Nosztalgia

Blogs » Blog - Incarnation » Nosztalgia
2013. 12. 20. 16:59 | Appeared: 1235x
Keywords: Ifjú Titánok
"A negyvenen túliak ahelyett,hogy mehetnének a sülyesztőbe, nyugodtan átadhatják a saját tapasztalataikat..arra is valók a blogok..."
Amazon45
http://hu.smpixie.com/blog-bejegyzes/13697/2013-12-19/a-d-s-s-m-kapcsolatok

Ezt olvasva előjöttek belőlem emlékek.

Én ne akartam volna átadni bármiféle tapasztalatot? Volt huszonéves fiatalember, akivel hónapokig találkozgattam rendszeresen és nem keveset beszélgettünk, sok mindent elmesélve a női lélekről, már amennyire én megismerhettem a megismerhetetlent. Egy eset nagyon megmaradt.
A piszkos trükkökről volt szó éppen, mikor SMS-t kapott, amitől láthatóan nem lett vidámabb.
Rá is kérdeztem, mi történt és megmutatta az üzenetet.
A barátnője írt, hogy vége és már ma este se találkozzanak, mert felesleges lenne.
Itt volt az alkalom, hogy bemutathassam a gyakorlatban, mennyit is ér a tudományom.

/A lányt egyetlen alkalommal láttam vele egy társaságban, és akkor sem beszéltem vele a köszönésen kívül szinte semmit./

Diktáltam, mit írjon válaszként.
Pár perc múlva jött is a válasz, majd még két SMS-t kellett váltani, mire a végén a lány kért elnézést és várja este.
Bevallom, kicsit úgy éreztem magam, mint Rostand Cyranoja.

És hogy mindezt miért írom le így, hogy bárki aki olvassa, egy beképzelt majomnak gondoljon?
Csak azért, mert megtehetem. Nem érdekel, hogy ki és mit gondol rólam.
Ahogyan kb két évvel ez előtt sem érdekelt, mikor még a pixie-s bulik a Vérmező tér környékén voltak.
Akkoriban tényleg úgy néztem ki, mint egy hajléktalan. Úgy is éreztem magam lelkileg. Hiszen anyagi javaimnak búcsút kellett mondanom.
És hiába a mondás, hogy "Mindig magamnál hordom mindenem."*, azért az anyagi nélkülözés, tud rontani a komfortérzeten. :-)

Mégis elmentem és beszélgettem régi ismerősökkel és újakat is szereztem.
Ott is akadt, akit érdekelt miket tudok, mert sokan hajlandóak lennének ilyen módon is ismereteket szerezni. Igen, fiatalabb hímneműekről van szó.
Meg is beszéltük páran, hogy időnként összejövünk és én szívesen beszélgetek, válaszolok olyan kérdésekre amikre tudok, és meghallgatom a tapasztalataikat. Pár alkalom meg is valósult, de a csoporton belüli nézeteltéréseik, a távolság miatti körülményes megjelenés, családi problémák miatt ez is abbamaradt.

És még annyit hozzáfűznék, hogy tanítani senkit sem tudok, csak segíthetek a tanulásban annak, aki tanulni szeretne.
(Ha ezt is mondta volna már előttem valaki, bocsánat érte, de nem tudom, ki és mikor...)

Érdekelne ez itt bárkit is? Lenne erre ma itt igény?

A Hetedik Klub azért alakult, hogy segítsen a tapasztalatlanoknak és tájékoztassa azokat, akik éppen csak most találkoznak ezzel a világgal.
Oda rendszeresen hívtunk meg vendégeket és akadt gyakorlati bemutató is.

A honlapom is hasonló szándékkal készült el.

Mi kell még? Kérjek érte pénzt, hogy elhiggyék érték lapul mögötte?


* "Omnia mea mecum porto" Eredetileg görögül mondta Bias, a hét görög bölcs egyike (Kr. e. 570 táján), Prienét ostromolták, s valaki csodálkozva kérdezte tőle, hogy gazdag létére miért nem igyekszik kincseit megmenteni.

