Randiból BDSM light

Blogs » Blog - FajdalmasJat » Randiból BDSM light
2015. 10. 18. 19:58 | Appeared: 1015x
Megpróbáltam jókisfiú lenni. Ez lett belőle...

Megismertem egy nőt. Gyönyörű volt, mondanom sem kell. Hosszú vékony lábak, feszes segg, formás mellek és angyali arc, amit egy igen jól elkészített sminkkel sikerült picit kurvássá varázsolnia. Nem durván, csak amennyire kell. Álomszép volt, intelligens, jó humorú, s a külseje dacára igen kedves. Hát úgy döntöttem, ezt most másképp csinálom. Meg akartam ismerni. Elhívtam hát egy klasszikus randira: Csendes kávézó, koraeste, virág.


Megdöbbent arckifejezés fogadott, mikor meglátott rózsával a kezemben. Lerítt róla, hogy nem ezt várta. Persze a megismerkedésünk egy külön történet. Majdnem betörte az orrom a konyhaajtóval, mire beszóltam, hogyha meg akar ismerni, elég egy "Szia", nem kell mindjárt betörnie az orrom. :)
A lényeg, hogy egyből tudtam, ez a randi addig fog tartani, mint szívverés az intenzíven áramszünet esetén.

Nem szeretem kerülgetni a forró kását, az egyenes és nyílt beszéd híve vagyok. Szóval nekikezdtem:
- Mintha kissé csalódott lennél. Mi a baj?
- Nincs semmi, csupán kissé fáradt vagyok. - jött a kertelés.
- Anyukám, én sokmindent szeretek, de a mellébeszélés nem tartozik közéjük. Ha nem tudsz egyenes és őszinte lenni, most rögtön itt hagylak. (El sem tudjátok képzelni, hogy egy 20-as szingli nő hogy fel tudja kapni a vizet, ha leanyukázzák... :) )
- Egy: nem vagyok az anyukád. Ha az lennék, ezért most kapnál egy pofont. Kettő: még hogy te hagysz itt engem?! - kissé rácsodálkozott, hogy ez a virágos, nyálas pasi ott akarja hagyni.
Odahajoltam hozzá, felvettem a pimasz mosolyom, és azt gondoltam magamban, na ennyit a hagyományos, unalmas randikról. Ez még érdekes is lehet...

Innentől kezdetét vette a verbálszex, az adok-kapok. Istenem, de csípős kis nyelve van. Sajnos nem jegyzeteltem a párbeszéd során, így visszaadni sem tudom. De nagyon élveztem, hogy helyre kellett tennem. Előbb jól felhúztam, szívtam a vérét. Majdnem felállt és lekevert egyet. Azt hiszem, pont eltaláltam azt a pillanatot, ahol visszavettem és kedves voltam. Szépen kielemeztem. Szuper! Faszán betaláltak a szavaim. Már nem tud hova tenni. Nem tudja, hogy egy baromarc vagyok, vagy csak szivatom, vagy tényleg egy kedves pasi vagyok. Nem baj, had főjön csak a levében. Kicsit helyre kellett tenni. Jöhet aminek jönnie kell.

- Fizetek! - szóltam a pincérnek, majd elindultunk kifelé.
Ahogy megyünk ki az ajtón, természetesen magam elé engedem, hiszen udvarias vagyok (és muszáj megcsodálnom ezt a fantasztikus hátsót, meg azokat a virgácsokat)! :) Majd kilépve az ajtón elkaptam a csuklóját, visszarántottam, befordítottam az ajtó mellé és a falnak nyomtam. Odahajoltam, hogy megcsókoljam. Megnyalta a száját, a lélegzete szapora volt. Úgy éreztem, ízzik a levegő és bármit megtehetek vele. De nem! Nem ezt akarom, nem ezért vagyok itt!

- Jobb, ha most mész!
- ??? - kérdő tekintet felém.
- Mi van?!
- Nézd, jobb, ha elkerülsz messzire! Nem az a pasi vagyok, akit te meg akarsz ismerni!
- Azt is elárulod miért?
- Mert csak bántanálak. Nem akarok neked fájdalmat okozni!
- És ha én szeretem a fájdalmat? - huncut mosoly az arcán. WTF?! Ez megint egyre érdekesebb...
- Akkor mazoista vagy. - a szájába harapott és mosolygott. Ezt nem hiszem el! Ilyen a világon nincs!
- Szerintem nem vagy az! Szerintem apucikedvence - jókislány vagy.
- Ezt miből gondolod?
- A jókislányokkal nem lehet ilyet csinálni... - és a megmarkoltam a mellét.
- És szerinted a jókislányok csinálnak ilyet? - és megmarkolta a tökömet. - Anyám ezt nem hiszem el. Ebbe rendesen belenyúltam.

