Egy fiktív SM randi (part II.)

Blogs » Blog - FajdalmasJat » Egy fiktív SM randi (part II.)
2014. 12. 14. 19:01 | Appeared: 944x
Felállok a földről és felhúzlak téged is. A tarkódnál beletúrok a hajadba, erősen megszorítom és úgy vonszollak a háló ajtajához. Ott nekilöklek és rád parancsolok:

- Támasz​d meg az ajtót.

Engedelmesen az ajtónak támasztod a kezeid. A seggedre csapok egy nagyot amitől megint felnyögsz. A hajadba markolva a fejed hátra rántom. Nem tudsz mit csinálni, követed a mozdulatom. A másik kezemmel eléd nyúlok, megmarkolom a melled. Erősen! Szinte már fáj és ennek hangot is adsz, ami engem csak mégjobban hergel. Lassan lecsúsztatom a kezem a melledről a hasadon át a szeméremdombodra. Benyúlok a bugyidba. Egyre hangosabban szuszogsz. Gyengéden kezdem a nyakad csókolgatni, közben a kezem egyre lejjebb halad a bugyidban. Épphogy hozzáérek a puncidhoz és te azt hiszed, hogy valami kellemeset fogsz mindjárt érezni. De akkor a falatnyi kis tangád összefogom és a puncidba húzom jó erősen. Ettől megugrasz. Igazából csak megugranál, de még mindig szorítom a hajad. Így csak vergődni tudsz, ahogy bevág a bugyid a puncidba. Nem engedem el. A füledbe harapok és belesúgom:

- Hallani akarom! Mim vagy nekem?!
- A ribancod vagyok, Uram! –vágod rá engedelmesen.

Okos kislány. Ezért elengedem a bugyid. Megfordítalak és háttal nyomlak az ajtónak. A kezeid visszaparancsolom a fejed fölé. Látni akarom, ahogy engedelmesen megadod magad! Mikor felemelted, megragadom a nyakad. Vadul csókolni kezdelek, amit behunyt szemmel élvezel. Mámorító a csókod. Megveszek érte! De picit hátrébb lépek tőled, miközben folyamatosan csókollak, és a melledre csapok egy nagyot. Te leengeded a kezed a fejed fölül és a melledhez kapsz. Büntetésből megint felpofozlak és megszorítom a nyakad.

- Soha többet ne szegd meg az utasításaim! Mit mondtam, hova teszed a kezed?!
- A fejem fölé. – hangzik a válasz engedelmesen, már kissé megszeppenve.
- Akkor tedd vissza! Vagy azt akarod, hogy fájdalmat okozzak? Ugye nem?!
- Nem akarom! Nyögöd lihegve.
- Mivel engedetlen voltál, most meg kell, hogy büntesselek! Hol találom a korbácsot? Tudom, hogy van itthon, hisz domina vagy!
Odamegyek a szekrényhez, amiben mutatod, hogy van. Kinyitom, és kiveszem belőle. Közben végigmérem a többi játékszert is. Később még jól jöhetnek.
Vissza lépek hozzád a korbáccsal a kezedben.
- Ironikus, nemde?! A saját fenyítő eszközöd fordul most ellened. És ráadásul még te is akarod…
- De. Nyögöd felém elhalóan.

Érzem ahogy a tested reszket. Vágyod a büntetést, mert rosszkislány vagy! Most már az én kicsi ribancom, akivel kedvemre játszadozom.

- Csukd be a szemed, és a kezed nehogy megint el merd venni a fejed fölül!

Te engedelmesen behunyod a szemed, és várod, aminek jönnie kell. Én finoman megsimítom a melled a tenyeremmel, majd rácsapok a korbáccsal. A tested összerándul. Egy pillanatra elkapod a kezeid, de gyorsan vissza is teszed.

- Ügyes kislány! – dicsérlek érte.

De gyorsan kapod a második csapást is. Ez már erősebben ér. A tested összegörnyed egy pillanatra, de büszkén kihúzod magad. Dacolsz velem. Nem adod magad könnyen s én ismét lesújtok. Ez már túl erős. Nem bírod. A földre rogysz. Odalépek hozzád, a kezem nyújtom és felhúzlak.

- Állj vissza! Még nem végeztünk!

Majdnem elgördül az első könnycsepp. De nem hagyod magad. Nem adod meg nekem ezt a gyors élvezetet.

- Tedd szét a lábaid! – parancsolok rád.

Igen, már tudod, mi fog következni. Remegve szétnyitod, majd az ajtónak feszíted a tenyered a fejed felett. Én pedig meglendítem a korbácsot, és a combodra csapok. Egész közel talállak el a puncidhoz. Nagyot csíp. De kemény csaj vagy, tűrsz. Ismét meglendítem, s a másik combod találom el.

- Fantasztikus, hogy megkötöznöm sem kell! Imádom, hogy engedelmes kis szuka vagy! – és jutalmul odalépve hozzád végig simítom a tested miközben vadul megcsókollak.

De aztán ismét hátra lépek és meglendítem a korbácsot. Még párszor a combodra csapok, egyre közelebb a puncidhoz. Míg végül az utolsó csapás telibe talál. Nem csaptam erősen, de nagyon csíp. Össze rándulsz, de aztán kihúzod magad. Dacolsz tovább. Én pedig büntetlek tovább. Egészen addig, míg nem bírod, és az utolsó csapástól a földre rogysz.

- Csak ennyit bírsz, ribanc?!

Dühödten nézel rám. Én pedig tudom, hogy ideje a kötözésnek.

- Hol a fehérneműs fiókod? –s te a fejeddel némán biccentesz felé.

Megmarkolom ismét a hajad és visszarángatlak az ágyhoz. Vadul rálöklek, majd elindulok a fiók felé. Kiveszek belőle pár harisnyát.

- Ezek jók lesznek.

Majd föléd térdelek, a térdemmel leszorítom a karod. A csuklóid a fejed felett összekötözöm szorosan az egyik harisnyáddal. Egy másikkal pedig az ágy végéhez rögzítelek. Megfogom a bugyid és letépem rólad. Nem finomkodok. Ahogy érem szaggatom, rángatom rólad. A bokáidra is rákötözök egy – egy harisnyát szorosan, és az ágy lábaihoz kötözlek vele terpeszben. Ledobom a nadrágom és csak annyit mondok:

- Az enyém vagy! A játékszerem. A tulajdonom! Most már tényleg azt csinálok veled, amit akarok.

Comments (0)


The comments are only available after login.