Forrás: Pallas Nagylexikon

http://www.kislexikon.hu/omnia_mea_mecum_porto.html#ixzz2ny2Yipnk

Comments (56)


#89325 | 2014. 09. 04. 22:18
Egy tematikus beszélgetésre invitálnék olyanokat, akiket ez érdekel.
A helyszín a 6-i buli helyszíne.
http://hu.smpixie.com/esemeny/330/2014-09-06/pixieparty-bdsm-buli-szeptember-6
Az időpont pedig 19 óra. Így, aki jönne a buliba, és ez is érdekli, nem kell mást tennie, mint korábban érkezni.
Aki a bulin nem jelenne meg, az távozhat előtte.
Belépődíj, vagy tiszteletdíj felém nincs, de aki úgy érzi, hogy megérte beszélgetni velem, meghívhat egy kávéra, vagy italra.
Természetesen Tündérke is ott lesz. Így aki inkább Rá lenne kíváncsi, ... annak letépem a tökéletesen, a ... már ha van neki. Akinek nincs, az jöjjön bátran hozzá is :-)

Jelentkezni itt a blogban, vagy privát üzenetben lehet és ajánlott.
Érdeklődés hiányában ugyanis eszem ágában sincs ott ülni két órát. Ezt az időt máshogyan is el tudom tölteni Tündérkémmel. ;-)
#60005 | 2013. 12. 22. 20:16
Nem öreg, csak érett, felnőtt, ahogy tetszik. :-)
Az "öreg" én vagyok. ;-)
Akad itt valaki, aki emlékszik a "Subway" nevű helyre? Valahol a VII-ik kerületben volt. A pontos címre sajnos nem emlékszem. :-(
A "régi orgosok" talán igen...
Akik nem tudják, hogy kik azok a "régi orgosok", na azok a fiatalok...már ezekben a körökben. :-D
Deleted user
#59946 | 2013. 12. 22. 13:33
Köszi hogy emlékeztetsz, hogy milyen öreg vagyok:D
Deleted user
#59945 | 2013. 12. 22. 13:10
A letűnt kor...

http://www.mindenegybenblog.hu/videok/a-80-as-evek-hosei-igy-eltunk-mi-

T.
#59922 | 2013. 12. 22. 00:21
Jól döntöttél.
Nem is tudom, mit írjak... Nagyon, nagyon szépen köszönöm!
És ismét jöttek elő emlékek. Még a Club69-es időkből és az előttről... de arról majd később, ha lesz, akit tényleg érdekel.
:-*
Incarnation Deleted user
#59917 | 2013. 12. 21. 21:50
Szerintem az egészet értem,csak te nem akarod,de valahol megszoktam,nem vagyunk egyformák csak mások(k)...és cinikusak de minek.

Nem szoktam olyan véleményt alkotni minek nem megtapasztalás az életben az alapja is.

Ha valaha is offolni akarok egy blogot,akkor fogok is szólni
időben és jelzem ,hogy a saját stílusodon ,hogy érezd a stratégiád is.:))
#59915 | 2013. 12. 21. 21:37
Sokat gondolkodtam, hogy betegyem ide vagy sem. Valahogy mégis úgy érzem, hogy ez most nagyon illik ehhez a bloghoz és a nosztalgiához is. Nem utolsó sorban pedig szerettem volna a bloghoz hozzászólni, mert értékes. (Előre elnézést a hosszúság miatt)


BDSM közösség, avagy így nyitunk mi egymás felé

Mikor eszembe jutott, hogy a témát boncolgassam, akkor az is megfordult a fejemben, hogy talán ezért egy olyan keresztre feszítést is kaphatok, ami jelen esetben nem az élvezetem szolgálja. Aztán megrántottam a vállam. Még ha így is lesz, talán valahol mégis vannak, akik nem csak elgondolkodnak, hanem pozitív irányba lépnek majd.

Hallani itt is, ott is, hogy BDSM közösség. Minden esetben szkeptikusan közelítettem meg ezt a kijelentést, és igyekszem idézőjelbe is tenni a fogalmat. (Most ezt direkt nem teszem meg)

Régi motorosok mesélték, mikor még nem létezett internet, egyes újságokban lehetőség volt arra, hogy hirdetést adjanak fel, úgy találjanak maguknak olyan társat vagy barátokat, akiket a BDSM érdekel. Nehéz idők voltak, hiszen nagyon korlátozott volt a keresési lehetőség. Egy BDSM közösség kialakítása pedig még csak gondolatban is irreális volt.

A technika egyik igen hasznos vívmánya az internet. A kommunikáció és az ismerkedés egyértelműen könnyebb lett. Meg is jelentek az első BDSM honlapok, ahol hasonszőrűek, gondolataikat már meg is oszthatták egymással. Parázs viták, érdekes meglátások lettek a jellemzőek erre a korszakra. Egy-két cset is felfedezhető lett, és a BDSM érdeklődök és kedvelők tábora lassan igényt is formált arra, hogy személyesen is találkozzanak egymással. Elindultak a szervezkedések. Az első találkozókra amolyan kerekasztal beszélgetéseket kell elképzelni, kocsmákban. De jó és új volt így is, hiszen ezek a találkozók az első alkalmak voltak arra, hogy az érdeklődők személyesen is találkozzanak, és élő szóban is elmondassák gondolataikat. Mint mindenhol, itt is voltak olyanok, akik magukra vállalták azt, hogy megszervezik ezeket az összejöveteleket. Felgyorsultak az események. Elméletileg minden adott volt arra, hogy egy igen csak erős BDSM közösség alakulhasson ki. A Club 69 adott helyet aztán ezekre a találkozókra. Az aktívabb tagok klubot is alapítottak Hetedik névvel. Folyamatosan beszámolókat is tartottak ezekről az összejövetelekről, és szívesen is fogadták a hasonló gondolkodású embereket.