Kb. Ennyi maradt meg a beszélgetésből. Még egy ideig játszottuk, hogy mit lehet és mit nem, a jókislány a rosszkislány ellen. Aztán jött a hajba markolás és a vad csók. Imádtam a vad és mocskos száját. Egyszerre volt gyengéd, puha és kínzón perzselő. Megőrjített a csókjával. Aztán beültünk a kocsiba, és hazavittem.
Sajnos az út most nem 5 perc volt, és nehezemre esett a vezetésre is figyelni meg arra is, hogy a vonzalom ne lankadjon. Hát próbáltam a szexről beszélgetni. Elég hamar meglett a közös téma. Gyorsan kiderült, hogy szereti a játékszereket és szép kis gyűjteménye van otthon. Amint megérkeztünk hozzá elő is vetettem őket.
- Melyik a kedvenced? - kérdeztem.
Rámutatott a csikló masszírozojára.
- Hmmm... Akkor ma valami újat fogunk kipróbálni.
- És mi lenne az?
- Nem félsz?
- NEM!

Lassan, játszadozva levetköztettem és az ágyra löktem. Basszus! Nem otthon vagyok! Mivel fogom kikötözni???
- Hol a fehérneműs fiókod? - Odalépett és mosolyogva kihúzta.
- Csak nem a bugyimat akarod felvenni? - pimaszkodott...
Odaléptem hozzá, megragadtam a nyakát és mélyen a szmébe néztem. Tudta, hogy ezt nem lett volna szabad. Szaporán pihegett, és várta, hogy mit reagálok. Félt tőlem. Én pedig éreztem, hogy bármennyire kívánom, nem pofozhatom fel. Ő még nem áll készen erre. Hát vadul megcsókoltam, majd visszalöktem az ágyra. Túrni kezdtem a fiókját, majd elővettem belőle 5 harisnyanadrágot. Egyet - egyet a kezeire, egyet - egyet a lábaira, kötöztem, a másik végüket pedig az ágy lábához rögzítettem. A maradékkal bekötöztem a szemét. A ledobott bugyiját a szájába tömtem.
Miközben kikötöztem, lassan végig simítottam az egész testét. Néhol gyengéden, néhol szenvedélyesen, néhol vadul. Istenem, de gyönyörű teste van. Kedvem lenne megkínozni. De az az érzésem, hogy bár mazoistának mondta magát, valójában nem az. Csak egy kicsit szubmisszív. Ez ugyan alapvetően nem az én műfajom, de egy ilyen nőnek valahogy magam sem tudok ellen állni. Hát játszunk egy kicsit vele. Lássuk, hol a határ?!

Ahogy végig simítottam a testét, megálltam a mellénél. Simogatni, masszírozni kezdtem. A mellbimbóját két ujjam közé csúsztattam és megszorítottam. Így a bimbónál megszorítva kezdtem a melleit körbe - körbe húzni. Egyre erősebben, míg hangot nem adott a fájdalmának. Már amennyire a bugyin keresztül ezt meg tudta tenni. Itt megálltam egy pillanatra. Nem eresztettem, csak nem húztam tovább. A másik kezemmel elindultam lefelé a hasán, a szeméremdombján át végig simítottam a combját. Majd hírtelen a combja tövére csaptam. Aztán a másikra. Finoman a puncijához simítva végig húztam a testén felfelé az ujjaim. Majd hírtelen a mellére csaptam. Az egész teste megfeszült, halk nyögés jött a szájába tömött bugyin keresztül. Én pedig ismét lesúlytottam. Most a másik mellére, aminek eddig a bimbóját szorítottam. Feltérdeltem mellé az ágyra, az egyik kezemmel végig simítottam az arcát, majd megszorítottam a nyakát. Nem durván, de elég erősen ahhoz, hogy érezze, a kezemben van. A másik kezem a szeméremdombjára tettem. A csípőjét nyomta egyre feljebb és feljebb, hogy a puncijához is érjek végre hozzá. Szerintem nem egészen így képzelte, de azért megadtam, amit kért. A puncijára csaptam a tenyeremmel. Éreztem vágyának nedvét kicsordulni. A teste reszketett és tüzes volt. Ismét rácsaptam a csiklójára. Közben a nyakánál fogva szorítottam tovább az ágyra. Az ujjaim lassan felcsúsztak belé, miközben egy vad ujjazást követően egyre szaporábban vette a levegőt. A bugyija valahogy kiesett a szájából, vagy kilökte, nem tudom, de hangosan nyögött a kezemtől. Mikor a teste megfeszült és remegni kezdett, kihúztam az ujjaim és a csiklójára csaptam.

