Ez lenne a való élet?

Blogs » Blog - imike » Ez lenne a való élet?
imike (53)
Fetisist, Switch
Transvestite, Bisex
  • Verified profile
  • Has public albums 
  • Has public self pictures 
  • Has blog 
2011. 02. 01. 23:05 | Appeared: 1149x
Ma este egy újjonan regisztrált "dimináns" hölgy lapját olvasva elszomorodtam! Ez valami trendi vagy jó pofa dolog amit a lapján lehet olvasni? Tényleg ennyire kihasználni kell mindenkit? Már nem szerethetek senkit szívből mert úgyis a földbe döngöl mert az jó?
Idézet:
Ha nő:
Legyen nőies és alázatos. Szexrabszolgát keresek benne, akivel kedvemre szórakozhatok, meggyötörhetem nőiessége minden vonatkozásában. Legyen a házi kedvencem, akit babusgathatok, akit taníthatok. Legyen az ékszerem, akivel eldicsekedhetek. Legyen a legféltettebb kincsem, akit őrizhetek.

Ha férfi:
Legyen a szolgám, a cselédem, az inasom. Se több, se kevesebb. Takarítson, kényeztessen, imádja a lábaimat, imádjon engem, mint egyetlent. De sose kérje, hogy bármi más is legyen. Nem fogom megdugni, a farkához vagy a heréihez érni, nem fogom szeretni... semmibe fogom venni. Mert erre való, és mert ezt akarja.
Én is ezt akarom.

Mindenkire nézve:
Nem keresek szerelmet, nem keresek kapcsolatot. Lehetőségeket és alkalmakat keresek. Nem az ember fog meg igazán, hanem az a lény, amivé a vágyai teszik.
Elolvasok minden levelet, mérlegelek mindenkit azon a bizonyos mérlegen, ami mindenkinek a sajátja. Aki könnyűnek találtatik, annak nem fogok válaszolni, de tiszta szívből kívánom, hogy találja meg a neki megfelelő embert.
Aki jó irányba billen, még reménykedhet.

Kérdés:
Hova jutottunk? tényleg ennyire semmibe kell venni bárkit? Ez lenne a BDSM? Én úgy gondoltam éreztem a BDSM egy nagyon is érzelmeken alapuló kapcsolat 2 ember között! Ezek szerint tévedtem :( Értem ezért nem találom azt akit már régóta keresek! Nagyon szomorú!!!

Comments (8)


#2359 | 2011. 02. 02. 17:49
Nem gondolom, hogy ha én vagy másik pasi nőiruhát húz dolog az össze mérhető egy ilyesmi kihasználással. Sőt azt mondom én ezzel adok valamit a partneremnek, nem pedig elveszek. Rasszistának meg végképp nem érzem magam! Mindenki azt csinál amit akar, de részemre az ilyen mértékű kihasználás ijesztő!
Deleted user
#2358 | 2011. 02. 02. 15:25
Nem tudhatod miért ezt keresi. Ez az oldal azért van, hogy mindenki megtalálja a maga párját, nem hiszem hogy piszkálni kéne csak azért, mert olyan a lapja ami másnak nem tetszik. Lehet neki pedig az a fura, hogy egy pasi női ruhába szeret bújni. Ne legyünk ,,rasszisták,, itt szerintem.
Nekem sem szimpatikus a lapja, de 100% hogy dögivel kapja a leveleket...
Deleted user
#2357 | 2011. 02. 02. 10:50
Sok megbántott ember keres itt gyógyírt a sebeire...

Pedig, ha ennyire lelketlenül áll a BDSM-hez, csak újabb sérelmeket fog beszedni...

Minden kapcsolatban a lelkünkről van szó, de itt 100x jobban, mint a hagyományosan agresszív, szemforgató világban, ahol mindenki egész nap "csak jókat tesz", csupa szép szó, mi elhagyja ajkaikat, puha simogatás minden mozdulatuk...
Deleted user
#2353 | 2011. 02. 02. 08:54
No, nem néztem fel enter előtt. :)
Deleted user
#2352 | 2011. 02. 02. 08:51
Egy dolgon érdemes lenne azért elgondolkozni... aztán lehet tovább pocsékozódni.
A kínálatot alapvetően a kereslet határozza meg.
Vajon milyen ellenkező oldali adatlapok/igények/ hívták életre ezt a fajta kínálatot? Hm?
Deleted user
#2351 | 2011. 02. 02. 08:48
Számomra az a tanulságos, hogy kereslet-kínálat szabályai szerint nagy valószínűséggel akad majd jelentkező... erre is.

Sok mocsok és szemét van körülöttünk, ha a szépet és a tisztaságot akarod, akkor vedd észre a jót. Csak a jót.

Tudom, az ember elmondja a véleményét.
Én meg azt mondom, még ennyit sem érdemel.
Nem beszélek és nem gondolok ilyenekről.
Még ennyit sem érdemel.
#2350 | 2011. 02. 01. 23:53
Dahlia megfogtad amit éreztem, tényleg ez elárul mindent! Csak sajnálni tudom ezt az embert, érzelmek nélkül élni nagyon borzasztó lehet!
Deleted user
#2349 | 2011. 02. 01. 23:45
"Nem az ember fog meg igazán" ... Ez az egy mondat mindent elárul. Az ilyenekkel ne foglalkozz Imike, az ember nem a patkánylyukban keres társat.