Itt jövök én be valahol a képbe, a további beszámolóm így már nem csak a hallottak alapján, hanem személyes tapasztalataimra is épülnek. A már említett összejöveteleknél viszont olyan problémák adódtak, amiknek nem a BDSM-hez volt közük, hanem az emberi viselkedéshez. Személyes ellenétek alakultak ki, amik aztán annyira el is fajultak, hogy lehetetlenné tették a további összejöveteleket. Ritkábbak lettek, azok is szűrve voltak – egészen nyersen és pontosan: aki nem szimpi, az be sem mehetett. A Club 69 haldoklása elindult. Ugyanez történt a Hetedik tagjai között is, ahol a feszültségek már nem tudták lehetővé tenni a további működést.

Egy ideig csend lett. A csetek és a honlapok működtek ugyan továbbra is, de ekkor már megváltozott valami. Megviselték az akkor még kicsi csoportot a történtek. Kisebb próbálkozások azért a csendes időszakban is voltak. Házi összejövetelekre így is volt lehetőség szűkebb körökben. Még egy olyan nívós kezdeményezés is megpróbáltatott, ami nem csak a csapatot és az érdeklődőket rázhatta volna össze, hanem a BDSM-en belül, a bondage – shibari kategóriát igencsak magas színvonalra emelhette volna. Ez volt a kötözés workshop. Igény hiányában azonban a kezdeményező is visszalépett az ötlettől.

Aztán újabb próbálkozás jött, egy igencsak színvonalasnak induló, kimondottan BDSM találkozókra megnyitott hely által. Az SM kávézóról beszélünk. (Közben pedig igencsak megerősödtek netes portálok is, ilyen pl az Smpixie, az Altwiw és az Eropolis) Már nagyon rég volt nagyobb csoportos összejövetel, és láthatóan az igény is ismét megnőtt. A tulajok kisebb műsorokat is szerveztek, valami ismét elindult. Az érdeklődők száma megnőtt, egy darabig szépen működött is. A pénz, illetve annak hiánya azonban mindenhol felüti a fejét, miért lenne ez itt is máshogyan. Ellenben történt valami, ami még nagyobb erővel bírt. Egy másik szórakozóhely is nyitott a BDSM témában résztvevők vendéglátására, Dilemma névvel. Persze ez örömnek is számított, hiszen reményt adhatott abban, hogy egy tényleges közösség egyre több helyen személyesen is megismerhesse egymást, és olyan értékes emberek találkozhassanak, amiből majd esetleg egy újabb ötlet során más, a BDSM témában más értékes dolgok is kialakulhassanak, de akár az is, hogy esetleg párok egymásra találhassak az ilyen helyeken, vagy egyszerűen csak a személyes eszmecsere megtörténhessen. A partikon egy-egy előadás már-már színvonalasnak is számított, és bár személyes ellentétek – ezért vagy azért – most is jelen voltak, azonban ez olyan módon történt, ami nem veszélyeztette egyik hely működését sem. Mindeközben megszületett a Magyarországon első megjelentett nyomtatott BDSM magazin is, ami szintén összekovácsoló, közösségépítő és ismeretterjesztő céllal jött létre. Úgy tűnt, valami talán mégiscsak elindult. A közösség egyre nőtt, ami elkerülhetetlenül hígította is az amúgy sem stabil lábakon álló társaságot. Megjelentek a divatdomok, divatszubok, vagy azok, akik már elnézést, de csak egy gyors numerát keresnek, BDSM-től függetlenül. De térjünk vissza a konkurenciára. Ezzel alapjában véve nem is lett volna baj, hiszen ahol piac van, ott előbb-utóbb konkurencia is lesz. Nagyobb lett viszont akkor a probléma akkor, amikor a versengés már nem egészséges keretek közt zajlott. Furcsa helyzet állt fenn. A két helyiség egy időben szervezte meg az összejöveteleket. Ez pedig hatalmas vitákat váltott ki. Az amúgy is kicsi csoport megoszlott, ami pedig nem csak ellentétekhez vezetett, hanem mindkét hely megszűnését is eredményezte.

