem valamiféle öntömjénezés vagy csaj szerzés miatt írtam,inkább azért hogy ne higgyék azt a nagyra becsült dom társaim,hogy ami szubmissziv az már buta is,sőt inkább okosabb jó pár domináns egyednél.
Tiszteljétek a szubmissziv hölgyeket,mert olyat tudnak adni amit máshol nem kapunk meg!

Ui.:Nem szeretem azt az elnevezést,hohy szolgalány...ez olyan középkori.

Comments (5)


Deleted user
#153034 | 2015. 09. 23. 17:42
Igaz, ennek ez a rendje, férfi-nő....a férfi bizonyít a nő választ elfogadja e. Kétoldalú mint minden.
Deleted user
#153031 | 2015. 09. 23. 17:35
Én azt látom, tisztelet a kivételnek, hogy a szubmisszív nők sem türelmesebbek ezeknél a "domináns" férfiaknál. Pedig...érdemes kivárni azt, aki felé valós lesz a bizalom és őszinte a tisztelet. Bár azt hiszem, az ilyen tipusú domokat nem érdekli, hogy a szub fél valóban tiszteli e őket, vagy csak illendőségből esetleg félelemből Uram-ozik. Mindenhez idő kell...és meg lehet engem ezért kövezni, de előbb a domináns félnek kell bizonyítania, hogy méltó a tiszteletre és a bizalomra. És ez bizony idő és sok-sok munka. Aki meg nem áldoz erre időt és energiát, az sosem kap őszinte tiszteletet, csak megjátszottat. Persze, a numerakirályokat ez nem zavarja...
Deleted user
#153027 | 2015. 09. 23. 17:03
Nekem is beköthetné valaki a szemem és elrabolhatna...
De én csak a harmadik típussal találkozom :-\
Deleted user
#153017 | 2015. 09. 23. 15:45
Akinél alig van lyuk, s az is tűhegynyi, ott is megesik.
Sokan kompenzálni akarnak, elhiszik, s elhitetik, hogy olyan férfiak, akire egy igazi sub vágyik. S még a kevésbé naivak is beleeshetnek, hogy csak illúziókat kergettek.
Deleted user
#152967 | 2015. 09. 23. 14:48
Azért egy szubmisszív hölgynek, kellene rendelkezni némi szűrővel! És nem tésztára gondoltam ! :)