Célzott módszer

Blogs » Blog - Grezzo » Célzott módszer
2013. 12. 04. 08:02 | Appeared: 1039x
Minden BDSMmel kapcsolatos eddigi élményem olyan előzményhez köthető, aminek nincs köze a célirányos közösségépítéshez. Kreatív felhasználó nevet használok más közösségi oldalakon, ami egyértelmű annak, aki ilyen igényt támaszt, de nem tolakodó annak, aki nem foglalkozik ilyesmivel. Mégis, egyik lányt sem tematikus BDSM oldalról, buliból vagy ráutaló nick-ből ismertem meg. Egy vanilla beszélgetés hozta ki mindig a kalandot; az élő szó, a megélt pillanat, a valódi tekintet. Ahogy a vanilla kapcsolataim sem tudtak soha mesterkélt szituációban kialakulni. Kíváncsi lennék, másnál ez hogy működik. Mennyire alakul ki a helyzet, és mennyire van szükség egy félig kialakított szituációra.

Comments (10)


#56784 | 2013. 12. 05. 07:44
Amit írsz, az szerintem túlteoretizált, elrugaszkodott idealitás. Amit pedig a "felismerésről", abban pedig félreérted, amit írtam. De nem akarlak semmiről meggyőzni, ahogy érzed :)
Grezzo Deleted user
#56753 | 2013. 12. 04. 22:09
Nem, nincsen 3. verzió, M csupán a saját tapasztalatából írta, azt amit te is írtál a való életről, ugyan egészen lecsupaszítva. Szerintem is csak ez a 2 nagy kategória létezik, bár ezeknek többféle módja létezik, több alkategória, mondjuk így....

Mi már az első beszélgetésünk alkalkalmával kiderítettük egymásról, pedig az ágy jóval távolabb volt... ;)

Egyébként meg nem kell hozzá hű de nagy pszichológus, hogy meg tudd mondani valakiről személyes beszélgetés alkalmával - legalábbis én így érzem, bár lehet csak azért, mert sok emberrel beszéltem már....

Máskülönben meg nincsen olyan ha először beszélgetsz valakivel, hogy most "BDSM-" vagy "vanilla" beszélgetés, helyzet van és spontán, nem pedig előre jól eltervezett - biztosan van ilyen is, de ha igazán domináns vagy vagy éppen sub, akkor könnyedén jön, olyan ez mint a tánc, zene, művészetek, észre lehet venni azon aki előre eltervezett mozdulatokat lejt és jobban tetszik az, akiből mindez szívből, könnyedén hömpölyög ki, teljesen elsöpörve és ámulatba ejtve a közönséget.... :)

Üdv, Z.
#56745 | 2013. 12. 04. 21:27
Az első felvetésed egy harmadik verzió. És abban sokszor az is benne van, hogy az egyik fél a mély érzelmei miatt hagyja magát "belevezetni", és "megkedveli". De pszichológus legyen a talpán, aki megmondja, hogy előjött volna-e belőle (egyáltalán benne volt-e) a BDSM vágya a "bevezető" partner nélkül, vagy sem. Az igazán érdekes az, amikor mindkettőben megvan, talán már meg is élt, és mégis a megismerkedés alapja valami egészen más. Amikor nem is tudják egymásról. Amikor olyankor hozakodsz elő vele, amikor az ágyról még szó sincs...
Deleted user
#56742 | 2013. 12. 04. 20:51
Szia!
Én azt látom, hogy alapvetően két verzió lehetséges:
1. A való életben ismered meg a párod és csak egy beszélgetés során, vagy az ágyban derül ki a dolog, szerencsés esetben kiegészítitek egymást.
2. Konkrét elvárásokkal keresgélsz egy ilyen oldalon.
Nálunk az első verzió volt, ennek ellenére nem mondom azt, hogy ez a jobb verzió, vagy ez a gyakoribb, mindenesetre ezt tartom életszerűbbnek.
A regisztrációnk óta találtunk itt értékes beszélgetőtársat, olyat is akivel tényleg őszinték lehetünk, ugyanakkor betalálnak a hülék is, akik még olvasni sem tudnak, nem jutnak el addig, hogy nem rájuk vágyunk.
Nem tudom heteró kapcsolatot ezen az oldalon milyen eséllyel lehet kialakítani, mivel én egy másik lányzót keresnék magamnak meg a szerelmemnek, meg kell mondjam nagyon kis esélyt látok rá.
A regisztrációnkat azért a pár emberért tartjuk fenn, meg jó néha mindenféle blogot megkommentelni, kivesézni itthon esténként a kandalló mellett.
Szóval a nagymonológ lényege, hogy szerintem is nagyobb eséllyel futsz össze az utcán olyan emberrel akivel BDSM kapcsolatod lesz, mint itt, ebben a közösségben, és ez nem a közösség leszólása, mindössze saját tapasztalat.

Üdv, M
#56740 | 2013. 12. 04. 20:16
Ahogy érzed, nem veszünk össze :)
Grezzo Deleted user
#56738 | 2013. 12. 04. 19:59
Azt gondolom átjött.
Az ugyanis, hogy mindketten itt regisztrálva voltunk, csupán annyiban volt „szituáció”, mint az, ha valakik ugyanabban a városban élnek…Semennyire. Én írtam neki, amikor megjelent, ő nem válaszolt, tehát ad acta…Majd később!!! Jött az alkalom!:) Valami baja volt az akkori blogokkal (túl negatívak, stb. stb.), nem is igazán értettem, de rám írt…Ő. És az elején mindenről leveleztünk, kivéve a hálószobát…
Szóval láthatóan a helyzet nem alakult ki, mert az én első levelemre nem is válaszolt, elmondása szerint a blog-kommentjeim keltették fel az érdeklődését, azért nekem írt anno.
Ergo: úgy értékelem, Őt az élet hozta nekem, ugyanakkor nem titkoltam és eztán sem fogom, hogy itt ismerkedtünk meg.:)
#56733 | 2013. 12. 04. 19:17
Akkor nem nagyon ment át a mondanivaló
Deleted user
#56718 | 2013. 12. 04. 16:25
Én itt ismertem meg mostani Társam, s előtte is volt innen BDSM kapcsolatom.
#56706 | 2013. 12. 04. 14:26
Szóval Te sem itt ismerkedsz BDSM kapcsolathoz
Deleted user
#56699 | 2013. 12. 04. 10:20
Én sosem követtem célzott módszert, az élet úgyis mindig hoz lehetőséget.