Egy ideig a társasági élet újra elcsendesült. A már említett BDSM – Deres Magazin ugyan próbálta ezt a lyukat betömni, és pár összejövetelt is szervezni addig, míg valakik újra nem próbálkoznak meg ezzel, viszont elsődleges feladatának nem ezt tekintette. Inkább nagyobb probléma volt számukra az, ami általában országunkban a legtöbb helyről hiányzik, a pénz. Persze nem lehet mindent erre fogni, ez itt sem volt máshogyan. A szerkesztőségen belül is felütötték a fejüket helyenként a személyeskedések, valamint a külső behatásokkal való állandó harc is fontos szereppel bírt. Az eddigre már pedig igencsak felhígult közösségnek nem is volt igénye a BDSM kultúra megismerésére. Részeiben még orvosolható is lehetett volna ezeket a problémákat, azonban egyben már kemény falat lett. Ugyanúgy, mint ahogy a szórakozóhelyeket, ezt is temethettük.

Eközben a fiatalabb korosztály is próbálkozott saját módszerekkel. Próbáltak hagyományt teremteni 30 mínusz névvel is. Azonban nem sikerült a próbálkozás. A 30 plusz korosztály ilyen-olyan megoszló kritikáját még túl is élték, azonban a pénz és a rendszeres helyiség kialakításának problémáját már nem.

A társasági élet újabb némasága lett a jellemző. Egészen addig, míg ismét vállalkozó szelleműek nem próbálkoztak egy másik hely létrehozásával, ami az Extrém Cafe névre hallgatott. Sajnos azonban ez még csak annyira sem sikerült, mint az előzőek. Bemutatók, programok egyáltalán nem voltak, maximum gyors improvizálások, amik többnyire abból álltak, hogy valaki elfenekelt valakit. Az italkínálat pedig olyan szegény skálás teljesített, hogy a buli előtt többen összejöttünk, és elmentünk valahova máshova meginni valamit, mert nem volt biztos, hogy ezen a szórakozóhelyen megkapjuk, amit szeretnénk. A helyiség ezen a téren látványos színvonal visszaesésen ment keresztül, viszont az egyetlen hely is volt, ahol lehetett találkozni, így egy darabig működni is tudott. Igaz viszont, hogy az Extrem Cafe helyet adott egy másik kezdeményezésnek, ami amolyan kisebb összejövetel formájában zajlott le. Lehetőség volt arra, hogy a BDSM közösségben lévők összeüljenek, és személyes vagy más problémájukat elmondhassák, megbeszélhessék. Erre sem tartott a közösség azonban igényt.

Ismételt hallgatás lett az eredmény. Ezek után kapott helyet egy új lehetőség, ami a Scarabeus étteremben talált helyet. A mai napig működik is bár igaz, hogy itt is voltak nagyobb kihagyások már. Mégis, jelenleg ez a helyiség mondható annak, ahol találkozhatnak is az emberek egymással. (Igaz viszont, hogy voltak más próbálkozások is – személyes megkeresések alapján merek csak írni róla pár szót -, amik elméletben nagyon jó, BDSM közösséget kovácsoló dolgok lettek volna, viszont ezek szó szerint csírájában meg is hiúsultak egyéb, de legfőképp pénz hiányában.)

Vajon a Scarabeus féle összejövetelek lehetőséget adnak majd, hogy kiküszöbölhessük eddigi tévedéseinket? Lehet majd emelni ezen a színvonalon, és elérni azt, hogy ne ismételjük a magunk kis közösségbeli „történelmünket”? Helyet képes adni arra, hogy egy tényleges Közösség alakuljon ki? Vagy az ismételt hanyatlással és temetéssel zárul ez is?

Ezt pedig már mi írjuk meg.