- Ne hagyd abba! - jött a könyörgés.
- Szeretnél elélvezni?
- Igen! Folytasd!- könyörgött.
Imádtam hallgatni. Itt ez a bombázó, és könyörög nekem, hogy játszak vele tovább.
- Szóval te is csak egy kis ribanc vagy, akinek csak egy orgazmus kell...
- Bassz meg!
- Hát jó, ha ez kell neked...
És kezembe vettem a csiklómasszírozót. Bekapcsoltam és a csiklójához érintettem. Halkan felsikoltott. Nem pont ezt várta. Persze elég hamar belemelegedett és élvezni kezdte. Én pedig odahajoltam hozzá és a mellbimbóját a számba vettem. Körbe - körbe nyalogattam, majd vadul, erősen szívni kezdtem. Ő pedig egyre hangosabban sóhajtozott, már - már sikoltozott, nyögött, mielőtt kegyetlen mód ismét abbahagytam az izgatását az utolsó pillanatba. A teste csak úgy vergődött én pedig élvezettel néztem a kínlódását.

- Kérlek! - jött a könyörgés.
- Nem! - jött a kegyetlen válasz.

Majd a lábai közé helyezkedtem, végig nyaltam a punciját és lassan felcsúsztattam az ujjam. Visszakapcsoltam a masszírozót és ismét izgatni kezdtem a csiklóját, miközben egyre hevesebben ujjaztam. De ismét nem hagytam elélvezni. Szinte sírva könyörgött, hogy engedjem végre.

- Tudod mit? Legyen!

Elővettem még egy harisnyát a fiókból és a csípőjére kötöztem jó szorosan. A masszírozót pedig alá dugtam, úgy, hogy a feje pont leérjen a csiklójához és bekapcsoltam. A két mellét a kezeimbe vettem és vadul játszani kezdtem velük. Megvártam az első orgazmusát, amibe szinte beleremegett az ágy. Be kellett fognom a száját úgy sikoltozott. De aztán nem kellett sok hozzá, jött a következő is. Én pedig csak élveztem, ahogy nem tehet semmit a teste ellen. Ezt már nem bírta olyan jól.

- Hagyd abba! Vedd el, kérlek!
- Hiszen ezt akartad! Orgazmust! Most megkapod.

Majd viszatömtem a bugyiját a szájába és csak annyit mondtam:
- Később visszanézek hozzád, addig élvezd!
Majd kimentem és rácsuktam az ajtót. Otthagytam hogy kényszerített orgazmusok sorozatát élvezze át.
Én pedig kintről hallgattam ahogy időről időre egyre hangosabb majd halkabb zajok szűrődnek ki a szobából.


Mikor visszamentem, teljesen kimerülten, leizzadva, pihegve várt az ágyon. Valahogy a masszíírozó kicsúszott a kötés alól és hagyta őt pihenni. Óvatosan eloldoztam. Persze először pipa volt, dühös. De mikor megnyugodott, egy jót beszélgettünk.
"Még soha senki nem csinált velem ilyet. Izgató és ijesztő volt egyszerre." Azt mondta félt, hogy tényleg otthagytam, és hogy visszamegyek e, de valamitől mégis olyan izgatónak találta a teljes kiszolgáltatottságot. Megbeszéltük, hogy izgalmas volt, de egyszeri alkalom. Elmondtam neki, hogy én a vadabb dolgokat szeretem, ami neki még túl sok lenne. Talán majd egyszer. Persze én sem vagyok önzetlen Terézanya, én is le lettem ápolva. De nem úgy, mint ahogy azt hinnétek. Gyönyörű és fantasztikus Nő volt, de nem hiszem, hogy ebből a fejezetből lesz folytatás. Persze ki tudja, mit hoz az élet. ;)

Comments (0)


The comments are only available after login.