Fruska
#59908 | 2013. 12. 21. 20:46
Amazon, ezt pedig én köszönöm.
Igen, ez igaz. Tapasztaltam, és tapasztalom, bizonyára még fogom is. Megesik viszont, hogy ezt elfelejtem - ember vagyok, egy valamilyen személyiséggel, és úgy is teszek.
Egyhez könnyebb szólni, mint sokhoz, és kevesebb is az esélye is az objektivitás elvesztésére.
De nem lehetetlen;)
Incarnation Deleted user
#59905 | 2013. 12. 21. 20:35
Hiába küldöd, attól én még nem tudok pénzt levenni róla :D
#59904 | 2013. 12. 21. 20:33
Profit? Ugye? ;-)
Akkor a mailedre küldöm is a bankszámlaszámomat. Ez sem könnyű szó! :-D
Incarnation Deleted user
#59903 | 2013. 12. 21. 20:29
Nincs itt szó offolásról! Aki kicsit figyel, máris profitálhat a tapasztalataitokból (nehéz szó :D)
#59902 | 2013. 12. 21. 20:29
Ó! Tudod jól, hogy én bármikor jól "állok" hozzád. ;-)
:-*
#59901 | 2013. 12. 21. 20:27
Inkább én itt vágom orrba, mintsem a valóságban kapja valakitől, éles helyzetben.
És miből gondolod, hogy egy lerohanás csak és kizárólag ösztönből történhet?
Stratégiai lerohanásról még nem hallottál?
De érted legalább a felét annak amit írok, vagy csak a blogot offoljuk?
Deleted user
#59892 | 2013. 12. 21. 19:49
Felismerni csak úgy lehet egy szituációt ha a léleknek biztosítod a nyugalmat is,azt folyamatosan sugárzod,de ha lerohanod ösztönből közelítesz
rárontva,ideje nem marad felismerni semmit,a negatív érzéseivel lesz elfoglalva és azt elemezve hosszú ideig.

A módszered nem minden embernél állja meg a helyét.

Később másnál pont ezt a történést azonosítja be a lelke válaszreakcióként,és már védekezik hosszú ideig.... mint az élettől,bárkitől is kapott negatív leckét.

Egy gondolatmenet volt csak....és az előbbi válaszod köszönöm !
#59888 | 2013. 12. 21. 19:32
Köszönöm a hozzá(m)állást nektek:)
#59883 | 2013. 12. 21. 19:23
Nem teljesen világos amit írsz, de a lényegét talán értem.
A módszereim kicsit spártainak tűnhetnek a kezdők számára, de azt vallom, hogy a felismerés jobb lecke, mint később a negatív tapasztalat az élettől.
Deleted user
#59880 | 2013. 12. 21. 19:00
"Ösztönösen a "szemét" pasik vonják magukra a figyelmüket.
Persze azt meg később ismerik be önmaguk előtt is, hogy nem a szemét, csak az időszakosan szemétkedő, de azért megértő..."

Ahhoz,hogy ezt ki is ismerjék mit miért tesz a másik egy ismerkedés terén a.."szemétkedés"..alkalmával,ahhoz vagy meg kell ismerni...vagy nagyon kell tudni a szituációkat értelmezni is...és tudni kell az emberi lélek némi ismeretével is rendelkezni..

Ha előtte megtaposod az érzékeny lelket,megsérülhet...ártasz..(miért így teszed? ! )

Felemelni a lelket csak úgy tudod,ha szeretettel közelítesz felé és nem ellenségként...egyébkét nagyon mélyre tudod lökni általa még ismeretlenként,honnan nehéz a lelke darabjait összerakosgatni egésszé és önmaga lelkéből a bizalmat megelőlegezni..is..

Egyébként látom tanulékony is:)) .."a lelket felemelni kell") ..akkor még...hogy menejen az a katedra is egyszer:))

Csak szeretettel lehet mindig felemelni.....mi önmagában gyógyír is.. Na most akkor az album tele is lett..:D
Incarnation Deleted user
#59862 | 2013. 12. 21. 16:05
Azt írtad egy blogodban, hogy igencsak fénylek, és hogy mellettem nehéz kiviláglani. Akkor most mégis mi az amin tetszik csodálkozni? :*

Tündérbogarad <3
Incarnation Deleted user
#59857 | 2013. 12. 21. 15:42
Megjegyzem. Köszönöm. Ha szükséges jelzem. Egyenlőre ellavírozgatok :)
#59856 | 2013. 12. 21. 15:42
Na perszeeee. Akkor óvást nyújtok be és leverem rajta.... mivel Rajtad nem tudom.:-D
#59855 | 2013. 12. 21. 15:41
* szmájlit
#59854 | 2013. 12. 21. 15:39
Lehet mindkettő. És most nem csak elfelejtettem a számjlit, ez komoly.
Incarnation Deleted user
#59853 | 2013. 12. 21. 15:37
oda már korábban lájkoltam ide nem, szolidaritásból most már nem is fogok
nem növeljük az előnyödet :)
Incarnation Deleted user
#59852 | 2013. 12. 21. 15:33
Szerintem nem jó oldalról közelítetted meg a dolgot
subokhoz kell szólni, hogy a szerintük tanulni képes, ill vágyó domokat cipeljék magukkal
lehet teltházas lennél:)
Incarnation Deleted user
#59851 | 2013. 12. 21. 15:33
Vizsga is lesz? Gyakorlat, elmélet? :)
#59850 | 2013. 12. 21. 15:32
Megelőztelek, ahogy Tündérke fog engem, mert mi most "lájkversenyben" vagyunk. :-)
És mi legyen azon a számlán? Szakmai továbbképzésről szóljon, vagy ... ? ;-)
:-*
Incarnation Deleted user
#59849 | 2013. 12. 21. 15:27
igen, az lett volna a következő kérdésem, hogy számlát is tudsz adni? :D
#59848 | 2013. 12. 21. 15:27
Az a legszebb időszak az ember életében. :-D
De előre szólok, nem tudok hivatalosan elismert oklevelet, vagy más ilyesmit adni a sikeres vizsga után. :-)
Incarnation Deleted user
#59847 | 2013. 12. 21. 15:26
Ismerve a stílusomat is,most erre már nem reagálnék ..úgy..
De valóban "szemétkedő és egyben megértő " ..a kulcs mindenhez:DD

Én online voltam,na majd másképpen időzítek én is:))
További kellemest...
Incarnation Deleted user
#59846 | 2013. 12. 21. 15:18
Nofene. Egyetemista lettem? :D
#59845 | 2013. 12. 21. 15:17
Na perszeeee! Nem a NAV-nál dolgozol véletlenül? :-D
#59844 | 2013. 12. 21. 15:15
A katedra mögül más ám mindez.
Kiábrándító tud lenni egy előadó számára, ha a teremben nincs hallgatóság...így igen, számít.
Ebbe belegondoltál?
Incarnation Deleted user
#59843 | 2013. 12. 21. 15:09
Ja igaz :D de akkor meg már csak ki kellene tenni az anyagias jelzőt :D
#59842 | 2013. 12. 21. 15:04
Nem tárt karokkal, hanem egy bankszámlaszámmal, mert ugye így veszik komolyan (Amazon szerint). ;-)
Na tessék és megkapom a "finoman kötekedő" jelzőt! :-D
Pedig írtam már itt alul, hogy:
"Ösztönösen a "szemét" pasik vonják magukra a figyelmüket.
Persze azt meg később ismerik be önmaguk előtt is, hogy nem a szemét, csak az időszakosan szemétkedő, de azért megértő..."
És mégis... :-)
:-*
Deleted user
#59841 | 2013. 12. 21. 15:00
"Itt pedig eddig négyen beszélgettünk a témáról, amit felvetettem.
Hol vannak a többiek? Csak ennyi itt lakót érdekelne a témám?"

..és számít ?!

Értő olvasásra kik az ünnepek közeledtével egyre többen lehetnek...csendesen magába mindenki képes és ez a lényeg..
Deleted user
#59840 | 2013. 12. 21. 14:56
"Érdekelne ez itt bárkit is? Lenne erre ma itt igény?"
Szerintem igen, csak lehet, hogy az általában finoman kötekedő stílusodból nem az jön le az embereknek, hogy tárt karokkal várod az érdeklődőket :)
#59839 | 2013. 12. 21. 14:52
Ismerem az opciót.
Ezt a blogot pl. előredatáltam, így olyankor jelent meg, mikor nem is voltam online.
Amit Te javasolsz, az unfair eljárás a többiekkel szemben.
Ha süllyednie kell, mert ez a sorsa, hát elsüllyed. Eltűnik ez is mint a "glóriás mundér".
:-)
Incarnation Deleted user
#59838 | 2013. 12. 21. 14:46
De megállíthatod azt az időt is félistenként is!

Tessék a blogod 3napig dátum szerint előre nyomni..
(ha már elfelejtette azt az idevágó részt elolvani is,hogy:

Az oldalon minden értéket örző írásokat a fórum részében szükséges,ajánlatos tárolni.

Így csak elmenő blog lehet a sülyesztőbe.
#59837 | 2013. 12. 21. 14:37
Szokásom mondani, hogy "Elvárom, hogy a Kedvesem úgy tekintsen rám, mint egy istenre, pedig tudom, hogy ez túlzó a részemről, hiszen csak félisten vagyok." ;-)
Így, félistenként sajnos az idő múlását nem áll hatalmamban megállítani. :-)
Incarnation Deleted user
#59834 | 2013. 12. 21. 14:26
A válasz egyszerű:
Ha nem a legutóbb kommentelt BDSM blogok ra keresnek rá
hanem a legfrissebbre
akkor már szem elől van tévesztve
#59832 | 2013. 12. 21. 14:17
Megtaláltam. Jag és Chris - Új Divat című blogjában.
Nyomtam is ott bal alul egyet.
Igen. Egyet tudok Vele érteni.
Itt pedig eddig négyen beszélgettünk a témáról, amit felvetettem.
Hol vannak a többiek? Csak ennyi itt lakót érdekelne a témám?
Deleted user
#59830 | 2013. 12. 21. 14:01
"Az első kérdés ami megfogalmazódik bennünk,hogy az illető milyen célzattal teszi ezt?”
Ez az első kérdés egy nagyon jó és fontos kérdés. Bár én magam itt nem blogolok, csak hozzászólok, viszont észrevételeim attól még vannak. Láttam én is olyat, mikor a blogok egyszerűen csak kontra blogok voltak, és nem is éppen jó indulattal. Viszont láttam olyat is, mikor egy apró vagy szövegkiemelés nem rossz indulattal történt meg , és nem is világmegváltás céljából. Mégis állt a bál. Bele lehet sajnos futni olyasmibe (nem csak itt), ami jó, ha meg van beszélve. De nem azért, hogy mást ezzel bántsunk - bár az igaz, hogy nagyon vékony a kötél, mert emberek vagyunk, ezzel együtt más-más módon érzékenyek is. Az ilyen féle kiemelésekkel (bántó szándék nélkül), én egyet értek, mert ha nem tenném, akkor azt is megkérdőjelezhetném, hogy egyáltalán valamit beszéljünk adott esetben magáról a BDSM-ről, hiszen valaki biztos mindig van, aki(k) máshogy gondolja. Ez jól is van így. Fura világban élünk egyébként is. A BDSM pedig bizony olyan, ahol sokkal nagyobb testi és lelki sérülések érhetnek minket, ha nem vigyázunk. Mikor én belecseppentem ebbe a világba, hálás voltam azért azoknak, akik terelgettek, segítettek. Ez néha azzal járt, hogy „szembe kellett jönniük” velem. Magyarul, a képembe kellett vágniuk ezt vagy azt. Nem bántó szándékkal tették, és még ha volt, hogy nem is értettem meg egyből a miérteket, de elgondolkodtam rajta. (Ez egyébként ma is így van) Nem sértődtem meg. Értettem, hogy nem a bántás és a lejáratás a cél. A lényeg viszont mindenképpen az kellene legyen, hogy ne bántsunk meg másokat, és ne fajuljon személyeskedésbe egy-egy építő kritikának szánt kezdeményezés. Nem feltétlen meggyőzni, hanem inkább elgondolkodtatni, aztán majd eldönti XY, hogy merre indul el, vagy merre nem.

Igen, az egymáshoz illő emberek általában úgyis megtalálják egymást. De mi van akkor, ha nem így történik, és valaki nagyon pórul jár. Nem azért, mert rossz ember, hanem mert nem talál infót, nem talál beszélgetéseket, tapasztalatokat, gondolatokat, konkrét eseteket (mert minek blogoljunk, írjunk, a kutya sem kíváncsi rá alapon)… felkészületlen, vagy és egy kicsit naív (ami egyébként nem bűn, nem hiba és még csak nem is égő)

Teljesen nem értek azzal egyet, hogy a vélemények nem érdekelnek senkit sem. A marakodások sokakat nem (engem sem), de egy tényleg informatív téma felett nem siklik el mindenki.

(Most direkt nem említettem olyan eseteket, leveleket, társkereső nickeket - akik hús-vér emberek ugye, de akiknek egy-egy vágya, ha valóban megtörténik, akkor az egyenes út vagy a börtönbe, vagy pedig az elmegyógyintézetbe. Pedig láttam én is már ilyen aprót, adatlapot stb-t. Nem is egyet.)"
/Fruska/

Nem szeretem a linkeket...(ahogy a magasban is szédülök már)

Minden lényeg benne van és az én szemszögemből is helyesnek megítélt okos gondolatok összefoglalva.

Kik másképpen látják.gondolják,vélekednek....szívük s joguk persze !
#59828 | 2013. 12. 21. 13:45
A "pár" elsősorban két "ember"-ből áll és csak ezek után jön a többi. A szex elengedhetetlen, hogy jó legyen egy kapcsolatban a teljességhez, de csak önmagában ez, nem képes együtt tartani két Embert.
Incarnation Deleted user
#59826 | 2013. 12. 21. 13:39
Azt mondta nekem egyszer valaki, hogy amelyik sub nem találja meg itt a párját egy-két hónapon belül akkor a sub-ban van a hiba
Én még nem merném kijelenteni, hogy megtaláltam
#59824 | 2013. 12. 21. 13:36
Fruskát imádom.
És nem tudom melyik HSZ-re gondolsz, mert nem jellemző rá, hogy zagyvaságokat írna, így nehéz ha nem idézed, vagy nem adsz legalább egy linket.
Incarnation Deleted user
#59823 | 2013. 12. 21. 13:36
Na, hát pont ez az!
#59821 | 2013. 12. 21. 13:32
A subok, ha nőneműek, elsősorban NŐK, így ők sem tudják, hogy mit keresnek, de azt most azonnal AKARJÁK.
Ösztönösen a "szemét" pasik vonják magukra a figyelmüket.
Persze azt meg később ismerik be önmaguk előtt is, hogy nem a szemét, csak az időszakosan szemétkedő, de azért megértő hímek azok, akikkel szívesen vannak együtt.

"És akadnak olyanok is, akik azt nézik milyen gyártmányú kocsival érkezel a randira, de olyanok is, akik a belső értékeket keresik (bőrkárpit, faberakás, klíma, hi-fi,...)" ;-)
/Ezt nagyon régen olvastam, nem tudom a forrást/
Deleted user
#59820 | 2013. 12. 21. 13:23
Nem az a mérvadó,hogy mennyire érdekli a" maiakat",hanem az a fontos,hogy bárki megtette e azt amit minimálisan tudott is értük s irányukba..
mennyire érezhette elhivatottnak magát egy nemes ügy érdekében.
(tudom én szoktam nem a földön járni mindkét lábbal,de nem baj a kritikát elviselem...határig persze:) )

Abban egyetértek,hogy a személyiség érettsége nagyon szükséges,hogy megértse mit miért tesz/tett stb...és minek mi a kimenetele/következménye/felelőssége... is...akár.

De azt gondolom Fruska egy bloghoz írt hozzászólása ,leginkább az utolsó bekezdése hűen tükrözi az idevágó gondolatokat.(nem idézek.. bár sajnálatosan ritkán ír véleményt,ezért megtalálható )
Incarnation Deleted user
#59819 | 2013. 12. 21. 13:21
Hát lehet én vagyok rossz emberismerő, de nekem gyakran úgy tűnik, hogy ezzel a subok sincsennek tisztában. Nem ezeket az értékeket keresik.
#59818 | 2013. 12. 21. 13:17
Erre mit válaszoljak?
Nem írhatok rá minden magát Domináns/Mester-nek tartóra, hogy figyu! Esetleg tudnék mesélni a lényegről is, márminthogy nem az a lényeg, hogy használod a csajt és dirigálsz neki, hanem az, hogy "neveled", vigyázol rá és "felemeled" lélekben...
Incarnation Deleted user
#59817 | 2013. 12. 21. 13:12
Amúgy nem vagyok olyan biztos abban, hogy kizárólag az érdektelenség miatt nem kaptál ez irányú levélkéket

Hiába mondják azt, hogy ha nem itt akkor hol..
Azért azt az első lépést meg kell tenni.
#59813 | 2013. 12. 21. 12:57
Rendben.
Akkor 10 000Ft/óráért, hajlandó vagyok beszélgetni és megosztani azokat a tapasztalatokat, amiket kamatoztatni tud az, aki képes elsajátítani megfelelő szinten.

---

Még annyit fűznék hozzá a blogomhoz, hogy azok a fiatalabbak, nem "huszonkevés" évesek voltak, hanem "huszonsok" és "harminconkevés". Tehát kell egy bizonyos érettség ahhoz, hogy belássuk, nem árt a tanulás.

Megjegyzem, sem mailben, sem itt, nem keresett meg még senki. :-D
A maiakat ennyire érdekli.
Akik a maiaknak "régiek", azok voltak azok, akiknek én tartoztam abba a kategóriába...
Deleted user
#59788 | 2013. 12. 21. 10:50
"Érdekelne ez itt bárkit is? Lenne erre ma itt igény?"

"Mi kell még? Kérjek érte pénzt, hogy elhiggyék érték lapul mögötte?"

Tessék megfordítani a sorrendet is .:) ..ki kíváncsi és nem hiszi járjon utána...hajrá!:)

A mai világban miért pénzt kérnek azért sejtető is,hogy az egy érték önmagában is.

A többi kérdésre s a válaszra az oldal nem fizetős opciói segítségül adottak is..(értékben az érték)
Deleted user
#59682 | 2013. 12. 20. 18:52
Kétszer váltam ismerős a szitu...:))
Viszont onnan már nem csúszik lejjebb...:))
#59677 | 2013. 12. 20. 18:36
És csak most szólsz ezzel völgyes dologgal?!
A Váli völgyben vettem magamnak egy "birtokot" és ott készülök építkezni a tavasszal... most hogy mászok ki onnan? ;-)
Ott mások a zajok, mint itt a nagyvárosban, Tündérkénél. :-)
Deleted user
#59674 | 2013. 12. 20. 18:02
Völgybe csúszni könnyű, onnan kimászni a művészet.